Collectief voordeel

Kwaliteit leads

Groei in klanten

Ontvang snel offertes

Crypto en Trading Academy

Wil jij een vliegende start maken in de cryptowereld? Check dan deze Crypto en Trading Academy review.

Crypto en Trading Academy review (Madelon Vos)

Wil jij geld verdienen met Bitcoin? Om een vliegende start te maken in de cryptowereld is een goede cryptocursus essentieel. Madelon Vos heeft twee goede crypto cursussen ontwikkeld: één gericht op de crypto basis en één over het handelen in cryptomunten. Ze heeft besloten deze cursussen samen te voegen tot één uniek product: de Crypto en Trading Academy.  

 

In deze Crypto en Trading Academy review geven we je een overzicht van alle voordelen, nadelen en kosten van deze crypto cursus. Daarnaast vertellen we je meer over de betrouwbaarheid van Madelon Vos en wat je in deze crypto cursus kunt verwachten. Aan de hand van deze Crypto en Trading Academy review kun je achterhalen of deze crypto cursus bij jou past of niet.  

Spring snel naar:

Wat is de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos?

Madelon Vos heeft besloten om haar twee fantastische cursussen te bundelen tot één kwalitatief product: Crypto en Trading Academy. Je leert in deze crypto cursus om geld te verdienen met Bitcoin en Crypto traden. Bovendien krijg je 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community van Madelon Vos. Dit is een enorm waardevolle bonus als je het ons vraagt. Hier vertellen we je later in deze Crypto en Trading review meer over.  

 

Wil jij alvast kijken of de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos iets voor jou is? Bekijk dan eens haar gratis Crypto en Trading Academy cursus.  

Voor wie is de Crypto en Trading Academy geschikt?

Madelon Vos richt haar cursus Crypto en Trading Academy voornamelijk op de mensen die willen starten met handelen in cryptomunten. Wat ons betreft is de cursus enorm geschikt voor starters binnen de cryptomarkt (met enige voorkennis), beginnende crypto traders en crypto traders die al basiskennis hebben maar op zoek zijn naar een succesvolle strategie of toolset.  

 

Het is dus wel belangrijk dat je al enige feeling hebt in de cryptomarkt. Ben jij bereid om te leren? En wil je er 100% voor gaan? Dan is de Crypto en Trading Academy zeker een goede optie voor jou. 

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos (of moeten we zeggen Miss Bitcoin?) is zeker geen onbekende in de cryptowereld. Ze is in 1995 geboren in het Nederlandse Groningen. Ze heeft enorm veel ervaring binnen de financiële wereld. Ze is onder andere docent Technische Analyse geweest op de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast schrijft ze columns over cryptocurrencies, economie en het investeren en traden voor grote bedrijven. Ze houdt zichzelf iedere dag bezig met het creëren van content en ze deelt haar kennis graag met iedereen die daar interesse in heeft.  

 

Waarschijnlijk kennen de meeste mensen Madelon Vos van YouTube. Ze heeft momenteel 83,2k abonnees op het YouTube kanaal waar ze wekelijk nieuws deelt over crypto. Daarnaast deelt ze veel handige informatie op haar Instagram account. Het is haar doel om zoveel mogelijk enthousiasme en kennis over te dragen. Maar hoe betrouwbaar is Madelon Vos eigenlijk? 

Hoe betrouwbaar is Madelon Vos?

Niet iedereen kent Madelon Vos. Logisch dat je jezelf dan af kunt vragen of zij wel zo betrouwbaar is. Hoe komt het eigenlijk dat zij zoveel ervaring heeft opgebouwd op het gebied van crypto? Madelon Vos is geïnspireerd geraakt door haar vader. Hij vertelde haar namelijk op jonge leeftijd dat ze moest nadenken over de toekomst van het geld.  

 

Sinds 2013 is ze al actief met Crypto en investeren. Ze heeft diverse columns geschreven en ze was drie jaar co-host bij de podcast van BNR Nieuwsradio, genaamd Cryptocast. Madelon Vos is inmiddels financieel onafhankelijk. Met al haar ervaringen kunnen we stellen dat Madelon Vos een zeer betrouwbare expert is. Ze is transparant en het gehele internet staat vol met informatie over haar. Bovendien zijn er vrijwel alleen maar positieve reviews te lezen over Madelon Vos.  

 

Mocht je de cursus liever eerst gratis uitproberen? Dat begrijpen wij. Daarom biedt Madelon Vos ook een gratis versie van de Crypto en Trading Academy aan. Aan de hand hiervan kun je bepalen of de crypto cursus iets voor jou is of niet.  

Waaruit bestaat de Crypto en Trading Academy?

De Crypto en Trading Academy bestaat uit de volgende onderdelen: 

 

 • Bitcoin Basics & Crypto’s cursus 
 • Handelen met Cryptomunten en technische analyse 
 • 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community 

 

Ieder onderdeel is opgedeeld in verschillende modules. Deze modules zijn weer opgedeeld in lessen. Wij vertellen je in deze Crypto en Trading Academy review graag meer over de inhoud van de cursus. 

 

Module 1: Introductie Bitcoin Basics & Crypto’s 

Tijdens de introductie ga je kennismaken met Madelon Vos. Ze vertelt waarom ze ooit met crypto is begonnen. Hier neemt ze bitcoin wat dieper in mee. De cursus Crypto en Trading Academy gaat dus voornamelijk dieper in op bitcoins, maar ze bespreekt uiteraard ook de andere soorten munten.  

 

Module 1 van de Crypto en Trading Academy bevat de volgende vier lessen: 

 • De inleiding 
 • Wat is bitcoin? 
 • Waarom zou je bitcoin gebruiken? 
 • Soort cryptocurrencies 

 

Module 2: Bitcoin en cryptocurrencies 

In de tweede module leer je hoe jij cryptocurrencies kunt aanschaffen. Naast het kopen ervan ga je ook leren hoe je de bitcoins kan versturen naar beveiliging en wallet. Daarnaast vertelt Madelon Vos je hoe je cryptos veilig kunt bewaren.  

 

Module 2 van de Crypto en Trading Academy bestaat uit 6 lessen: 

 • Manieren om bitcoin en cryptocurrencies aan te schaffen 
 • Bitcoin kopen bij een Exchange 
 • Bitcoin kopen bij broker 
 • Waar kun je betalen met bitcoin? 
 • Bitcoin verkopen en versturen 
 • Bitcoin veilig bewaren 

 

Module 3: Blockchain 

De derde module van de Crypto en Trading Academy is iets technischer. Je leert namelijk meer over Blockchain. Wanneer je deze module hebt doorgenomen ken je de gedachte achter bitcoin en snap je beter wat je nou eigenlijk aan het doen bent.  

 

De derde module van de Crypto en Trading Academy bestaat uit 2 lessen: 

 • Hoe werkt een bitcoin transactie? 
 • De werking van blockchain 

 

Module 4: Mining 

In de vierde module leer je alles over mining. Minders slaan transacties op in blokken. Zodra een blok vol is lossen de minders een ingewikkelde rekensom op. Wanneer dit opgelost is krijgen ze 12,5 nieuw gemaakte bitcoins die horen bij dat blok.  

 

Het is goed om te weten dat je niet zomaar miner kan worden. Hiervoor heb je namelijk een ontzettend zware computer nodig met diverse dure videokaarten.  

 

Module 4 bestaat uit de volgende les: 

 • Hoe werkt mining? 

 

Module 5: Geld verdienen met bitcoin en cryptocurrencies 

In module 5 ga je leren hoe je geld kunt verdienen met crypto. Wat ons betreft is dit één van de interessantste modules. Je leert hoe je op het juiste moment kunt kopen om het vervolgens op de juiste momenten te verkopen met winst. Madelon Vos geeft hierbij verschillende praktijkvoorbeelden zodat je beter begrijpt hoe het in zijn werk gaat.  

 

De vijfde module van Madelon Vos bestaat uit 1 les:  

 • Geld verdienen met Bitcoin en cryptocurrencies 

 

Module 6: Investeren en afsluiting 

Module 6 is het laatste onderdeel van de eerste cursus van Madelon Vos: Bitcoin Basics & Cryptocurrencies. Er wordt nog dieper ingegaan op wanneer het interessant is om bitcoins te kopen. Daarnaast leer je meer over de risico’s van bijvoorbeeld een exchange.  

 

Module 6 van de Crypto en Trading Academy bestaat uit 1 les: 

 • Is het een goed idee om bitcoin te kopen? 

 

Module 7: Introductie Technische analyse 

Bij Module 7 start de tweede cursus van Madelon Vos. Je gaat aan de slag met het leren en maken van technische analyses. Je leert wat een koers van een bepaalde cryptomunt doet zodat je dit in de toekomst beter kunt voorspellen. Daarnaast ga je aan de slag met TradingView. Dit is een programma dat veel mensen gebruiken om bijvoorbeeld aandelen in de gaten te houden.  

 

Module 7 van Madelon Vos bestaat uit 3 lessen: 

 • De inleiding 
 • Agenda 
 • De basis van een goede start 

 

Module 8: Grafiek 

In module 8 van de Crypto en Trading Academy ga je samen met Madelon Vos kijken naar koersen. Het interessante aan deze module is dat je meekijkt op het beeldscherm van Madelon Vos. Hierdoor is alles vrij snel duidelijk. Daarnaast ga je alles leren over candlesticks. Je leert hoe je deze candlesticks patronen kunt herkennen. Bovendien komen de termen Engulfing, hammers en Doji’s om de hoek kijken. Madelon Vos gaat in deze module nog dieper in op exchange zodat jij daar ook de koersen kunt herkennen.  

 

Module 8 van de Crypto en Trading Academy bevat 3 lessen: 

 • Soorten grafieken 
 • Het lezen van (diverse soorten) candlesticks 
 • De Exchange 

 

Module 9: Koersbewegingen 

In module 9 leer je alles over koersbewegingen die je kunt herkennen aan trends. Na deze module herken je de volgende drie koersbewegingen: opwaartse beweging, neerwaartse beweging en zijwaartse beweging. Ook leer je om steun- en weerstandslijnen te leggen zodat je in de toekomst wat meer en beter kunt voorspellen. 

 

De negende module bestaat uit 3 verschillende lessen: 

 • Trends 
 • Steun- en weerstandlijnen 
 • Long vs. short 

 

Module 10: Tools 

In module 10 deelt Madelon Vos alle tools die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld een technische analyse te maken. In feite kan je met deze tools net zo succesvol worden als Madelon Vos zelf. Module 10 is wel erg pittig. Er worden namelijk zoveel tools besproken dat je zelf moet gaan uittesten welke voor jou het beste werken. Daarnaast komen er diverse technieken aan bod zoals Fibonacci en Bollinger Bands. 

 

In module 10 behandelt Madelon Vos de volgende 10 lessen: 

 • Volume 
 • Fibonacci 
 • Patronen 
 • Indicatoren 
 • RSI 
 • Moving Average 
 • Moving Average Convergence Divergence (MACD) 
 • Stochastics 
 • Bollinger Bands 
 • On Balance Volume 

 

Module 11: De toolset van Madelon Vos 

In module 11 vertelt Madelon Vos welke toolset zij exact gebruikt. Dit is een ontzettend waardevolle module omdat je de toolset feitelijk kunt overnemen. Hier komen dus een aantal tools in voor die in module 10 besproken zijn. In het slotwoord maak je kennis met de MoneyTalks Community. Dit is een crypto platform met meer dan 2000 actieve leden.  

 

Deze module van de Crypto en Trading Academy bestaat uit 2 lessen: 

 • Toolset op volgorde van belangrijkheid 
 • Het slotwoord 

Gratis bonussen bij de cursus

Wanneer je aan de slag gaat met de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos krijg je hier ook een gratis bonus bij. Je krijgt namelijk 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community. Dit is naar onze mening een erg waardevolle bonus.  

 

Op dit platform word je continu op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op het gebied van crypto. Daarnaast heb je kanalen die bijvoorbeeld specifiek over bitcoin gaan. Momenteel zijn er meer dan 2000 leden actief op de MoneyTalks Community. Dit wil zeggen dat er veel waardevolle informatie gedeeld wordt. Na deze 60 dagen kun je een abonnement afsluiten die je per maand, kwartaal of jaar betaalt. 

 

Het is mogelijk om onbeperkt vragen te stellen waardoor de MoneyTalks Community ook ideaal geschikt is voor beginners.  

Wat ga je bereiken met de Crypto en Trading Academy?

Wat je uiteindelijk met deze Crypto en Trading Academy kunt bereiken is afhankelijk van je eigen inzet en doorzettingsvermogen. De cursus leidt je op van beginner zonder enige kennis van Bitcoin en Crypto tot een trader met skills.  

 

Na de Crypto en Trading Academy kun je zelfstandig geld verdienen als bitcoin en/of crypto trader.  Daarnaast kun je zelf keuzes maken op het gebied van bitcoin en/of crypto investeringen. Bovendien kun je handelen op diverse economische markten zoals in crypto, forex, opties en aandelen.  

De voor- en nadelen op een rij

In deze Crypto en Trading Academy review hebben we het tot nu toe voornamelijk gehad over de voordelen van deze crypto cursus. Wanneer je een crypto cursus gaat volgen wil je natuurlijk ook op de hoogte zijn van de nadelen. Daarom geven we je in deze Crypto en Trading Academy review een overzicht van alle voor- en nadelen.  

 

De voordelen van de Crypto en Trading Academy 

 

 • Je krijgt enorm veel kennis van ware experts. Niet alleen Madelon Vos, maar ook Elroy Ryon, Jean-Paul van Oudheusden en Elmer Hogervorst zitten in het cursus netwerk. Ook zij delen hun kennis in deze crypto cursus.  

 

 • Je ontvangt een zeer waardevolle bonus: 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community. Hier word je constant op de hoogte gehouden van crypto nieuws, trends en technische analyses. 

 

 • De Crypto en Trading Academy is een zeer uitgebreide cursus. Het is echt een totaalpakket.  

 

 • De cursus is gemaakt met hoge kwaliteit Huddle. Hierdoor kun je de lessen in je eigen tempo volgen. Bovendien is er ook een Huddle mobiele app beschikbaar voor je smartphone.  

 

 • Madelon Vos heeft enorm veel kennis over technische analyses. In de cursus en via MoneyTalks Community deelt ze veel informatie over het doen van een technische analyse en welke tools zij hiervoor gebruikt. 

 

De nadelen van de Crypto en Trading Academy 

 

 • In het begin van de cursus komt er veel theorie voorbij waarbij Madelon Vos rechtstreeks in de camera praat. Ze gebruikt hier geen sheets waardoor het soms lastiger te begrijpen is. 

 

 • Wanneer je na 60 dagen nog steeds lid wil blijven van de MoneyTalks Community moet je hiervoor een abonnement afsluiten.

De kosten voor Crypto en Trading Academy van Madelon Vos

Na het lezen van deze Crypto en Trading Academy review ben je op de hoogte van de voordelen, nadelen en kosten van deze crypto cursus. Daarnaast weet je wie Madelon Vos is en hoe betrouwbaar zij eigenlijk is. Bovendien hebben we je meer verteld over de inhoud van de cursus zodat je precies weet waar je aan toe bent.  

 

Ben jij van plan om de Crypto en Trading Academy te gaan volgen? Dan rest er waarschijnlijk nog één belangrijke vraag: met welke kosten moet je rekening houden? Natuurlijk geven we je daar in deze Crypto en Trading Academy review graag een antwoord op: 

 

Op het moment dat wij deze Crypto en Trading Academy review schrijven wordt de volgende prijs gehanteerd: 

 

 

Madelon Vos hanteert een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie wanneer je minder dan 25% van de video’s bekeken hebt. Crypto en Trading Academy is in vergelijking met andere crypto cursussen vrij goedkoop. Naar onze mening is de Crypto en Trading Academy zeker het geld waard. 

 

Gratis cursus 

Madelon Vos biedt ook een gratis versie van haar Crypto en Trading Academy cursus. Ideaal wanneer je liever eerst gratis wil uitproberen of de cursus iets voor je is. Na het volgen van deze gratis cursus kun je altijd nog bepalen of je wel of niet aan de slag gaat met de betaalde versie. Bekijk de gratis cursus op de website van Madelon Vos.  

Aan de slag met Crypto en Trading Academy van Madelon Vos

Heb jij na het lezen van deze Crypto en Trading Academy review interesse gekregen in deze crypto cursus? Twijfel dan niet en ga direct aan de slag met de crypto cursus van Madelon Vos! 

 

Natuurlijk begrijpen we het ook als je de cursus liever eerst gratis uitprobeert. Is dit het geval? Dan hebben we goed nieuws voor je. Madelon Vos biedt namelijk ook een gratis versie van de Crypto en Trading Academy. Aan de hand van deze gratis versie kun jij bepalen of de crypto cursus iets voor jou is of niet.  

Ben je op zoek naar alternatieven? Check dan onze top 4 beste crypto cursussen en ontdek welke cursus het beste bij jou past. 

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten