Incassobureaus vergelijken

Op zoek naar een incassobureau? Bespaar tot wel 40% op kosten voor jouw incassobureau!

Guus over incassobureaus vergelijken: vind het incassobureau dat bij jou past

Wil jij als particulier een incassobureau inschakelen? Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je een flinke borg voor je huurwoning hebt betaald en dit bedrag op onterechte gronden niet hebt teruggekregen na het beëindigen van het huurcontract. Of je hebt iets verkocht via Marktplaats of Vinted, maar je hebt je geld nooit ontvangen. Het is zeker mogelijk om als particulier een incassobureau in te schakelen. Je moet alleen wel met een aantal zaken rekening houden. Ik zal je alles vertellen wat je moet weten over incassobureaus vergelijken als particulier!

Spring snel naar:

Houd geld over voor leuke dingen

Als particulier kan het natuurlijk ook zo zijn dat je een incassobureau wil inschakelen. Ik vertel jou hier alles over! Maar wist je al dat je geld kunt besparen op een incassobureau? Door te vergelijken vind je het incassobureau dat het beste bij jou past en je bespaart tot wel 40% op kosten!

Nu beginnen met geld besparen

1. Waarom incassobureaus vergelijken voor particulieren

Niet alleen voor bedrijven

Vaak wordt er gedacht dat incassobureaus er alleen voor bedrijven zijn. Deze gedachte is natuurlijk niet geheel onterecht. Het zijn voornamelijk de bedrijven die te maken krijgen met wanbetalers. Bijvoorbeeld omdat hun facturen niet worden betaald. Maar ook particulieren kunnen een incassobureau nodig hebben. Huur jij een woning? Dan is de kans groot dat jij een flinke borgsom hebt moeten betalen. Heb jij dit op onterechte gronden niet (volledig) teruggekregen na de beëindiging van je huurcontract? Dan heb je eigenlijk ook te maken met een wanbetaler. Je kunt er dan voor kiezen om een incassobureau in te schakelen.

 

Je wil natuurlijk het incassobureau inschakelen dat het beste bij jou past en waarvoor je niet te veel betaalt. Hiervoor is het belangrijk om incassobureaus te vergelijken. Dit kan heel eenvoudig! Laat me weten waar je naar op zoek bent en je ontvangt van mij gratis en vrijblijvende offertes van verschillende vakspecialisten. Door deze te vergelijken kun je tot wel 40% op kosten besparen en je haalt op een professionele manier het geld terug waar jij recht op hebt.

2. Wanneer kan ik als particulier een incassobureau inschakelen?

Papieren die de schuld aantonen

Het is niet in alle gevallen mogelijk om als particulier een incassobureau in te schakelen. Heb jij mondelinge afspraken gemaakt met jouw wanbetaler? En staan er geen afspraken op papier? Dan is het onmogelijk voor het incassobureau om aan de slag te gaan. Wil jij incassobureaus voor particulieren gaan vergelijken? Dan moet je jouw zaken op orde hebben.

 

Ben jij in het bezit van papieren die aantonen dat je een vordering hebt, dan sta je er al een stuk beter voor. Bewaar alle documenten die te maken hebben met de schuld en stop dit in een apart mapje. Documenten waaraan je kunt denken zijn overeenkomsten, e-mails, reguliere post en aanmaningen.

Wil jij meer weten over hoe en wanneer je een incassobureau kan inschakelen? Check dan onze blog: ‘Hoe en wanneer kan ik een incassobureau inschakelen?

3. Een eenvoudig en snel proces

Bespaar tijd en geld

Vaak zijn het de bedrijven die twijfelen of ze wel of niet een incassobureau moeten inschakelen. Ze zijn bang dat ze te veel tijd kwijt raken aan de welbekende ‘welles, nietes discussie’. Voor particulieren is dit natuurlijk heel anders. Ga jij zelf de juridische strijd aan met je debiteur? Dan kost dit je alleen maar ontzettend veel tijd. En ook nog eens geld! Je doet er dan als particulier alleen maar goed aan om een incassobureau in te schakelen.

4. Incassobureaus vergelijken voor particulieren

Vergelijk en bespaar

Ben jij als particulier op zoek naar een incassobureau? Dan is het belangrijk om incassobureaus te vergelijken. Niet alle incassobureaus nemen opdrachten van particulieren aan omdat zij zich volledig focussen op de zakelijke markt. Je wil natuurlijk een incassobureau vinden dat goed bij jou past en waarvoor je niet te veel betaalt. Daarom kan ik je helpen! Laat mij precies weten waarnaar je op zoek bent. Vervolgens ontvang je gratis en vrijblijvende offertes van verschillende vakspecialisten. Door deze te vergelijken vind je de specialist die het beste bij jou past en kun je besparen tot wel 40% op kosten. Start vandaag nog met besparen!

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Vraag het Guus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!