Reiniging specialisten vergelijken

Ben jij op zoek naar de beste vakspecialist voor jouw gevelreiniging? 

Waarom een vast schoonmaakbedrijf inschakelen voor jouw bedrijf?

Oogt jouw bedrijfspand of kantoor onprofessioneel omdat er te weinig schoongemaakt wordt? En kun je haast niet meer door de ramen kijken omdat er zoveel vuil op zit? Dan is het tijd om een schoonmaakbedrijf in te schakelen. Niet voor één keer, maar periodiek. Zo ziet jouw bedrijfspand er écht spik en span uit. Op die manier laat jij een sterke eerste indruk achter bij (potentiële) klanten. In dit artikel ontdek je wat de voordelen zijn van het inschakelen van een vast schoonmaakbedrijf. 

Spring snel naar:

Professionele schoonmaak

Je wil een goede indruk achterlaten bij (potentiële) klanten en medewerkers. Dit kan niet met een vies bedrijfspand. Schone ramen zijn het visitekaartje van je bedrijf en een schoon interieur laat een sterke eerste indruk achter. Jouw medewerkers zijn er niet in gespecialiseerd om deze werkzaamheden uit te voeren. Schakel daarom een vast schoonmaakbedrijf in. Op die manier weet je zeker dat de reiniging altijd op een professionele manier gebeurt. 

 

Een bedrijfspand of kantoorruimte onderhouden is eigenlijk alleen mogelijk wanneer je op vaste momenten bepaalde plekken en ruimtes grondig aanpakt. Op die manier houd jij jouw bedrijf netjes en hygiënisch. Fijn voor jezelf, medewerkers én klanten! 

Met een vast schoonmaakbedrijf weet je waar je aan toe bent

Schakel je een vast schoonmaakbedrijf in die je periodiek laat terugkomen? Dan weet je altijd precies waar je aan toe bent. Veel schoonmaakbedrijven stellen een schoonmaakplan op, waardoor je precies weet welke werkzaamheden er iedere week of maand worden uitgevoerd. Dat is handig voor jou én het schoonmaakbedrijf! 

vloer reinigen

Vaak goedkoper dan je eigen medewerkers laten schoonmaken

In de meeste gevallen is het goedkoper om een vast schoonmaakbedrijf in te schakelen, dan dat je jouw eigen medewerkers aan het werk zet. Zij zijn er niet in gespecialiseerd om het kantoor of het bedrijfspand grondig te reinigen, waardoor het resultaat ook tegen zal vallen. Wanneer je het schoonmaakbedrijf vaker terug laat komen en meerdere werkzaamheden laat uitvoeren, betaal je meestal ook een lagere prijs.  

 

Tip: Wil jij weten met welke kosten jij rekening moet houden wanneer je een schoonmaakbedrijf inschakelt? Lees dan onze blog ‘Wat kost een schoonmaakbedrijf?’. 

Een vertrouwd gezicht

Na verloop van tijd worden de schoonmakers van het schoonmaakbedrijf een vast gezicht op de werkvloer. Wanneer er iedere week een vaste schoonmaker langskomt, schept dit natuurlijk ook een band met het personeel. Bovendien wordt de schoonmaker hierdoor het vaste aanspreekpunt. Uiteraard kun je bij het schoonmaakbedrijf ook altijd terecht voor tips of adviezen.  

 

Wanneer je een vast schoonmaakbedrijf inschakelt dat periodiek terugkomt, weet je ook precies wie er op de werkvloer rondlopen. Wanneer je iedere keer een ander schoonmaakbedrijf inschakelt raak je dit overzicht sneller kwijt. 

Jij bepaalt zelf hoe vaak het schoonmaakbedrijf terugkomt

Wanneer je een schoonmaakbedrijf periodiek terug laat komen levert dit veel voordelen op. Jij bepaalt zelf hoe vaak het schoonmaakbedrijf terugkomt en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Het is dus ook mogelijk om bijvoorbeeld wekelijks het sanitair te laten reinigen en maandelijks de glazen te laten wassen. Kortom, eigenlijk is alles mogelijk.  

bedrijfspand_schoonmaken

Hoe vind je het ideale schoonmaakbedrijf voor jouw bedrijf?

Je weet nu waarom het inschakelen van een vast schoonmaakbedrijf interessant is voor jouw bedrijf. Dan wil je natuurlijk wel een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen dat past bij jouw bedrijf. Hoe je dat doet? Daar kan Vraag het Guus jou bij helpen.  

 

Iedere specialist pakt de werkzaamheden op verschillende manieren aan. Daar hangen natuurlijk ook verschillende prijskaartjes aan. Vraag het Guus vergelijkt verschillende schoonmaakbedrijven in jouw regio, zodat jij het beste geholpen bent. Op die manier vind jij het schoonmaakbedrijf dat het beste bij jou past. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan! Zo houd jij geld én tijd over voor de leuke dingen in het leven.  

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Vraag het Guus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!