Reiniging vergelijken

Wil jij een glazenwasser inschakelen? Door reinigingsspecialisten te vergelijken bespaar je al snel 40%

5 tips voor het inschakelen van een glazenwasser

Jouw ramen zijn natuurlijk hét visitekaartje van jouw woning of bedrijfspand. Daarom moeten ze altijd stralen! Veel mensen kiezen ervoor om hiervoor een glazenwasser in te schakelen. Maar waar moet je precies op letten wanneer je een glazenwasser gaat inschakelen? Je wil natuurlijk een glazenwasser inhuren die de beste kwaliteit levert tegen een lage prijs. Guus geeft jou 5 tips voor het inschakelen van een glazenwasser!

Spring snel naar:

De voordelen van een glazenwasser inschakelen

Glasbewassing is vakwerk. Daarom raad ik mensen altijd aan om hier een glazenwasser voor in te schakelen. Een glazenwasser biedt namelijk ontzettend veel voordelen. Om te beginnen laten glazenwassers jouw ramen schoon en streeploos achter. Met hun jarenlange ervaring en de juiste apparatuur zijn zij hierin gespecialiseerd.

 

Daarnaast zijn jouw ramen met een interval van 5 tot 6 weken gereinigd en heb je er dus geen omkijken meer naar. Je kunt dan ook een abonnement afsluiten waardoor de glazenwasser eens in de 5 á 6 weken langkomt zodat jouw ramen altijd stralen. Schone en streeploze ramen zorgen voor een betere lichtinval in jouw woning of bedrijfspand. Het oogt frisser en minder somber dan wanneer je een vieze waas over je ramen hebt.

 

Ten slotte zullen zowel je ramen als je kozijnen langer mee gaan. Je ramen zullen minder snel beschadigd worden omdat er niet met scherpe apparaten wordt gereinigd. De kozijnen zullen minder snel geschilderd of vervangen hoeven worden omdat de glazenwasser deze goed onderhoudt. Je investeert dus eigenlijk in de levensduur van jouw woning of bedrijfspand!

Nu beginnen met geld besparen

Tip 1: Kijk niet alleen naar de prijs van de glazenwasser, maar ook naar de kwaliteit

De prijs-kwaliteitsverhouding is minstens zo belangrijk

De prijs-kwaliteitsverhouding van een glazenwasser is minstens zo belangrijk als alleen de prijs. Je wil immers hebben dat jouw ramen daadwerkelijk schoon en streeploos worden achtergelaten. Om de kwaliteit van het bedrijf te achterhalen kun je reviews lezen en om meer informatie vragen bij het bedrijf en huidige klanten. Wellicht hebben jouw buurtbewoners het bedrijf al eens ingeschakeld?

Tip 2: Vergelijk offertes van verschillende glazenwassers

Bespaar snel tot zo'n 40%

De kwaliteit is natuurlijk erg belangrijk, maar je wil ook niet te veel betalen. Daarom adviseer ik je om offertes te vergelijken van verschillende kwalitatieve glazenwassers. Hierdoor kun jij je oriënteren op de verschillende kosten en hierdoor de beste deal vinden die bij jou past. Op mijn website vergelijkreiniging.nl kun jij gratis offertes ontvangen van verschillende kwalitatieve glazenwassers. Door deze offertes met elkaar te vergelijken kun jij tot wel 40% besparen!

Tip 3: Kies altijd voor een glazenwasser uit de omgeving

Bespaar op voorrijkosten

Een glazenwasser reist eens in de 5 á 6 weken op en neer naar jouw woning of bedrijfspand. De kosten die het bedrijf maakt om op en neer te reizen naar jouw huis of bedrijfspand noemen we de voorrijkosten. Laat jij een bedrijf vanuit de andere kant van Nederland komen? Dan kunnen de voorrijkosten enorm oplopen. Om dit te voorkomen adviseer ik je om voor een bedrijf in de omgeving te kiezen. Zo kun je flink geld besparen op de voorrijkosten voor jouw glazenwasser.

Tip 4: Pas op zwartwerkers

Moeilijk te herkennen

Er zijn twee soorten glazenwassers: degene die netjes volgens de regels werken en zwartwerkers. Voor die laatste groep moet je goed opletten. Zij betalen namelijk geen BTW aan de belastingdienst. Daarnaast hebben ze onverzekerd personeel in dienst. Dit wil zeggen dat wanneer de glazenwasser van de ladder valt, hij niet verzekerd is. Ik raad je dan ook aan om weg te blijven bij illegale glazenwassers.

 

Het lastige is dat deze zwartwerkende glazenwassers vaak moeilijk te herkennen zijn. Ze dragen vaak werkkleding van een ander bedrijf, maar nooit van henzelf. Daarom zijn ze ook ontzettend lastig te traceren wanneer je ze wil bellen. Vraag jouw glazenwasser altijd om een factuur. Een zwartwerkende glazenwasser zal deze nooit geven. Daarnaast hebben illegale glazenwassers nooit een pinapparaat bij zich. Je kunt alleen handje contantje afrekenen.

Tip 5: Is de glazenwasser geregistreerd bij het Register Glazenwassers?

Betrouwbare bedrijven die voldoen aan bepaalde eisen

Het Register Glazenwasser is een register waar goede glazenwassers zich kunnen registreren. Alleen betrouwbare bedrijven die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen kunnen zich hier registreren. Hier kan ook een mobiel pinapparaat worden aangeboden, omdat de overheid geen voorstander is van glazenwassers die een contante betaling eisen. Je herkent een goede glazenwasser dus ook aan de betalingswijze!

Ontvang gratis offertes van verschillende glazenwassers op vergelijkreiniging.nl

Vergelijk en bespaar

Met deze 5 tips in jouw achterhoofd ben je klaar om de glazenwasser te vinden die bij jou past. Op mijn website vergelijkreiniging.nl kan ik jou een handje helpen! Vraag gratis en geheel vrijblijvend offertes aan van verschillende glazenwassers voor jouw project. Door deze met elkaar te vergelijken vind jij de beste deal die bij jou past. Op deze manier kun jij tot wel 40% besparen op jouw glazenwasser! En dat in slechts enkele minuten! Laat mij je helpen en start vandaag nog met glazenwassers vergelijken op vergelijkreiniging.nl!

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Vraag het Guus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!