Nieuwe klanten werven?

Ontvang het eerste jaar gratis kwalitatieve leads en profiteer van de voordelen van Vraag het Guus. 

Hoe werf je nieuwe klanten voor inbraakbeveiliging?

Voor veel inbraakbeveiligingsspecialisten is het een lastige en tijdrovende klus om nieuwe klanten te werven. Dat is logisch, want ze zijn immers gespecialiseerd in inbraakbeveiliging en niet in het werven van nieuwe klanten. Gelukkig kan Vraag het Guus jou helpen. Vraag het Guus brengt particulieren en bedrijven in contact met de vakspecialist. Wil jij jouw klantenbestand écht zien groeien? Lees dan snel verder en ontdek hoe Vraag het Guus jou hierbij kan helpen. 

 

Leuk feitje: het eerste jaar ontvang jij zelfs GRATIS kwalitatieve leads. Daarover leggen we je later in deze blog meer uit. 

Spring snel naar:

1: Nieuwe klanten werven voor inbraakbeveiliging? Vraag het Guus!

Wil jij nieuwe klanten werven, kwalitatieve leads ontvangen en online beter zichtbaar worden? Dan kan Vraag het Guus jou helpen! Door je aan te melden als vakspecialist bij Vraag het Guus kun je profiteren van vele voordelen: 

 

  • Je gaat meer nieuwe klanten werven. Ondernemers die al aangesloten zijn bij Vraag het Guus zien hun klantenbestand groeien.  
  • Je gaat meer kwalitatieve leads ontvangen. Consumenten en bedrijven zijn namelijk niet alleen op zoek naar de goedkoopste inbraakbeveiligingsspecialist, maar ook naar de beste.  
  • Je krijgt meer online zichtbaarheid voor jouw bedrijf. Je wordt namelijk zichtbaar bij meer dan 12000 maandelijkse bezoekers.  
  • Omdat wij nieuwe klanten werven voor jouw inbraakbeveiliging, hoef jij hier geen tijd in te investeren. Op die manier houd jij tijd over voor jouw bedrijf.  
  • Het eerste jaar ontvang jij gratis kwalitatieve leads. Om van deze welkomstactie te profiteren betaal je eenmalig €99 euro voor lidmaatschapskosten. 

 

Je leest het inderdaad goed, een jaar lang gratis kwalitatieve leads ontvangen! Dat klinkt wellicht te mooi om waar te zijn, maar het is écht zo. Vraag het Guus helpt jouw bedrijf nieuwe klanten te werven. Wij zijn pas net nieuw. Daarom zijn wij nog op zoek naar vakspecialisten binnen verschillende branches. Het voordeel hiervan is dat jouw inbraakbeveiligingsbedrijf als eerste het vakgebied kan claimen. 

 

Na dit jaar bepaal je zelf of je aangesloten wil blijven als vakspecialist bij Vraag het Guus of niet. Je komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Wil jij hier meer informatie over? Check dan onze pagina over een jaar lang gratis leads ontvangen 

2: Wees je concurrentie altijd een stapje voor

Waarom moeten consumenten en bedrijven inbraakbeveiliging aanschaffen bij jouw bedrijf en niet bij de concurrent? Wat maakt jouw bedrijf uniek? Dit kan gaan over het karakter of de werkwijze van je bedrijf, maar ook over de kwaliteit van de inbraakbeveiliging. Wanneer je nieuwe klanten wil werven is het belangrijk dat je deze punten duidelijk uitspreekt naar je doelgroep.  

 

Zorg ervoor dat er goede en relevante content op jouw website staat. Wanneer een potentiële klant via Vraag het Guus een offerte van jouw bedrijf ontvangt, dan moet hij relevante informatie kunnen vinden over jouw bedrijf. Vermeld daarom op je website altijd zaken als de kwaliteit van de inbraakbeveiliging, de diensten die je uitvoert en je contactgegevens.  

3: Bouw een actief netwerk op

Uiteraard kan je Vraag het Guus inschakelen om effectief nieuwe klanten te werven. Maar het is niet verkeerd om daarnaast ook zelf aan de slag te gaan met het opbouwen van een actief netwerk. Het is verstandig om netwerkbijeenkomsten, businessclubs en seminars bij te wonen. Daarnaast kun je ook in jouw privéleven informatie delen over je bedrijf. Je kunt op een verjaardag eenvoudig gegevens uitwisselen met je gesprekspartner die op zoek is naar inbraakbeveiliging. 

 

Probeer niet bij ieder gesprek dat je voert een verkooppraatje te doen. Straal voornamelijk enthousiasme uit bij wat je doet. Wie weet wil je gesprekspartner geen inbraakbeveiliging bij jou kopen, maar kan hij jou op een andere manier helpen met je bedrijf. Misschien kent hij wel mensen die op zoek zijn naar nieuwe inbraakbeveiliging voor hun huis of bedrijfspand. Netwerken is dus een zeer efficiënte manier om nieuwe klanten te werven voor jouw inbraakbeveiliging. 

Kwalitatieve nieuwe klanten werven met Vraag het Guus

Wil jij geen onnodige tijd spenderen aan het werven van nieuwe klanten? Wil jij nieuwe, kwalitatieve leads ontvangen en je online zichtbaarheid vergroten? Sluit je dan aan als vakspecialist bij Vraag het GuusLaat jouw klantenbestand groeien en ontvang het eerste jaar gratis kwalitatieve leads. Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Vraag het Guus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!