Inbraakbeveiliging vergelijken

Met een veilig gevoel de deur uit? Bespaar tot wel 40% op de inbraakbeveiliging van jouw woning!

Guus over inbraakbeveiliging vergelijken: vind de inbraakbeveiliging die bij jou past

Inbraakbeveiliging geeft je een veilig gevoel wanneer je je huis verlaat. Niemand wil er bij thuiskomst achter komen dat er iemand aan je spullen geweest is. Daarom kies je altijd voor goede inbraakbeveiliging met een top kwaliteit. Het uitzoeken van de juiste inbraakbeveiliging voor jouw huis is een lastige klus. Om jou vast een stapje op weg te helpen bij het vinden van de juiste inbraakbeveiliging voor jouw huis, vertel ik jou alvast een aantal zaken die je moet weten voordat je inbraakbeveiliging gaat aanschaffen.

Spring snel naar:

Bespaar tot wel 40% op jouw inbraakbeveiliging

Er zijn verschillende soorten inbraakbeveiliging die ervoor zorgen dat jij weer met een veilig gevoel de deur uit gaat. Er zijn ontzettend veel inbraakbeveiliging specialisten waardoor veel consumenten het moeilijk vinden om de juiste specialist tegen de beste prijs te vinden. Ik kan jou hierbij helpen! Door inbraakbeveiliging te vergelijken bespaar je al snel tot zo’n 40%. Hierdoor houd je geld over om leuke dingen te doen!

Nu beginnen met geld besparen

1. Soorten inbraakbeveiliging vergelijken

Welke inbraakbeveiliging past het beste bij jou?

Er zijn verschillende soorten inbraakbeveiliging om jouw huis te beschermen tegen onnodige gasten. Hierbij kun je denken aan de aanschaf van buitenverlichting. Deze buitenverlichting kan eventueel een bewegingssensor bevatten. De inbreker wil natuurlijk niet ‘in de spotlight’ gezet worden. 

Daarnaast kun je ervoor kiezen om kwalitatief hang- en sluitwerk aan te schaffen. Dit hang- en sluitwerk moet voorzien zijn van het SKG-keurmerk. Het is belangrijk om deuren en ramen te voorzien van goede inbraakbeveiliging. Daarom kun je bijvoorbeeld raambomen laten plaatsen.

Met camerabewaking kun je jouw eigendommen extra goed in de gaten houden! Er bestaan verschillende soorten bewakingscamera’s. Ten slotte is de aanschaf van een alarmsysteem ook erg verstandig. Zo schrik je inbrekers af en kun je snel reageren wanneer er een inbreker daadwerkelijk is binnengekomen. 

2. Keurmerken: Stichting Kwaliteit Gevelbouw

Sterkte en duurzaamheid

Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG), controleert hang- en sluitwerk op sterkte en duurzaamheid. Het goedkoopste hang- en sluitwerk wordt voorzien van 1, 2 of 3 sterren.

 

  • 1 ster: niet zelfstandig inbraak werend. Hierbij moet nog minstens één goedgekeurd onderdeel van hang- en sluitwerk bij om het inbraak werend te maken

 

  • 2 sterren: tot 3 minuten zelfstandig inbraak werend

 

  • 3 sterren: tot 5 minuten zelfstandig inbraak werend

 

  • 3 of 5 minuten lijkt misschien een korte tijd, maar hoe langer het voor een inbreker duurt om binnen te komen, hoe groter de kans dat de poging wordt gestaakt. Inbrekers gaan het liever ergens anders proberen waar geen goede inbraakbeveiliging is.

3. Inbraakbeveiliging specialist vergelijken? Vraag het Guus!

De beste prijs-kwaliteitsverhouding

Het is belangrijk om jouw woning te voorzien van goede inbraakbeveiliging. Wil jij nou geld besparen op de inbraakbeveiliging voor jouw woning? Ik help je hier graag bij! Vertel mij precies wat je zoekt en wat jouw wensen zijn. Ik stuur jouw aanvraag direct door naar de juiste specialisten. Vervolgens kies jij zelf welke vakspecialist het meest geschikt is voor jouw inbraakbeveiliging. Je bespaart op deze manier tot wel 40% op jouw inbraakbeveiliging.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Vraag het Guus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!