Kennisbank

Guus houdt jou graag op de hoogte over de verschillende diensten. Van reiniging tot beveiliging, check zijn blogs!

3 manieren om nieuwe klanten te werven voor inbraakbeveiliging

Wil jij nieuwe klanten werven voor jouw inbraakbeveiliging? Ontvang het eerste jaar gratis kwalitatieve leads!

Hoe werf je nieuwe klanten voor jouw schoonmaakbedrijf?

Sluit je aan als vakspecialist bij Vraag het Guus om nieuwe klanten te werven. Daarnaast ontvang je een jaar lang gratis kwalitatieve leads!

De 3 methodes van graffiti reiniging

Is jouw gevel voorzien van ongewenste graffitiwerken? Dan kan je 3 methodes van graffiti reiniging gebruiken.

Hoe en wanneer kan ik een incassobureau inschakelen?

Heb jij een klant die niet betaalt? Dan kan je een incassobureau inschakelen. Er zijn alleen wel wettelijke eisen waar je rekening mee moet houden.

Terrasreiniging: hoe kan ik de groene aanslag verwijderen?

Is jouw terras bedekt door groene aanslag? Zeker na de wintermaanden ervaren heel veel mensen dit probleem. Gelukkig is er een oplossing: terrasreiniging.

Een draadloos, bekabeld of hybride alarmsysteem: wat is de beste keuze?

Welk alarmsysteem past het beste bij jou? Guus legt alle verschillen aan je uit zodat de keuze voor jouw alarmsysteem een stuk makkelijker wordt!

De 4 fases van een incassoprocedure

Weigert jouw debiteur de openstaande factuur te betalen? Dan kan de incassoprocedure worden gestart. Guus vertelt jou de 4 fases van de incassoprocedure!

Hoe kan ik het beste mijn sanitair reinigen?

In een sanitaire ruimte bevinden zich 20% meer bacteriën dan in andere ruimtes. Maar hoe kan je jouw sanitair het beste reinigen?

8 anti-inbraak tips voor als je op vakantie bent

Even weg tijdens je welverdiende vakantie? Het ideale moment voor inbrekers om toe te slaan. Guus geeft jou 8 anti-inbraak tips!

Wanneer moet ik mijn zonnepanelen reinigen?

Het reinigen van je zonnepanelen is noodzakelijk om het maximale rendement uit je zonnepanelen te halen. Maar wanneer kun je dit het beste doen?

Guus over notarissen voor bedrijven vergelijken

Ben jij op zoek naar een notaris voor jouw bedrijf? Door notarissen voor bedrijven te vergelijken vind je de specialist die bij jou past!

Guus over advocaten voor bedrijven vergelijken

Wil jij advocaten voor bedrijven vergelijken? Zo vind je de advocaat die het beste bij jou past en je bespaart al snel tot zo'n 40% op jouw advocaat!

Guus over reiniging voor bedrijven vergelijken

Ben jij op zoek naar een specialist voor de reiniging van jouw bedrijf? Dan is het belangrijk om reiniging voor bedrijven te vergelijken!

Guus over inbraakbeveiliging voor bedrijven vergelijken

Jouw bedrijfspand voorzien van de beste inbraakbeveiliging? Dan is het belangrijk om specialisten van inbraakbeveiliging voor bedrijven te vergelijken!

Guus over incassobureaus vergelijken voor bedrijven

Ben jij op zoek naar een incassobureau? Dan is het belangrijk om verschillende incassobureaus te vergelijken. Guus vertelt je meer.

Guus over webhosting vergelijken

Wil jij webhosting vergelijken? Op die manier vind je de specialist die het beste bij jouw wensen past. Guus vertelt je alles over webhosting!

Guus over financial lease vergelijken

97% van de Nederlanders leaset te duur. Door te vergelijken kun jij een hoop geld besparen op financial lease. Guus vertelt je er alles over!

Guus over incassobureaus vergelijken

Ben jij op zoek naar een incassobureau? Dan is het belangrijk om incassobureaus te vergelijken. Vind de specialist die bij jou past en bespaar!

10 tips om je huis te beveiligen tegen inbrekers

Wat doe jij om jouw huis te beveiligen tegen inbrekers? En is dat voldoende? Guus geeft jou 10 tips om jouw huis te beveiligen tegen inbrekers!

5 dingen die je moet weten over dakreiniging

Is jouw dak toe aan een dakreiniging? Dan is het belangrijk om een aantal dingen te weten. Guus geeft jou 5 dingen die je moet weten over dakreiniging!

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaakbedrijf zorgt voor een schone en hygiënisch woon- en werkruimte. Maar wat kost een schoonmaakbedrijf? Guus vertelt je meer!

Wat is het beste hang en sluitwerk voor mijn deur?

Het aanschaffen van goed hang en sluitwerk voor je deur is dé eerste stap om inbrekers buiten te houden. Maar wat is het beste hang en sluitwerk?

5 tips voor het inschakelen van een glazenwasser?

Wil jij een glazenwasser inschakelen voor de reiniging van jouw ramen? Dan is het belangrijk om aan een aantal zaken te denken. Guus geeft je 5 tips!

Wat kost een gevelreiniging?

Wat kost een gevelreiniging? De kosten voor een gevelreiniging zijn afhankelijk van verschillende factoren. Guus vertelt je meer!

6 tips om reiniging te vergelijken

Ben jij op zoek naar een specialist voor jouw reiniging? Dan is het belangrijk om reiniging te vergelijken! Guus geeft jou 6 tips.

7 tips voor camerabewaking in jouw huis

Ben jij op zoek naar camerabewaking voor in jouw huis? Guus geeft jou 7 tips voor camerabewaking in jouw huis!

6 dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een alarmsysteem

Een alarmsysteem houdt inbrekers écht buiten. Maar waar moet je op letten wanneer je een alarmsysteem aanschaft? Guus vertelt je meer.

Welke brieven kan ik zelf versturen aan de debiteur?

Wil jij zelf een brief schrijven aan de debiteur? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Guus vertelt je meer!

Guus over hypotheekadviseurs vergelijken

Ben jij op zoek naar een hypotheekadviseur. Dan is het verstandig om hypotheekadviseurs te vergelijken. Bespaar en vind de specialist die bij jou past!

Guus over notarissen vergelijken

Ben jij op zoek naar een notaris? Dan is het verstandig om notarissen te vergelijken. Hoe je dit het beste kunt aanpakken? Vraag het Guus!