Wil jij ook collectief voordeel?

Wil je ook besparen op je vaste lasten? Meedoen is eenvoudig. Kies een dienst, meld je aan en wij regelen alles voor jou. Zo blijft er meer geld over voor de leuke dingen in het leven!

Waarom collectief voordeel?

Wil jij ook besparen op je vaste lasten? Meedoen is eenvoudig. Kies een dienst, meld je aan en wij regelen alles voor jou. Zo blijft er meer geld over voor de leukere dingen in het leven!

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen met het collectieve voordeel van Vraag het Guus kun je het formulier invullen. Hier vermeld je wat basisgegevens zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en eventueel een bedrijfsnaam. Vervolgens laat je ons weten waar jij geld op wil besparen. Hier kun jij de volgende opties selecteren:

- Energie
- Autoverzekering
- Zorgverzekering
- Mobiel
- Tanken

Klik vervolgens op de button “Ja, ik wil collectief voordeel ontvangen” en wij regelen de rest voor jou!

Wat zijn de voordelen?

Een collectieve verzekering is een verzekering voor een bepaalde groep mensen. Als groep krijg je dus korting op bijvoorbeeld je auto- of zorgverzekering. Zo'n groep kan bestaan uit meerdere mensen die werken in dezelfde branche, die in dezelfde leeftijdscategorie vallen of die bij hetzelfde bedrijf werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij je zorgverzekering korting te krijgen op je premie en extra vergoedingen te ontvangen.

Besparen op je vaste lasten?

Geld besparen is een stuk makkelijker dan je denkt. Vraag het Guus regelt het allemaal voor jou. Op deze manier kan jij tot wel 300 euro per jaar besparen! Vul dus snel het onderstaande formulier in en houd geld over voor de leuke dingen in het leven.

Geld besparen is een stuk makkelijker dan je denkt, start direct

– Guus