Zonnepanelen vergelijken

De aanschaf van zonnepanelen kan een flinke investering zijn. Wil jij 40% besparen op jouw zonnepanelen?

De voordelen van zonnepanelen vergelijken

Maximale besparing

Bespaar tot wel 40% op jouw zonnepanelen

De beste zonnepanelen

Ontdek welke specialist het beste bij jou past

Prijs-kwaliteit

Ga alleen voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Investeer in je woning

Jouw woning wordt meer geld waard

Guus over zonnepanelen vergelijken

Zit jij er over na te denken om zonnepanelen aan te schaffen? Voordat je ze gaat kopen is het verstandig om zonnepanelen te vergelijken. Er zijn meerdere manieren om zonnepanelen te vergelijken in plaats van alleen naar de prijs te kijken. Ook de kwaliteit, opbrengst en service spelen een belangrijke rol. Ik zal je meenemen in het gehele proces om zonnepanelen te vergelijken.

De verschillende materialen voor dakkapellen

Tijdens het vergelijken van zonnepanelen moet je op een aantal zaken letten. Niet alleen de prijs is zo’n vergelijkingsfactor. Ook de kwaliteit, de opbrengst en de service spelen een grote rol. Ik zal je even meenemen in het proces van zonnepanelen vergelijken.

 

Prijs

Als eerst kun je de prijzen van zonnepanelen vergelijken. Je wilt natuurlijk nooit te veel betalen. Ik merk dat veel aanbieders werken met pakketten van bijvoorbeeld 10 zonnepanelen. Ik kan je dan ook adviseren om niet naar de prijs per paneel te kijken, maar om de prijzen van vergelijkbare zonnepanelensets naast elkaar te leggen. Zo kun je ook goed zien wat er allemaal bij de totale prijs is inbegrepen.

 

Kwaliteit

Ook kun je zonnepanelen vergelijken op kwaliteit. De kwaliteit van zonnepanelen wordt door de jaren heen steeds beter. Dit komt door nieuwe technologieën. Het klinkt vast verleidelijk om voor de goedkoopste zonnepanelen te kiezen. Toch zorgen A-kwaliteit zonnepanelen voor een grotere besparing op je energierekening op langere termijn. Let tijdens het vergelijken van zonnepanelen op kwaliteit altijd op het vermogen in Wp, rendement, de levensduur en certificering.

 

Opbrengst

Hoe meer je op jaarbasis terugkrijgt, hoe eerder je jouw investering hebt terugverdiend. Ik adviseer je dan ook om goed te gaan kijken naar de stroomprijs die je ontvangt voor netto terug geleverde energie. Sommige leveranciers bieden een veel hoger bedrag per kWh dan andere leveranciers.

 

Service

Check goed welke services de leverancier aanbiedt. Let hierbij ook goed op of deze services bij de prijs zitten inbegrepen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de eventuele garanties? En wat zijn de garantieperiodes? Je moet ook altijd vragen naar de mogelijkheden voor het inzicht in jouw opgewekte stroom.

Specialisten van zonnepanelen vergelijken? Vraag het Guus!

Zit jij er aan te denken om zonnepanelen aan te schaffen maar weet je niet hoe je de juiste specialist voor jouw project kan vinden? Vraag het Guus. Ik help jou om zonnepanelen te vergelijken. Stuur al jouw wensen naar me op. Vervolgens ontvang jij gratis offertes van verschillende vakspecialisten. Uiteraard  bepaal jij zelf welke zonnepanelen het beste bij jouw wensen passen. Door op deze manier zonnepanelen te vergelijken kun je tot wel 40% op jouw zonnepanelen besparen. Zo houd je dus geld over!

Partners in de autobranche:

Collectief voordeel

Wil je ook besparen op je vaste lasten? Meedoen is eenvoudig. Kies een dienst, meld je aan en wij regelen alles voor jou.

Hoe klanten ons beoordelen:

5/5
5/5

Erg handig

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het beveiligen van mijn ramen. Erg handig, door Vergelijk Beveiliging kon ik goed afwegen wat voor mij de beste specialist was!”

– Kevin Jabobs

5/5
4.5/5

Snelle benadering

“Ik werd al snel benaderd door een aantal specialisten die mij hebben geholpen om mijn zonnepanelen schoon te maken.  Alle afspraken zijn nagekomen. Een absolute aanrader.”

– Nathalie Rademakers

5/5
5/5

Schoonmaken van dak

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met schoonmaken van het dak van mijn oma. Erg handig, door Vraag het Guus kon ik goed afwegen wat voor hoor de beste keus was”

– Stan Houben

De kennisbank van Guus

3 manieren om nieuwe klanten te werven voor inbraakbeveiliging

Wil jij nieuwe klanten werven voor jouw inbraakbeveiliging? Ontvang het eerste jaar gratis kwalitatieve leads!

Hoe werf je nieuwe klanten voor jouw schoonmaakbedrijf?

Sluit je aan als vakspecialist bij Vraag het Guus om nieuwe klanten te werven. Daarnaast ontvang je een jaar lang gratis kwalitatieve leads!

De 3 methodes van graffiti reiniging

Is jouw gevel voorzien van ongewenste graffitiwerken? Dan kan je 3 methodes van graffiti reiniging gebruiken.

Hoe en wanneer kan ik een incassobureau inschakelen?

Heb jij een klant die niet betaalt? Dan kan je een incassobureau inschakelen. Er zijn alleen wel wettelijke eisen waar je rekening mee moet houden.

Terrasreiniging: hoe kan ik de groene aanslag verwijderen?

Is jouw terras bedekt door groene aanslag? Zeker na de wintermaanden ervaren heel veel mensen dit probleem. Gelukkig is er een oplossing: terrasreiniging.

Een draadloos, bekabeld of hybride alarmsysteem: wat is de beste keuze?

Welk alarmsysteem past het beste bij jou? Guus legt alle verschillen aan je uit zodat de keuze voor jouw alarmsysteem een stuk makkelijker wordt!

De 4 fases van een incassoprocedure

Weigert jouw debiteur de openstaande factuur te betalen? Dan kan de incassoprocedure worden gestart. Guus vertelt jou de 4 fases van de incassoprocedure!

Hoe kan ik het beste mijn sanitair reinigen?

In een sanitaire ruimte bevinden zich 20% meer bacteriën dan in andere ruimtes. Maar hoe kan je jouw sanitair het beste reinigen?

8 anti-inbraak tips voor als je op vakantie bent

Even weg tijdens je welverdiende vakantie? Het ideale moment voor inbrekers om toe te slaan. Guus geeft jou 8 anti-inbraak tips!

Wanneer moet ik mijn zonnepanelen reinigen?

Het reinigen van je zonnepanelen is noodzakelijk om het maximale rendement uit je zonnepanelen te halen. Maar wanneer kun je dit het beste doen?
Vorige
Volgende

Ben jij een vakspecialist?

Weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Guus brengt jou op eenvoudige wijze in contact met klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij Vraaghetguus.nl en ontvang snel aantrekkelijke leads. Kom direct in contact met nieuwe klanten! Waar wacht je nog op?