Houd geld over in 2022

Wil jij geld besparen in het nieuwe jaar waardoor je meer leuke dingen kan doen? 

Hoe kan ik geld besparen in het nieuwe jaar?

Het einde van 2021 is alweer in zicht en 2022 staat voor de deur. Een nieuw jaar om jouw doelen eindelijk te gaan realiseren. Wat zou jij anders willen doen dan in 2021? Zou je wellicht meer geld willen overhouden om leuke dingen te doen en zo meer te genieten van het leven? Dat kan! Guus geeft jou verschillende tips waarmee jij in het nieuwe jaar een hoop geld kan besparen 

Spring snel naar:

Algemene tips om geld te besparen in het nieuwe jaar

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om jaarlijks een hoop geld te besparen. Ik zal je een aantal handige algemene tips geven waarmee jij geld kan overhouden. 

 

  • Bespaar geld op je boodschappen. Door meteen voor meerdere dagen boodschappen te doen, beperk je het aantal impulsaankopen. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor grootverpakkingen, seizoensgroente- en fruit en diepvriesproducten. Dit is een stuk goedkoper en in veel gevallen ook nog eens lekkerder. 
  • Denk erover na om je zorgverzekering aan te passen of om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Heb jij alle zaken uit jouw huidige zorgverzekering nog nodig? En ben je ergens anders misschien niet goedkoper uit? 
  • Je kunt een hoop geld besparen door eens te kijken naar je huidige abonnementen. Los van elkaar kosten de tijdschriften, kranten en muziekstreamingsdingen niet zo veel, maar de totale kosten kunnen flink oplopen. Maak jij nog gebruik van abonnementen of is het wellicht mogelijk om de krant te delen met je buren? Dit kan je op jaarbasis een hoop geld besparen.  
  • Maak een planning voor wat je het komende jaar gaat uitgeven. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Houd niet alleen rekening met gas, water en licht, maar ook met vervoerskosten, kleding, boodschappen en eventuele abonnementen. 
  • Door de schommelende energieprijzen mogen leveranciers twee keer per jaar hun prijzen aanpassen. Daarom is het goed om halfjaarlijks de energieleveranciers van Nederland te vergelijken. Misschien is overstappen wel voordeliger voor jou? Bekijk onze top 10 beste energieleveranciers van Nederland. Vergelijk en bespaar eenvoudig!

Geld besparen op schoonmaakkosten

Wil jij in het nieuwe jaar een schoonmaakbedrijf inhuren? Bijvoorbeeld voor het reinigen van je zonnepanelenje sanitair, je kozijnen of het terras? Dan is het mogelijk om hier geld op te besparen. Zowel als het gaat om een eenmalige schoonmaak in bijvoorbeeld het geval van een opleveringsschoonmaak of wanneer het schoonmaakbedrijf regelmatig terug moet komen, bijvoorbeeld bij glasbewassing.  

 

Door verschillende schoonmaakbedrijven met elkaar te vergelijken ontdek je welke specialist het beste bij jou past en je bespaart tot wel 40% op kosten. Op mijn website vergelijkreiniging.nl kan ik jou hier heel eenvoudig bij helpen. Laat mij weten wat jouw opdracht is, om wat voor type woning of bedrijfspand het gaat en wanneer het uitgevoerd moet worden.  

 

Vervolgens ontvang jij offertes van verschillende vakspecialisten bij jou in de regio. Op die manier kan jij ontzettend makkelijk vergelijken welk schoonmaakbedrijf het beste bij jou past en waar je het goedkoopste uit bent. Zo kan je een hoop geld besparen, maar liefst tot zo’n 40%! Op die manier houd je geld over voor leukere dingen. Maar schoonmaakkosten zijn niet de enige kosten waar jij geld op kunt besparen.  

Geld besparen op inbraakbeveiliging

Iedereen wil zijn of haar woning met een gerust hart verlaten. Je wil niet thuiskomen om er vervolgens achter te komen dat er iemand aan je spullen heeft gezeten. Er zijn vele vormen van inbraakpreventie die helpen om inbrekers écht buiten te houden. Denk aan deurbeveiliging, camerabewaking, alarmsystemen, raambeveiliging en hang- en sluitwerk.  

 

Op mijn website vergelijkbeveiliging.nl kan ik jou helpen met geld besparen. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als bij het besparen op reinigingskosten. Je beschrijft je opdracht, kiest je regio en je ontvangt offertes van verschillende vakspecialisten. Op die manier bespaar je 40% op kosten en je bent er maar 2 minuten mee bezig!  

 

Kan jij nog wel wat tips gebruiken om jouw huis te beveiligen tegen inbrekers? Lees dan onze blog: ’10 tips om je huis te beveiligen tegen inbrekers’.

Geld overhouden in het nieuwe jaar? Vraag het Guus

Hopelijk heb je iets gehad aan bovenstaande tips om geld te besparen in het nieuwe jaar. Uiteraard zijn er nog veel meer manieren waarop jij geld kan besparenCheck onze dienstenpagina en ontdek waar jij nog meer geld op kunt besparen. Ga vandaag nog aan de slag met geld besparen en houd het over voor leuke dingen! Wellicht kan jij op die manier in 2022 een extra weekendje weg met familie, heb je eindelijk genoeg gespaard voor je droomauto of kun je wellicht een middag shoppen in jouw favoriete winkel! 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over Vraag het Guus? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!