Nieuwe klanten werven?

Ontvang het eerste jaar gratis kwalitatieve leads en profiteer van de voordelen van Vraag het Guus. 

Hoe werf je nieuwe klanten voor jouw schoonmaakbedrijf?

Nieuwe klanten werven. Dat is zo makkelijk nog niet. Want waar bevindt jouw doelgroep zich? Het werven van nieuwe klanten voor jouw schoonmaakbedrijf kan een hoop tijd kosten. Kostbare tijd, die jij beter kan gebruiken om te investeren in je bedrijf. Gelukkig kan ik je helpen. Ik ben Guus. En ik breng bedrijven en particulieren in contact met de specialist waar zij naar op zoek zijn. Dus wil jij jouw klantenbestand zien groeien? Lees dan snel verder.  

 

Oh, en wist je trouwens dat je het eerste jaar gratis kwalitatieve leads ontvangt? Na dat jaar bepaal je uiteraard zelf of je aangesloten wil blijven bij Vraag het Guus of niet.  

Spring snel naar:

Nieuwe klanten werven voor jouw schoonmaakbedrijf met Vraag het Guus

Wil jij in contact komen met nieuwe klanten, kwalitatieve leads ontvangen en online beter zichtbaar worden? Dan ben je bij Vraag het Guus aan het juiste adres. Veel schoonmaakbedrijven hebben helaas niet de kennis in huis die nodig is om nieuwe klanten te bereiken. Je bent immers gespecialiseerd in reiniging en niet in het achterhalen waar jouw doelgroep zich bevindt.  

 

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: meld je aan als vakspecialist bij Vraag het Guus. Dit biedt jou namelijk een hoop voordelen: 

 

  • Meer nieuwe klanten. Ondernemers die zijn aangesloten bij Vraag het Guus zien hun klantenbestand groeien.  
  • Ontvang kwalitatieve leads. Consumenten zijn niet op zoek naar het goedkoopste schoonmaakbedrijf, maar naar de beste vakspecialisten.  
  • Meer online zichtbaarheid voor jouw schoonmaakbedrijf. Je wordt namelijk zichtbaar bij meer dan 12000 maandelijkse bezoekers.  
  • Houd tijd over om te investeren in je schoonmaakbedrijf. Klanten werven kost de nodige tijd. Wanneer je dit aan ons overlaat bespaart dit je een hoop tijd.  
  • Het eerste jaar ontvang jij gratis kwalitatieve leads! 

Ja je leest het goed: het eerste jaar ontvang jij gratis leads

Vraag het Guus is pas net nieuw, maar we ontvangen dagelijks al leads uit diverse branches. Mensen zijn op zoek naar een kwalitatief schoonmaakbedrijf bij hen in de buurt, maar kunnen deze niet zo snel vinden. Omdat wij nieuw zijn, zijn we nog op zoek naar vakspecialisten op het gebied van reiniging. Het voordeel voor jouw schoonmaakbedrijf is dat jij als eerst jouw vakgebied kan claimen.  

 

Het eerste jaar ontvang jij gratis aantrekkelijke leads. Dat klinkt wellicht te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo. Om te profiteren van deze welkomstactie betaal je eenmalig €99 aan lidmaatschapskosten. Na dit jaar bepaal jij zelf of je aangesloten wil blijven bij Vraag het Guus of niet. Wil jij meer weten over het ontvangen van een jaar lang gratis leads? Check dan deze pagina voor meer informatie!  

Wat kun jij zelf doen om nieuwe klanten te werven?

Uiteraard kan je Vraag het Guus inschakelen om nieuwe klanten voor je schoonmaakbedrijf te werven. Maar het is altijd verstandig om daarnaast zelf ook wat dingen op te pakken om nieuwe klanten te bereiken.  

 

Maak gebruik van social media 

Zeker wanneer je een kleiner bedrijf hebt is de inzet van social media enorm belangrijk. Het is dé plek waar je jouw schoonmaakbedrijf kan promoten. Enerzijds kun je met social media jouw huidige klanten op de hoogte houden en anderzijds kan je er nieuwe klanten mee aantrekken. Als schoonmaakbedrijf werkt het bijvoorbeeld heel goed om voor en na foto’s te maken van je werkzaamheden. Houd je berichten kort en relevant.  

 

Onderscheid jezelf van jouw concurrenten 

Wat maakt jouw schoonmaakbedrijf uniek? Waarom moeten nieuwe klanten naar jou toekomen en niet naar de concurrent? Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat jouw schoonmaakbedrijf uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Het kan natuurlijk ook gaan over het karakter of de werkwijze van jouw schoonmaakbedrijf. Houd er hierbij ook rekening mee dat je aan het werk gaat in de persoonlijke ruimte van mensen. Je moet dus laten zien dat je betrouwbaar, eerlijk en efficiënt bent. Dit is van groot belang wanneer je nieuwe klanten wil werven.  

 

Deel flyers uit 

Ontzettend veel mensen zijn op zoek naar een schoonmaakbedrijf. Maar op de een of andere manier komen deze mensen niet direct bij jouw schoonmaakbedrijf terecht. Het verspreiden van flyers is een super efficiënte manier om jouw schoonmaakbedrijf te promoten. De flyers kunnen worden opgehangen in bijvoorbeeld supermarkten, buurthuizen en restaurants. Ook kan je de flyer online delen op bijvoorbeeld social media. Vermeld op je flyer zaken als de bedrijfsnaam, de diensten die je aanbiedt, de prijs en je contactgegevens.  

 

Een kwalitatieve website 

Tot slot willen we je aanraden om en kwalitatief goede website online te zetten. Besteed voldoende aandacht aan je website en zorg ervoor dat deze up to date is. Om nieuwe klanten te werven voor je bedrijf is het belangrijk dat er voldoende informatie opstaat en dat je betrouwbaar overkomt. Voor een schoonmaakbedrijf is het belangrijk om voldoende voor en na foto’s van de werkzaamheden op je website te zetten. Zo kunnen potentiële klanten zien wat voor werk jij levert.  

Klaar om nieuwe klanten te werven?

Ben jij overtuigd en wil je zo snel mogelijk aan de slag met het werven van nieuwe klantenMeld je dan aan als vakspecialist bij Vraag het Guus. Laat jouw klantenbestand groeien en ontvang het eerste jaar gratis kwalitatieve leads. Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met me op.  

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Vraag het Guus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!