Reiniging vergelijken

Ben jij op zoek naar een kwalitatief schoonmaakbedrijf? Bespaar tot wel 40% door specialisten te vergelijken!

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaakbedrijf biedt veel voordelen, maar wat kost een schoonmaakbedrijf eigenlijk? De kosten voor een schoonmaakbedrijf zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk maar aan de soort ruimte die je laat schoonmaken en of je het schoonmaakbedrijf eenmalig of vaker terug wil laten komen. Guus geeft jou in deze blog antwoord op de vraag: wat kost een schoonmaakbedrijf?  

Spring snel naar:

Prijsopbouw voor een schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat jij kunt genieten van een schone en hygiënische woon- of werkruimte. Maar wat kost een schoonmaakbedrijf? Deze vraag is lastig te beantwoorden omdat de uiteindelijke prijs afhankelijk is van verschillende factoren. Hierbij kun je denken aan de soort ruimte die je wil laten schoonmaken en of je per uur of per vierkante meter wil betalen.

Nu beginnen met geld besparen

1. Wat kost een schoonmaakbedrijf voor verschillende ruimtes?

Woning

Er zit natuurlijk een flink verschil in kosten of jij een bedrijfspand of een woning wil laten schoonmaken. In je woning kun je ruimtes laten schoonmaken zoals de gang, woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en de toiletruimte. Wil je weten wat het kost om een schoonmaakbedrijf in te huren voor de schoonmaak van jouw woning? Dan kun je gratis en geheel vrijblijvend een offertes aanvragen op mijn website vergelijkreiniging.nl!

Bedrijfspand

Daarnaast kun je ervoor kiezen om een kantoorpand te laten schoonmaken. Maar wat kost een schoonmaakbedrijf voor kantoorpanden? Voor een kantoorpand tussen de 150 en 230 vierkante meter ben je gemiddeld €8 tot €16 per ruimte kwijt. Voor vergaderruimtes tussen de 200 en 350 vierkante meter betaal je gemiddeld tussen de €8 en €21 per ruimte.

Je kunt er ook nog voor kiezen om de sanitaire ruimtes, de keuken, een recreatieruimte, de entreehal of het trappenhuis schoon te laten maken. Een schone werkomgeving zorgt ervoor dat werknemers zich volledig kunnen focussen op hun werk en het is vaak goedkoper om een schoonmaakbedrijf in te schakelen dan dat je de medewerkers zelf aan de slag laat gaan met de schoonmaak van het pand.

2. Eenmalige schoonmaak of met regelmaat?

Waar kies jij voor?

Wil jij een schoonmaakbedrijf eenmalig langs laten komen om ruimtes schoon te maken? Vaak wordt er een eenmalige schoonmaak uitgevoerd door bijvoorbeeld overlijden, faillissement of een verhuizing. Voor een eenmalige schoonmaak betaal je gemiddeld €15 tot €35 per uur.

In de meeste gevallen komt het schoonmaakbedrijf met regelmaat terug zodat je zelf geen omkijken meer hebt naar de schoonmaak van jouw woning of bedrijfspand. Maar wat kost een schoonmaakbedrijf wanneer je deze met regelmaat langs laat komen om te poetsen? Bij de meeste schoonmaakbedrijven is het zo dat hoe vaker ze langs moeten komen, des te minder je per uur hoeft te betalen. Laat jij een schoonmaakbedrijf een keer per week langskomen? Dan betaal je tussen gemiddeld tussen de €19 en €35 per uur.

Wil jij de ruimte twee maal per week laten schoonmaken? Dan kost dit je gemiddeld tussen de €18 en €35. Om drie maal per week een ruimte schoon te maken kun je rekenen op prijzen tussen de €16 en €35 per uur en laat jij een bedrijf vier keer per week langskomen, dan betaal je gemiddeld tussen de €10 en €35 per uur.

3. Schoonmaakmiddelen en apparatuur

Dit is natuurlijk ook een factor die van invloed is op wat een schoonmaakbedrijf kost. Zijn er al middelen in huis die het schoonmaakbedrijf kan gebruiken om de ruimtes schoon te maken? Of moeten zij zelf de nodige reinigingsmiddelen en apparaten meenemen? De materiaalkosten worden vaak ook meegenomen in het uurtarief dat het schoonmaakbedrijf hanteert.

4. Tips om te besparen op jouw schoonmaakbedrijf

3 handige tips

Een schoonmaakbedrijf inschakelen kost geld, maar het is in de meeste gevallen goedkoper dan dat je het aan je eigen medewerkers overlaat. Daarnaast zorgt een schoonmaakbedrijf voor een prettige, schone en vooral hygiënische woon- en werkruimte. Toch is het fijn als je wat geld kunt besparen op het inschakelen van jouw schoonmaakbedrijf. Daarom heb ik een aantal tips voor je!

  • Kies altijd voor een schoonmaakbedrijf bij jou in de omgeving. Waarom? Omdat je vaak flink moet betalen voor de voorrijkosten. Dit zijn de kosten die het schoonmaakbedrijf maakt om op en neer te reizen naar jouw woning. Wil jij hoge voorrijkosten voorkomen? Kies dan voor een schoonmaakbedrijf uit jouw eigen omgeving!
 
  • Natuurlijk bespaar je ook op een schoonmaakbedrijf door de simpele schoonmaakklusjes zelf te doen. Laat je woning of bedrijfspand op z’n tijd lekker doorluchten. Dit voorkomt nare geurtjes en vocht. Daarnaast kun je de medewerkers op je werk gewoon zelf hun kopjes in en uit de vaatwasser laten halen. Als iedereen hier aan mee werkt is het een kleine moeite maar het bespaart weer tijd die het schoonmaakbedrijf er anders in had moeten steken.
 
  • Vergelijk offertes van verschillende schoonmaakbedrijven! Wil jij weten wat een schoonmaakbedrijf voor jou kost? Ga op onderzoek uit en vergelijk offertes van verschillende schoonmaakbedrijven om erachter te komen welk schoonmaakbedrijf de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt! Op mijn website vergelijkreiniging.nl kun je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen van verschillende vakspecialisten. Door op deze manier te vergelijken bespaar je al snel tot wel 40% op jouw schoonmaakbedrijf!

5. De voordelen van het inschakelen van een schoonmaakbedrijf

Wat krijg je ervoor terug?

We hebben je nu antwoord gegeven op de vraag: wat kost een schoonmaakbedrijf? Maar ik heb je nog helemaal niet verteld wat je allemaal terugkrijgt voor dat geld. Naast de prijs van het schoonmaakbedrijf is de kwaliteit natuurlijk ook erg belangrijk! Wanneer je gratis en vrijblijvende offertes aanvraagt op mijn website vergelijkreiniging.nl kun je er op rekenen dat het allemaal schoonmaakbedrijven zijn die goede kwaliteit leveren.  

Het scheelt natuurlijk kostbare tijd om een schoonmaakbedrijf in te schakelen. Want wat kost een goede schoonmaak? Veel tijd! Een schoonmaakbedrijf is er in gespecialiseerd om een grondige en goede schoonmaak te verrichten in een relatief korte tijd. Je kunt hierna heerlijk genieten van een schone en hygiënische woonruimte of werkplek. Werknemers zullen zich hierdoor volledig kunnen focussen op hun werk.

Je kunt ervoor kiezen om niet alleen vloeren te laten poetsen en werkplekken schoon te laten maken, maar ook om het schoonmaakbedrijf aanvullende diensten te laten verlenen. Denk maar aan het schoonmaken van sanitaire ruimtes. En dan bedoel ik niet alleen de toiletpot schoonmaken, maar ook de zeep en het toiletpapier te vervangen, luchtverfrissers te plaatsen en de handdoekjes te verschonen.

Ben jij benieuwd wat een schoonmaakbedrijf allemaal voor jou kan betekenen? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend offertes aan van verschillende schoonmaakbedrijven op mijn website vergelijkreiniging.nl. Door deze offertes met elkaar te vergelijken bespaar je al gauw tot wel 40% op het schoonmaakbedrijf dat jij inschakelt. Vind het schoonmaakbedrijf dat de beste prijs-kwaliteitsverhouding levert op vergelijkreiniging.nl!

6. Wat kost een schoonmaakbedrijf inschakelen? Vraag het Guus!

Vergelijk en bespaar

Wil jij een schoonmaakbedrijf inschakelen voor de schoonmaak van jouw woning of bedrijfspand? Maar wil je wel gaan voor een schoonmaakbedrijf met een goede prijs-kwaliteitsverhouding? Dan raad ik je aan om verschillende schoonmaakbedrijven te vergelijken! Zo hoef je jezelf niet druk te maken over wat het kost om een schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Door schoonmaakbedrijven te vergelijken vind je de specialist die het beste bij jou past. Vraag op mijn website vergelijkreiniging.nl gratis en geheel vrijblijvend offertes aan van verschillende vakspecialisten bij jou in de omgeving! Door op deze manier de kosten van schoonmaakbedrijven te vergelijken, bespaar je al snel tot zo’n 40% op jouw schoonmaakbedrijf! En dat in slechts enkele minuten. Start vandaag nog met schoonmaakbedrijven vergelijken op mijn website vergelijkreinging.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Vraag het Guus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!