Zonnepanelen vergelijken

De aanschaf van zonnepanelen kan een flinke investering zijn. Wil jij 40% besparen op jouw zonnepanelen?

De voordelen van zonnepanelen vergelijken

Maximale besparing

Bespaar tot wel 40% op jouw zonnepanelen

De beste zonnepanelen

Ontdek welke specialist het beste bij jou past

Prijs-kwaliteit

Ga alleen voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Investeer in je woning

Jouw woning wordt meer geld waard

Guus over zonnepanelen vergelijken

Zit jij er over na te denken om zonnepanelen aan te schaffen? Voordat je ze gaat kopen is het verstandig om zonnepanelen te vergelijken. Er zijn meerdere manieren om zonnepanelen te vergelijken in plaats van alleen naar de prijs te kijken. Ook de kwaliteit, opbrengst en service spelen een belangrijke rol. Ik zal je meenemen in het gehele proces om zonnepanelen te vergelijken.

De verschillende materialen voor dakkapellen

Tijdens het vergelijken van zonnepanelen moet je op een aantal zaken letten. Niet alleen de prijs is zo’n vergelijkingsfactor. Ook de kwaliteit, de opbrengst en de service spelen een grote rol. Ik zal je even meenemen in het proces van zonnepanelen vergelijken.

 

Prijs

Als eerst kun je de prijzen van zonnepanelen vergelijken. Je wilt natuurlijk nooit te veel betalen. Ik merk dat veel aanbieders werken met pakketten van bijvoorbeeld 10 zonnepanelen. Ik kan je dan ook adviseren om niet naar de prijs per paneel te kijken, maar om de prijzen van vergelijkbare zonnepanelensets naast elkaar te leggen. Zo kun je ook goed zien wat er allemaal bij de totale prijs is inbegrepen.

 

Kwaliteit

Ook kun je zonnepanelen vergelijken op kwaliteit. De kwaliteit van zonnepanelen wordt door de jaren heen steeds beter. Dit komt door nieuwe technologieën. Het klinkt vast verleidelijk om voor de goedkoopste zonnepanelen te kiezen. Toch zorgen A-kwaliteit zonnepanelen voor een grotere besparing op je energierekening op langere termijn. Let tijdens het vergelijken van zonnepanelen op kwaliteit altijd op het vermogen in Wp, rendement, de levensduur en certificering.

 

Opbrengst

Hoe meer je op jaarbasis terugkrijgt, hoe eerder je jouw investering hebt terugverdiend. Ik adviseer je dan ook om goed te gaan kijken naar de stroomprijs die je ontvangt voor netto terug geleverde energie. Sommige leveranciers bieden een veel hoger bedrag per kWh dan andere leveranciers.

 

Service

Check goed welke services de leverancier aanbiedt. Let hierbij ook goed op of deze services bij de prijs zitten inbegrepen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de eventuele garanties? En wat zijn de garantieperiodes? Je moet ook altijd vragen naar de mogelijkheden voor het inzicht in jouw opgewekte stroom.

Specialisten van zonnepanelen vergelijken? Vraag het Guus!

Zit jij er aan te denken om zonnepanelen aan te schaffen maar weet je niet hoe je de juiste specialist voor jouw project kan vinden? Vraag het Guus. Ik help jou om zonnepanelen te vergelijken. Stuur al jouw wensen naar me op. Vervolgens ontvang jij gratis offertes van verschillende vakspecialisten. Uiteraard  bepaal jij zelf welke zonnepanelen het beste bij jouw wensen passen. Door op deze manier zonnepanelen te vergelijken kun je tot wel 40% op jouw zonnepanelen besparen. Zo houd je dus geld over!

Partners in de autobranche:

Collectief voordeel

Wil je ook besparen op je vaste lasten? Meedoen is eenvoudig. Kies een dienst, meld je aan en wij regelen alles voor jou.

Hoe klanten ons beoordelen:

5/5
5/5

Erg handig

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het beveiligen van mijn ramen. Erg handig, door Vergelijk Beveiliging kon ik goed afwegen wat voor mij de beste specialist was!”

– Kevin Jabobs

5/5
4.5/5

Snelle benadering

“Ik werd al snel benaderd door een aantal specialisten die mij hebben geholpen om mijn zonnepanelen schoon te maken.  Alle afspraken zijn nagekomen. Een absolute aanrader.”

– Nathalie Rademakers

5/5
5/5

Schoonmaken van dak

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met schoonmaken van het dak van mijn oma. Erg handig, door Vraag het Guus kon ik goed afwegen wat voor hoor de beste keus was”

– Stan Houben

De kennisbank van Guus

7 tips om te besparen op je vaste lasten

Aan het eind van de maand meer geld overhouden? Neem jouw vaste lasten eens goed onder de loep. Wij geven je 7 tips!

10 schoonmaaktips voor huishoudens met huisdieren

Huisdieren brengen extra uitdagingen met zich mee als het gaat om schoonmaken. Wij geven jou verschillende schoonmaaktips!

Waarom mijn trap bekleden met tapijt?

Jouw trap bekleden met tapijt neemt veel voordelen met zich mee. Wij vertellen je alles wat je moet weten over tapijt.

Zo bespaar je kosten op jouw traprenovatie

Een traprenovatie kan een behoorlijke investering zijn. Daarom geven wij jou tips om kosten te besparen op jouw traprenovatie.

Wat kost een alarmsysteem?

Investeren in een alarmsysteem biedt veel voordelen als het gaat om de veiligheid van jouw eigendommen. Maar wat kost een alarmsysteem?

5 tips om ervoor te zorgen dat jouw klant op tijd betaalt

Heb jij regelmatig te maken met klanten die niet of te laat betalen? Wij geven jou 5 handige tips om dit te voorkomen!

6 tips voor het verwijderen van een vieze geur in huis

Gelukkig zijn er veel manieren om van de vieze geur in huis af te komen. Guus geeft jou in dit artikel 6 praktische tips.

3 tips om te voorkomen dat iemand je camerabeelden hackt

Je investeert in camerabewaking om je spullen goed in de gaten te houden. Maar wat als dit juist het medium blijkt te zijn waar je privacy geschonden wordt?

Wat is het verschil tussen een dome camera en een bullet camera?

We kunnen camerabewaking onderverdelen in twee soorten: dome camera's en bullet camera's. Guus vertelt je wat het verschil is.

Waarom een vast schoonmaakbedrijf inschakelen voor jouw bedrijf?

Laat een blijvende eerste indruk achter bij je (potentiële) klanten en schakel een vast schoonmaakbedrijf in die je periodiek terug laat komen.
Vorige
Volgende

Ben jij een vakspecialist? En wil jij jouw gebied vastleggen?

Weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Guus brengt jou op eenvoudige wijze in contact met klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij Vraaghetguus.nl en ontvang snel aantrekkelijke leads. Kom direct in contact met nieuwe klanten! Waar wacht je nog op?