Inbraakbeveiliging nodig?

Vind de inbraakbeveiliging specialist voor de beveiliging van jouw bedrijfspand. 

Hoe goed is de beveiliging van jouw bedrijfspand? Hier moet je op letten

  Diefstal is de nachtmerrie van iedere ondernemer. Een veilige omgeving voor jouw personeel en eigendommen is ontzettend belangrijk. Hoe goed is de beveiliging van jouw bedrijfspand eigenlijk? Guus geeft jou in dit artikel diverse tips om de beveiliging van jouw bedrijfspand te verbeteren. Op deze manier kan jouw personeel veilig aan het werk en hoef jij niet bang te zijn dat waardevolle spullen of belangrijke data gestolen worden. 

Spring snel naar:

Hoe is de beveiliging van jouw bedrijfspand?

Heb jij wel eens stil gestaan bij de beveiliging van jouw bedrijfspand? Het is namelijk verstandig om je een aantal dingen af te vragen: 

 

  • Weet jij precies wie jouw bedrijfspand binnentreedt? 
  • Hoe inbraak werend zijn de ramen en deuren van jouw bedrijfspand? 
  • En hoe gemakkelijk kunnen inbrekers jouw bedrijfspand binnenkomen? 

 

Inbraak wil je uiteraard voorkomen. Daarom heeft Guus een aantal tips voor je. Met deze tips kun jij de beveiliging van jouw bedrijfspand verbeteren.  

Tip 1: Installeer een goed alarmsysteem

Een alarmsysteem aanschaffen is altijd een goed idee. Zeker wanneer jouw bedrijfspand is gevestigd op een plek waar veel gebouwen zijn of waar veel verkeer langskomt. Zonder code komt niemand door de voordeur naar binnen. Komt er een ongewenst persoon binnen? Dan gaat het alarm af. 

 

Het alarmsysteem maakt een hoop geluid. Dit zal de inbreker afschrikken omdat de hele omgeving het kan horen. De kans om betrapt te worden is erg groot. Daarnaast wordt de alarmcentrale gewaarschuwd. Een alarmsysteem ter beveiliging van jouw bedrijfspand zorgt ervoor dat jij zeer snel kan handelen wanneer er een inbreker binnenkomt. 

 

Er zijn verschillende soorten alarmsystemen. Maar welk alarmsysteem is nu het beste om jouw bedrijfspand te beveiligen? Dat lees je in onze blog: ‘Een draadloos, bekabeld of hybride alarmsysteem: wat is de beste keuze?’. 

Tip 2: Goede beveiliging van bedrijfspand met camerabewaking

Eén van de populairste manieren om de beveiliging van een bedrijfspand te verbeteren is het plaatsen van camerabewaking. Het plaatsen van camerabewaking biedt twee belangrijke voordelen: 

 

  • Het schrikt de inbreker af. Wanneer de inbreker camerabewaking ziet hangen is de kans groot dat hij jouw bedrijfspand overslaat. Hij weet dan namelijk dat de beveiliging van jouw bedrijfspand goed is en dat de kans groot is dat hij betrapt wordt.  
  • Mocht er toch een inbraak plaatsvinden. Dan kun jij op de camerabeelden precies terugzien wat er is gebeurd. Dit zal het politieonderzoek stimuleren waardoor de kans groter is dat de dader wordt gevonden.  

Tip 3: Maak de ramen en deuren van je bedrijfspand inbraak werend

Veel inbrekers zullen niet de voordeur kiezen om jouw bedrijfspand binnen te komen. Alle bereikbare ramen en deuren moeten goed beveiligd worden. Voorzie daarom al jouw ramen en deuren van uitstekend hang- en sluitwerk. Kies altijd voor SKG sloten met twee of drie sterren.  

 

Met goede raam- en deurbeveiliging voor jouw bedrijfspand zorg je voor een vertraging van minimaal 3 minuten bij een eventuele inbraak. Hoe langer een inbreker bezig is, hoe groter de kans is dat hij afhaakt. Zorg ervoor dat het hang- en sluitwerk van jouw bedrijfspand deskundig wordt gemonteerd door een inbraakbeveiliging specialist.  

Tip 4: Zo voorkom je dat ongewenste gasten jouw bedrijfspand binnenkomen

Bij een klein bedrijf is dit een stuk makkelijker dan bij een groot bedrijf. Wijs de juiste personen aan die een sleutel mogen beheren. Zorg ervoor dat alleen zij over de sleutel beschikken. Bij een klein bedrijf kun je makkelijker controleren wie er binnenkomt. Bij een groter bedrijf moet je dit anders aanpakken om de beveiliging van het bedrijfspand te verbeteren.  

 

In het geval van een groter bedrijfspand raden we je aan om een toegangscontrole toe te passen. Dit is mogelijk met behulp van een speciale installatie of een uitbreiding van je inbraakinstallatie. Op die manier zorg je ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken kunnen komen. Dit is een goede manier om de beveiliging van je bedrijfspand te verbeteren.  

Op zoek naar de juiste beveiliging voor jouw bedrijfspand? Vraag het Guus!

De juiste beveiliging voor jouw bedrijfspand is van groot belang. Het is niet verstandig om zomaar een alarmsysteem te kopen of een beveiligingscamera op te hangen. Hiervoor moet je een vakspecialist inschakelen.  

 

Precies daarvoor ben je bij Vraag het Guus aan het juiste adres. Ga naar mijn website vergelijkbeveiliging.nl, laat me weten waar je precies naar op zoek bent en ontvang offertes van diverse inbraakbeveiliging specialisten. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatieve beveiliging voor jouw bedrijfspand én bespaar je al snel tot zo’n 40%. Twijfel niet en start vandaag nog met inbraakbeveiliging specialisten vergelijken! 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Vraag het Guus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!