Notarissen vergelijken

Door notarissen voor bedrijven te vergelijken vind je de specialist die bij jou past en bespaar je al snel tot zo’n 40%

Guus over notarissen voor bedrijven vergelijken

Wil jij een onderneming starten? Of moet jouw rechtsvorm veranderd worden? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een notaris. Er zijn ontzettend veel notarissen voor bedrijven waardoor veel ondernemers het lastig vinden om de juiste notaris te vinden. Daarom is het belangrijk om notarissen voor bedrijven te vergelijken. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken? Guus vertelt je er alles over.

Spring snel naar:

Waarom notarissen voor bedrijven vergelijken?

Er zijn ontzettend veel notarissen voor bedrijven. Hierdoor vinden veel ondernemers het lastig om de notaris te vinden die het beste bij hen past en waarvoor ze niet te veel betalen. Ben jij op zoek naar een geschikte notaris? Dan is het verstandig om notarissen voor bedrijven te vergelijken. Hierdoor vind je niet alleen de specialist die het beste bij jou past, je bespaart ook nog eens snel tot zo’n 40% op de kosten voor jouw notaris.

 

Hoe het werkt? Je laat mij weten waarnaar jij precies op zoek bent en waarvoor jij een notaris wil inschakelen. Vervolgens ontvang jij gratis en vrijblijvende offertes van verschillende vakspecialisten. Jij kiest hieruit zelf welke specialist het beste bij jou past! Zo vind je in enkele minuten de goedkoopste notaris voor jouw bedrijf.

Nu beginnen met geld besparen

1. Vergelijk notarissen voor bedrijven op prijs, plaats en service

Vergelijk verschillende specialisten

Wanneer jij notarissen voor bedrijven gaat vergelijken is het noodzakelijk om met een aantal zaken rekening te houden. Je kunt notarissen voor bedrijven namelijk vergelijken op prijs, plaats en service. Dit zal ik toelichten.

 

Prijs

Om te beginnen is de prijs natuurlijk een erg belangrijke factor om op te vergelijken. Je bent waarschijnlijk op zoek naar de goedkoopste notaris voor jouw bedrijf. Tijdens het vergelijken van notarissen voor bedrijven op prijs is het wel zaak om rekening te houden met de werkzaamheden die de notaris uitvoert. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding minstens zo belangrijk. Check daarom ook goed de reviews van de notaris!

 

Plaats

Verder is het raadzaam om voor een notaris in de omgeving te kiezen. Tijdens het vergelijken van notarissen voor bedrijven is het belangrijk om de reistijd en de daarbij horende reiskosten in je achterhoofd te houden.

 

Service

Ten slotte is het verstandig om tijdens het vergelijken van notarissen voor bedrijven te kijken naar de service. Hoe is de service van de notaris? Vaak staat dit op hun website vermeld. Hierbij kun je ook naar de reviews van de notaris kijken.

2. De werkzaamheden van notarissen voor bedrijven

Onderneming oprichten of rechtsvorm wijzigen

Wil jij een bv of nv oprichten? Dan is de tussenkomst van een notaris verplicht. De notaris helpt jou met het kiezen van de juiste rechtsvorm en het oprichten van de onderneming. Het kan ook zo zijn dat je een stichting op wil richten. In dat geval is het verplicht om de statuten in een notariële akte op te nemen.

 

Een onderneming oprichten

Wil jij een eigen bedrijf starten? Dan kan een notaris veel voor je betekenen. Allereerst moet je de juiste rechtsvorm kiezen. De notaris kan jou hierbij helpen. Hij weet precies welke rechtsvorm het beste bij jouw onderneming past. Dit kan bijvoorbeeld een eenmanszaak, bv of een naamloze vennootschap zijn. Het kan ook zo zijn dat een vereniging of een stichting beter bij jouw doel past. Wil jij een eenmanszaak oprichten? Dan is de tussenkomst van een notaris niet verplicht. Bij een bv, nv of coörporatie is dit wel altijd verplicht.

 

De rechtsvorm wijzigen

Wanneer jij jouw onderneming hebt opgericht wil je blijven groeien. Wanneer jouw onderneming groeit kan het zo zijn dat jouw eerder gekozen rechtsvorm er niet meer goed bij past. Is dat het geval? Dan kun je een notaris inschakelen om de rechtsvorm te wijzigen.

3. Notarissen voor bedrijven vergelijken? Vraag het Guus!

Vergelijk en vind de specialist die bij jou past

Ben jij op zoek naar een geschikte notaris voor jouw bedrijf? Dan is het raadzaam om notarissen voor bedrijven te vergelijken. Hoe je dit doet? Vraag het Guus! Laat mij weten waarnaar jij precies op zoek bent. Waarvoor wil jij een notaris inschakelen? Vervolgens ontvang jij gratis en vrijblijvende offertes van verschillende vakspecialisten. Door deze met elkaar te vergelijken op prijs, plaats en service ontdek jij welke notaris het beste bij jou past. Daarnaast bespaar je al snel tot zo’n 40% op de kosten voor jouw notaris.  

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Vraag het Guus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!