Inbraakbeveiliging vergelijken

Vind de beste inbraakbeveiliging voor jouw bedrijfspand en bespaar tot wel 40%!

Guus over inbraakbeveiliging voor bedrijven vergelijken

Inbraakbeveiliging voor bedrijven is ontzettend belangrijk. In bedrijfspanden staan vaak erg veel kostbare eigendommen. Denk maar aan computers, laptops en telefoons. Maar natuurlijk ook aan allerlei belangrijke documenten die je in jouw bedrijfspand bewaart. Door inbraakbeveiliging voor bedrijven aan te schaffen houd je inbrekers echt buiten. Wanneer je specialisten van inbraakbeveiliging voor bedrijven vergelijkt kun je tot wel 40% op jouw inbraakbeveiliging besparen!

Spring snel naar:

Welke inbraakmethoden worden er gebruikt bij bedrijven?

Je verwacht het misschien niet maar 80% van de inbraken bij bedrijven worden gepleegd door gelegenheidsdieven. Deze dieven zijn op zoek naar spullen die zij eenvoudig kunnen doorverkopen. Ze maken, net zoals de naam het al zegt, gebruik van de gelegenheid. Stel, jij laat een raampje van je bedrijfspand openstaan, dan maakt de inbreker hier gebruik van. Of denk maar eens aan een container die vlak bij een raam staat. De inbreker kan de container dan heel eenvoudig gebruiken om binnen te komen.

 

Het is dus belangrijk om iedere dag even een ronde door het bedrijfspand te lopen om te kijken of je geen ‘gelegenheden’ hebt gecreëerd voor de inbreker. Inbrekers buiten houden begint dus bij jezelf. Om jouw eigendommen extra in de gaten te houden is het verstandig om inbraakbeveiliging voor bedrijven aan te schaffen. Door inbraakbeveiliging voor bedrijven te vergelijken vind je de specialist die het beste bij jou past en kan je besparen tot zo’n 40%! Op die manier houd je geld over om te investeren in jouw bedrijf.

1. Welke soorten inbraakbeveiliging zijn er voor bedrijven?

Met de aanschaf van inbraakbeveiliging voor bedrijven kun je inbrekers écht buiten houden. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten van inbraakbeveiliging. Ik snap dat de keuze er hierdoor niet makkelijker op wordt. Ga jij voor een alarminstallatie, camerabewaking of misschien wel voor raam- en sluitwerk? Wil jij weten welke soort inbraakbeveiliging het beste bij jouw bedrijf past? Dan is het verstandig om een inbraakbeveiligingsspecialist in te schakelen. Ik zal je alvast de populairste voorbeelden geven van inbraakbeveiliging voor bedrijven.

Buitenverlichting met bewegingssensor

Als er iets is dat inbrekers graag willen vermijden is het ‘in de spotlight’ gezet worden. Daarom is het een goede vorm van inbraakbeveiliging voor bedrijven wanneer je buitenverlichting met bewegingssensoren aanschaft. Wanneer er beweging wordt gesignaleerd rond je bedrijfspand zullen de lampen aanspringen. Dit zal de inbreker in de meeste gevallen afschrikken. Mocht de inbreker toch verdergaan? Dan is de kans groter dat omstanders het zien gebeuren en inschakelen door bijvoorbeeld de politie te bellen.

Hang- en sluitwerk

Waarschijnlijk draai jij de deuren van je bedrijfspand op slot voordat je naar huis gaat. Maar hoe goed zijn die sloten eigenlijk? Zijn jouw sloten voorzien van het SKG-keurmerk? Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) checkt het hang- en sluitwerk op sterkte en duurzaamheid. Hang- en sluitwerk mag sterren dragen wanneer het voldoende inbraakwerend is. Hoe meer sterren het draagt, hoe langer het duurt en hoe moeilijker het is voor de inbreker om binnen te komen.

Camerabewaking

Wil jij de waardevolle eigendommen en belangrijke documenten in je bedrijfspand extra in de gaten houden? Dan raad ik je aan om camerabewaking aan te schaffen voor in je bedrijfspand. Met deze vorm van inbraakbeveiliging voor bedrijven heb je 24 uur per dag, 7 dagen in de week zicht op wat er in en rondom je bedrijfspand gebeurt. Er bestaan verschillende soorten bewakingscamera’s. De twee populairste soorten zijn de Dome- en de Bullet bewakingscamera. Wil jij weten welke camerabewaking het beste bij jouw bedrijfspand past? Dan kun je het beste contact opnemen met een inbraakspecialist. Vergelijk verschillende inbraakspecialisten en ontdek welke specialist het beste bij jou past.

Alarmsystemen

Wanneer je jouw bedrijfspand extra goed wil beveiligen kun je ervoor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen. Dit schrikt inbrekers pas écht af! Wanneer zij het geluid horen zullen ze sneller weggaan. Ook kun je ervoor kiezen om direct een seintje door te laten sturen naar de alarmcentrale. Er zijn verschillende soorten alarmsystemen verkrijgbaar: draadloos, bekabeld of hybride. Wil jij weten welk alarmsysteem het beste bij jouw bedrijfspand past? Dan is het handig om een inbraakbeveiligingsspecialist in te schakelen. Door inbraakbeveiligingsspecialisten te vergelijken ontdek je welke specialist het beste bij je past en je bespaart tot wel 40% op jouw alarmsysteem!

2. Inbraak in jouw bedrijfspand voorkomen? Zo doe je dat!

Het liefst wil je inbrekers helemaal tegenhouden. Gelukkig zijn er een hoop dingen die je kunt doen waardoor de kans op een succesvolle inbraak in jouw bedrijfspand aanzienlijk kleiner wordt. Daarom heb ik een aantal tips voor je op een rij gezet!

Voorkom dat inbrekers de kans krijgen om te inspecteren

Vraag aan je personeelsleden of zij aan iedere onbekende die het pand binnenkomt willen vragen wat hij of zij daar komt doen. Dit is natuurlijk lastiger wanneer je een winkelpand hebt. Hier komen namelijk bijna alleen maar onbekenden. In dat geval kun je het vragen wanneer er iemand ongevraagd in het magazijn terecht is gekomen.

Laat inbrekers weten dat jouw bedrijf is voorzien van inbraakbeveiliging

Je kunt stickers op je ramen en deuren plakken waarop te zien is dat jouw bedrijf is voorzien van inbraakbeveiliging. Dit zal inbrekers afschrikken. Hierdoor zullen zij jouw bedrijfspand waarschijnlijk overslaan.

Vervang enkel glas door dubbel glas

Dit biedt natuurlijk een meerwaarde wanneer inbrekers via de ramen proberen binnen te komen. Verder kun je ervoor kiezen om ramen die niet gebruikt worden te voorzien van tralies aan de buitenkant waardoor de inbreker via dat raam helemaal niet meer binnen kan komen. Hierbij kun je denken aan ramen van bijvoorbeeld het magazijn.

Zorg ervoor dat waardevolle spullen van de buitenkant niet zichtbaar zijn

Is dit wel het geval? Dan trekt dit natuurlijk inbrekers aan. Ik begrijp dat je hele computers of beeldschermen niet zomaar iedere avond kunt opbergen in de kast. Dan kun je er wellicht beter voor kiezen om rolgordijnen aan te schaffen zodat je jouw eigendommen als het ware afschermt voor de buitenwereld.

Zorg voor goede inbraakbeveiliging

Hier kom je helaas niet omheen. Inbrekers halen tegenwoordig heel veel trucjes uit de kast om alsnog jouw bedrijfspand binnen te komen. Om de kans tot slagen van een inbraak te voorkomen kun je er beter voor zorgen dat jouw pand is voorzien van de beste inbraakbeveiliging voor bedrijven.

3. Inbraakbeveiligingsspecialisten voor bedrijven vergelijken? Vraag het Guus!

Vergelijk en vind de specialist die bij jou past

Wil jij inbraakbeveiliging voor bedrijven aanschaffen? Dan is het verstandig om verschillende inbraakspecialisten te vergelijken. Hierbij kan ik jou helpen! Laat me weten waarnaar je op zoek bent en je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes van verschillende inbraakbeveiligingsspecialisten. Door op deze manier te vergelijken ontdek je welke specialist het beste bij jou past. Daarnaast kun je tot wel 40% op de inbraakbeveiliging voor jouw bedrijf besparen! Twijfel niet en start vandaag nog met besparen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Vraag het Guus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!