Kennisbank

Guus houdt jou graag op de hoogte over de verschillende diensten. Van reiniging tot beveiliging, check zijn blogs!

7 tips om te besparen op je vaste lasten

Aan het eind van de maand meer geld overhouden? Neem jouw vaste lasten eens goed onder de loep. Wij geven je 7 tips!

10 schoonmaaktips voor huishoudens met huisdieren

Huisdieren brengen extra uitdagingen met zich mee als het gaat om schoonmaken. Wij geven jou verschillende schoonmaaktips!

Waarom mijn trap bekleden met tapijt?

Jouw trap bekleden met tapijt neemt veel voordelen met zich mee. Wij vertellen je alles wat je moet weten over tapijt.

Zo bespaar je kosten op jouw traprenovatie

Een traprenovatie kan een behoorlijke investering zijn. Daarom geven wij jou tips om kosten te besparen op jouw traprenovatie.

Wat kost een alarmsysteem?

Investeren in een alarmsysteem biedt veel voordelen als het gaat om de veiligheid van jouw eigendommen. Maar wat kost een alarmsysteem?

5 tips om ervoor te zorgen dat jouw klant op tijd betaalt

Heb jij regelmatig te maken met klanten die niet of te laat betalen? Wij geven jou 5 handige tips om dit te voorkomen!

6 tips voor het verwijderen van een vieze geur in huis

Gelukkig zijn er veel manieren om van de vieze geur in huis af te komen. Guus geeft jou in dit artikel 6 praktische tips.

3 tips om te voorkomen dat iemand je camerabeelden hackt

Je investeert in camerabewaking om je spullen goed in de gaten te houden. Maar wat als dit juist het medium blijkt te zijn waar je privacy geschonden wordt?

Wat is het verschil tussen een dome camera en een bullet camera?

We kunnen camerabewaking onderverdelen in twee soorten: dome camera's en bullet camera's. Guus vertelt je wat het verschil is.

Waarom een vast schoonmaakbedrijf inschakelen voor jouw bedrijf?

Laat een blijvende eerste indruk achter bij je (potentiële) klanten en schakel een vast schoonmaakbedrijf in die je periodiek terug laat komen.

Een nieuwe trap kopen of je huidige trap renoveren?

Is jouw huidige trap versleten of past deze niet meer bij je interieur? Ga je dan de huidige trap renoveren of een nieuwe trap kopen? Wij geven jou tips!

Wat kost camerabewaking?

Met camerabewaking houd jij je eigendommen extra goed in de gaten. Maar wat kost camerabewaking? Wij nemen je mee in de prijsopbouw!

Trapbekleding materialen: wat zijn de voor- en nadelen?

Er zijn verschillende materialen om je trap te bekleden. Welke trapbekleding past het beste bij jouw wensen en de woning?

De 5 belangrijkste voordelen van een traprenovatie

Is jouw huidige trap versleten? Of past deze niet meer goed bij de rest van het interieur? Guus vertelt je meer over de voordelen van een traprenovatie.

Waarom een WhatsApp buurtpreventie groep starten?

Met een WhatsApp buurtpreventie groep kunnen buurtbewoners elkaar op de hoogte houden van verdachte situaties.

Wat kost een traprenovatie?

In dit artikel nemen we je mee in de prijsopbouw voor traprenovatie. Want wat kost een traprenovatie precies? Wij vertellen je er alles over.

6 effectieve manieren van gevelreiniging

Gevelreiniging is essentieel om schade zoals scheuren in de toekomst te voorkomen. Guus vertelt je alles over de 6 manieren van gevelreiniging.

Veranda leads nodig in jouw regio?

Ontvang het eerste jaar gratis kwalitatieve veranda leads en verbeter je online zichtbaarheid. Meld je direct aan als vakspecialist bij Vraag het Guus!

Hoe goed is de beveiliging van jouw bedrijfspand? Hier moet je op letten

Hoe goed is de beveiliging van jouw bedrijfspand eigenlijk? Guus geeft jou diverse tips om de beveiliging van jouw bedrijfspand te verbeteren.

Traprenovatie leads nodig? Guus vertelt je hoe

Ontvang het eerste jaar gratis kwalitatieve traprenovatie leads en word online beter zichtbaar. Meld je aan als vakspecialist!

Wat zijn SKG sloten?

SKG sloten houden inbrekers buiten. Wat zijn SKG sloten precies en welke kun je het beste aanschaffen voor jouw woning?

Wat is het verschil tussen een betalingsherinnering, aanmaning en sommatie?

Een betalingsherinnering, aanmaning en sommatie. Drie begrippen die regelmatig door elkaar gebruikt worden. Wat is het verschil?

Hoe kan ik geld besparen in het nieuwe jaar?

Zou jij meer geld willen overhouden in 2022? Guus geeft je verschillende tips om geld te besparen in het nieuwe jaar.

3 manieren om nieuwe klanten te werven voor inbraakbeveiliging

Wil jij nieuwe klanten werven voor jouw inbraakbeveiliging? Ontvang het eerste jaar gratis kwalitatieve leads!

Hoe werf je nieuwe klanten voor jouw schoonmaakbedrijf?

Sluit je aan als vakspecialist bij Vraag het Guus om nieuwe klanten te werven. Daarnaast ontvang je een jaar lang gratis kwalitatieve leads!

De 3 methodes van graffiti reiniging

Is jouw gevel voorzien van ongewenste graffitiwerken? Dan kan je 3 methodes van graffiti reiniging gebruiken.

Hoe en wanneer kan ik een incassobureau inschakelen?

Heb jij een klant die niet betaalt? Dan kan je een incassobureau inschakelen. Er zijn alleen wel wettelijke eisen waar je rekening mee moet houden.

Terrasreiniging: hoe kan ik de groene aanslag verwijderen?

Is jouw terras bedekt door groene aanslag? Zeker na de wintermaanden ervaren heel veel mensen dit probleem. Gelukkig is er een oplossing: terrasreiniging.

Een draadloos, bekabeld of hybride alarmsysteem: wat is de beste keuze?

Welk alarmsysteem past het beste bij jou? Guus legt alle verschillen aan je uit zodat de keuze voor jouw alarmsysteem een stuk makkelijker wordt!

De 4 fases van een incassoprocedure

Weigert jouw debiteur de openstaande factuur te betalen? Dan kan de incassoprocedure worden gestart. Guus vertelt jou de 4 fases van de incassoprocedure!

Hoe kan ik het beste mijn sanitair reinigen?

In een sanitaire ruimte bevinden zich 20% meer bacteriën dan in andere ruimtes. Maar hoe kan je jouw sanitair het beste reinigen?

8 anti-inbraak tips voor als je op vakantie bent

Even weg tijdens je welverdiende vakantie? Het ideale moment voor inbrekers om toe te slaan. Guus geeft jou 8 anti-inbraak tips!

Wanneer moet ik mijn zonnepanelen reinigen?

Het reinigen van je zonnepanelen is noodzakelijk om het maximale rendement uit je zonnepanelen te halen. Maar wanneer kun je dit het beste doen?

Guus over notarissen voor bedrijven vergelijken

Ben jij op zoek naar een notaris voor jouw bedrijf? Door notarissen voor bedrijven te vergelijken vind je de specialist die bij jou past!

Guus over advocaten voor bedrijven vergelijken

Wil jij advocaten voor bedrijven vergelijken? Zo vind je de advocaat die het beste bij jou past en je bespaart al snel tot zo'n 40% op jouw advocaat!

Guus over reiniging voor bedrijven vergelijken

Ben jij op zoek naar een specialist voor de reiniging van jouw bedrijf? Dan is het belangrijk om reiniging voor bedrijven te vergelijken!

Guus over inbraakbeveiliging voor bedrijven vergelijken

Jouw bedrijfspand voorzien van de beste inbraakbeveiliging? Dan is het belangrijk om specialisten van inbraakbeveiliging voor bedrijven te vergelijken!

Guus over incassobureaus vergelijken voor bedrijven

Ben jij op zoek naar een incassobureau? Dan is het belangrijk om verschillende incassobureaus te vergelijken. Guus vertelt je meer.

Guus over webhosting vergelijken

Wil jij webhosting vergelijken? Op die manier vind je de specialist die het beste bij jouw wensen past. Guus vertelt je alles over webhosting!

Guus over financial lease vergelijken

97% van de Nederlanders leaset te duur. Door te vergelijken kun jij een hoop geld besparen op financial lease. Guus vertelt je er alles over!

Guus over incassobureaus vergelijken

Ben jij op zoek naar een incassobureau? Dan is het belangrijk om incassobureaus te vergelijken. Vind de specialist die bij jou past en bespaar!

10 tips om je huis te beveiligen tegen inbrekers

Wat doe jij om jouw huis te beveiligen tegen inbrekers? En is dat voldoende? Guus geeft jou 10 tips om jouw huis te beveiligen tegen inbrekers!

5 dingen die je moet weten over dakreiniging

Is jouw dak toe aan een dakreiniging? Dan is het belangrijk om een aantal dingen te weten. Guus geeft jou 5 dingen die je moet weten over dakreiniging!

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaakbedrijf zorgt voor een schone en hygiënisch woon- en werkruimte. Maar wat kost een schoonmaakbedrijf? Guus vertelt je meer!

Wat is het beste hang en sluitwerk voor mijn deur?

Het aanschaffen van goed hang en sluitwerk voor je deur is dé eerste stap om inbrekers buiten te houden. Maar wat is het beste hang en sluitwerk?

5 tips voor het inschakelen van een glazenwasser

Wil jij een glazenwasser inschakelen voor de reiniging van jouw ramen? Dan is het belangrijk om aan een aantal zaken te denken. Guus geeft je 5 tips!

Wat kost een gevelreiniging?

Wat kost een gevelreiniging? De kosten voor een gevelreiniging zijn afhankelijk van verschillende factoren. Guus vertelt je meer!

6 tips om reiniging te vergelijken

Ben jij op zoek naar een specialist voor jouw reiniging? Dan is het belangrijk om reiniging te vergelijken! Guus geeft jou 6 tips.

7 tips voor camerabewaking in jouw huis

Ben jij op zoek naar camerabewaking voor in jouw huis? Guus geeft jou 7 tips voor camerabewaking in jouw huis!

6 dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een alarmsysteem

Een alarmsysteem houdt inbrekers écht buiten. Maar waar moet je op letten wanneer je een alarmsysteem aanschaft? Guus vertelt je meer.

Welke brieven kan ik zelf versturen aan de debiteur?

Wil jij zelf een brief schrijven aan de debiteur? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Guus vertelt je meer!

Guus over hypotheekadviseurs vergelijken

Ben jij op zoek naar een hypotheekadviseur. Dan is het verstandig om hypotheekadviseurs te vergelijken. Bespaar en vind de specialist die bij jou past!

Guus over notarissen vergelijken

Ben jij op zoek naar een notaris? Dan is het verstandig om notarissen te vergelijken. Hoe je dit het beste kunt aanpakken? Vraag het Guus!

Guus over traprenovatie vergelijken

Traprenovatie vergelijken? Op zoek naar een specialist voor jouw traprenovatie? Door specialisten te vergelijken bespaar je al snel tot zo'n 40%!

Guus over veranda vergelijken

Ben jij op zoek naar een specialist voor jouw veranda? Dan is het verstandig om specialisten van veranda's te vergelijken. Guus vertelt je meer!

Guus over waterontharders vergelijken

Ben jij op zoek naar een specialist voor jouw waterontharder? Dan is het belangrijk om specialisten van waterontharders te vergelijken. Bespaar tot 40%!

Guus over zonnepanelen vergelijken

Zonnepanelen vergelijken? Dit kan op kwaliteit, opbrengst, service en prijs. Tot wel 40% op jouw zonnepanelen besparen? Vraag het Guus!

Guus over reiniging vergelijken

Er zijn verschillende soorten reiniging. Van gevelreiniging tot glasbewassing. Wil jij reiniging vergelijken? Vraag het Guus!

Guus over energieleveranciers vergelijken

Wil jij energieleveranciers vergelijken? Dit kan ervoor zorgen dat jij tot wel 40% bespaart! Guus vertelt je hoe jij dit het beste kunt aanpakken.

Guus over dakkapellen vergelijken

Wil jij een dakkapel aanschaffen? Door dakkapellen te vergelijken kun jij tot wel 40% op jouw dakkapel besparen. Guus vertelt je meer!

Guus over inbraakbeveiliging vergelijken

Door inbraakbeveiliging te vergelijken ga je weer met een veilig gevoel de deur uit. Bespaar tot wel 40% op jouw inbraakbeveiliging!

Guus over autoverzekeringen vergelijken

Veel mensen vinden het lastig om een goede advocaat te vinden tegen een lage prijs. Daarom is het belangrijk om advocaten te vergelijken!

Guus over advocaten vergelijken

Veel mensen vinden het lastig om een goede advocaat te vinden tegen een lage prijs. Daarom is het belangrijk om advocaten te vergelijken!

Guus over airco vergelijken

Wil jij een airco aanschaffen? Dan is het verstandig om airco's te vergelijken. Zo kun je veel geld besparen. Guus vertelt je meer!