Op zoek naar een specialist? Vraag het Guus!

Ben jij op zoek naar een goede vakspecialist voor jouw klus, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag het Guus!

Van glazenwasser tot notaris en van camerabewaking tot autoverzekeringen, Guus helpt je verder!

In deze branches zijn we actief

Laten we kennis maken: ik ben Guus

Ik breng particulieren en bedrijven op eenvoudige wijze in contact met de specialist waar zij naar op zoek zijn. En dat in verschillende branches. Van traprenovaties tot reiniging en van autoverzekeringen tot inbraakbeveiliging. Ontdek welke vakspecialist het beste bij jou past. Zo houd jij geld over voor leuke dingen! 

Wil jij ook besparen op je vaste lasten? Vraag het Guus

Jouw maandelijkse vaste lasten kunnen behoorlijk oplopen. Tijd om in actie te komen! Guus kan jou hierbij helpen. Meedoen is eenvoudig. Je kiest een dienst en wij regelen alles voor jou. Op die manier kun je tot wel 300 euro per jaar besparen! 

Weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken?

Voor bedrijven is Guus de specialist in de werving van nieuwe klanten in diverse branches. Ondernemers zien hun klantenbestand groeien met nieuwe opdrachten die ze via de website ontvangen. Kwaliteit is belangrijk. Vakspecialisten die zich aansluiten bij Vraag het Guus hebben de volledige controle over de aanvragen! En goed nieuws: sluit jij je nu aan als vakspecialist bij Vraag het Guus? Dan ontvang je een jaar lang gratis leads!

Hoe klanten ons beoordelen:

5/5
5/5

Erg handig

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het beveiligen van mijn ramen. Erg handig, door Vergelijk Beveiliging kon ik goed afwegen wat voor mij de beste specialist was!”

– Kevin Jabobs

5/5
4.5/5

Snelle benadering

“Ik werd al snel benaderd door een aantal specialisten die mij hebben geholpen om mijn zonnepanelen schoon te maken.  Alle afspraken zijn nagekomen. Een absolute aanrader.”

– Nathalie Rademakers

5/5
5/5

Schoonmaken van dak

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met schoonmaken van het dak van mijn oma. Erg handig, door Vraag het Guus kon ik goed afwegen wat voor hoor de beste keus was”

– Stan Houben

De kennisbank van Guus

7 tips om te besparen op je vaste lasten

Aan het eind van de maand meer geld overhouden? Neem jouw vaste lasten eens goed onder de loep. Wij geven je 7 tips!

10 schoonmaaktips voor huishoudens met huisdieren

Huisdieren brengen extra uitdagingen met zich mee als het gaat om schoonmaken. Wij geven jou verschillende schoonmaaktips!

Waarom mijn trap bekleden met tapijt?

Jouw trap bekleden met tapijt neemt veel voordelen met zich mee. Wij vertellen je alles wat je moet weten over tapijt.

Zo bespaar je kosten op jouw traprenovatie

Een traprenovatie kan een behoorlijke investering zijn. Daarom geven wij jou tips om kosten te besparen op jouw traprenovatie.

Wat kost een alarmsysteem?

Investeren in een alarmsysteem biedt veel voordelen als het gaat om de veiligheid van jouw eigendommen. Maar wat kost een alarmsysteem?

5 tips om ervoor te zorgen dat jouw klant op tijd betaalt

Heb jij regelmatig te maken met klanten die niet of te laat betalen? Wij geven jou 5 handige tips om dit te voorkomen!

6 tips voor het verwijderen van een vieze geur in huis

Gelukkig zijn er veel manieren om van de vieze geur in huis af te komen. Guus geeft jou in dit artikel 6 praktische tips.

3 tips om te voorkomen dat iemand je camerabeelden hackt

Je investeert in camerabewaking om je spullen goed in de gaten te houden. Maar wat als dit juist het medium blijkt te zijn waar je privacy geschonden wordt?

Wat is het verschil tussen een dome camera en een bullet camera?

We kunnen camerabewaking onderverdelen in twee soorten: dome camera's en bullet camera's. Guus vertelt je wat het verschil is.

Waarom een vast schoonmaakbedrijf inschakelen voor jouw bedrijf?

Laat een blijvende eerste indruk achter bij je (potentiële) klanten en schakel een vast schoonmaakbedrijf in die je periodiek terug laat komen.
Vorige
Volgende

Ben jij een vakspecialist? En wil jij jouw gebied vastleggen?

Weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Guus brengt jou op eenvoudige wijze in contact met klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij Vraaghetguus.nl en ontvang snel aantrekkelijke leads. Kom direct in contact met nieuwe klanten! Waar wacht je nog op?