Collectief voordeel

Kwaliteit leads

Groei in klanten

Ontvang snel offertes

Crypto Masterclass review

Wil jij een vliegende start maken in de cryptowereld? Check dan deze Crypto Masterclass review.

Crypto Masterclass review: alles wat je moet weten over deze crypto cursus

Wil jij een vliegende start maken in de cryptowereld? Dan is een goede crypto cursus essentieel. Tijdens de Crypto Masterclass cursus leer je alles over cryptocurrency en wat hierbij komt kijken. Je krijgt toegang tot 201 lessen en er worden regelmatig lessen toegevoegd van de laatste trends. Is Crypto Masterclass dé ideale crypto cursus voor jou? Daar kom je achter in deze Crypto Masterclass review.  

 

In deze Crypto Masterclass review vertellen we je alles over de voordelen, nadelen, betrouwbaarheid en kosten van deze crypto cursus. Daarnaast vertellen we je alles over de inhoud van de cursus zodat jij precies weet wat je kunt verwachten. Aan de hand van deze Crypto Masterclass review kun je bepalen of de cursus bij jou past of niet. Dus pak een kop koffie en ga er goed voor zitten, want we gaan jou in dit artikel alles vertellen over Crypto Masterclass.  

Spring snel naar:

Ben je op zoek naar alternatieven? Check dan onze top 4 beste crypto cursussen en ontdek welke cursus het beste bij jou past. 

Wat is Crypto Masterclass?

Crypto Masterclass is een zeer uitgebreide training die jou gaat helpen om succesvol te worden in het handelen in crypto. Patrick Suiker en Derek Westra helpen jou om strategieën te bepalen en trends te herkennen. Met behulp van Crypto Masterclass ga jij crypto munten vinden die wellicht klein zijn, maar een gigantisch groeipotentieel hebben. Je krijgt dus hulp om op een verantwoorde manier geld te verdienen met crypto, zonder dat je gaat gokken.  

 

De training is van AllesOverCrypto. Zij begonnen eigenlijk met een klein boek: de Bitcoinbijbel. Dit boek krijg je overigens ook bij de crypto cursus. Vanuit dit boek hebben zij zich uit weten te breiden tot de meest volledige crypto cursus in Nederland.  

Voor wie is Crypto Masterclass geschikt?

Ben jij een beginner die de eerste stappen wil gaan zetten in de wereld van crypto? Dan is Crypto Masterclass dé ideale crypto cursus voor jou. Patrick Suiker en Derek Westra hebben de training namelijk speciaal voor mensen zoals jij ontwikkeld. De cursus gaat jou alles stap voor stap leren.  

 

Bovendien krijg je na aankoop levenslang toegang tot deze crypto cursus. Er worden wekelijks nog lessen toegevoegd. Er zitten ook bonussen bij die ieder jaar nog een nieuwe update krijgen. Heb jij de juiste mindset? Ben je leergierig? En toon je de juiste inzet? Dan kun jij met Crypto Masterclass een ware crypto-expert worden! 

De experts: Patrick Suiker en Derek Westra

Als je een crypto cursus gaat volgen is het natuurlijk interessant om te weten wie het brein hierachter is. Bij Crypto Masterclass zijn dit twee heren die zichzelf zeker een expert kunnen noemen op het gebied van crypto. In deze Crypto Masterclass stellen we ze graag aan je voor: Patrick Suiker en Derek Westra.  

 

Beide heren zijn al jarenlang actief in de cryptowereld. In 2017 zijn zij begonnen met AllesOverCrypto. In die tijd hebben zij veel geleerd. Zo zijn ze wel eens geld verloren door een hack. “Een belangrijk leerpunt voor ons”, zeggen de heren. Zij hebben hierdoor meer en meer inzicht gekregen in hoe de cryptowereld in elkaar steekt.  

 

Wie is Derek Westra? 

Deze expert heeft een master gevolgd in Gedragseconomie en Speltheorie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 2013 legt hij de volledige focus op crypto en blockchain. Met Crypto Masterclass wil hij mensen klaarstomen voor de wereld van cryptocurrencies. Om zijn woorden kracht bij te zetten heeft hij deze cursus gerealiseerd. “Een foto zegt meer dan duizend woorden en een video zegt meer dan duizend foto’s.” 

 

Wie is Patrick Suiker? 

Patrick heeft een master in ondernemerschap gevolgd. In 2013 kwam hij door Litecoin voor het eerst in aanraking met crypto. Vanaf dat moment is hij hier volop ingedoken. Met AllesOverCrypto deelt hij zijn liefde voor crypto met de rest van Nederland. Wat zijn missie is? Dat Nederland voorop gaat lopen in de blockchainrevolutie. Volgens hem draagt het Crypto Masterclass programma daaraan bij.

Ben je op zoek naar alternatieven? Check dan onze top 4 beste crypto cursussen en ontdek welke cursus het beste bij jou past. 

Wat is AllesOverCrypto?

In deze Crypto Masterclass review heb je al een aantal keer ‘AllesOverCrypto’ voorbij zien komen. Maar wat is dit eigenlijk? Dit is het platform waarop Patrick Suiker en Derek Westra hun cursus verkopen. Echter is het veel meer dan dat. Het is mogelijk om hier live de koersen te volgen van honderden cryptomunten. Daarnaast vind je er een kennisbank vol met informatie over crypto.  

 

En het leuke aan AllesOverCrypto is dat je er ook een gratis webinar vindt. Deze webinar is ideaal geschikt om jouw kennis over crypto bij te spijkeren. In deze webinar ga jij de eerste cryptomunt kopen voor 1 euro. Je weet met welke strategie je geld gaat verdienen en begrijpt hoe Bitcoin en crypto werken. Bovendien leer je in deze webinar hoe je de beste cryptomunten vindt. Een goed gratis startpunt dus! 

Wat leer je precies met Crypto Masterclass?

Nadat je de Crypto Masterclass cursus gevolgd hebt kun jij zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen. Daarnaast snap je de achterliggende technologie hiervan. Hieronder geven we je een overzicht van wat je leert met Crypto Masterclass. 

 

 • Je krijgt een uitgebreide inleiding over cryptocurrency waardoor jij precies weet wat er allemaal bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan de beveiliging van je investeringen.  

 

 • Je gaat alles leren over beleggen in cryptocurrency. Hierdoor zal de waarde van jouw vermogen steeds meer worden in de vorm van belegging.  

 

 • Crypto Masterclass is tevens een ideale Bitcoin-cursus. 

 

 • Je leert hoe je kan handelen (daytraden) in cryptocurrency. 

 

 • Jij gaat alles leren over de buitenkasjes in de cryptowereld. 

 

 • Er wordt exact stap voor stap uitgelegd hoe je coins inkoopt. 

 

In de cryptowereld gaan de ontwikkelingen natuurlijk hard. Daarom is het belangrijk dat een crypto cursus up-to-date blijft. De makers van Crypto Masterclass updaten hun cursus maandelijks en blijven continu nieuwe lessen en modules toevoegen.

Waaruit bestaat het programma?

Heb jij tijdens het lezen van deze Crypto Masterclass review al interesse gekregen in deze crypto cursus? Tof! En begrijpelijk. Nu wil je uiteraard weten wat je precies van de Crypto Masterclass kan verwachten. Daar geven we jou in deze Crypto Masterclass review graag antwoord op.  

 

Deze crypto cursus is ontzettend uitgebreid. Je gaat met Crypto Masterclass leren hoe je geld kan verdienen met het handelen in cryptomunten. Het programma van Crypto Masterclass bestaat uit twee verschillende onderdelen.  

 

Deel 1: beginnen met crypto! 

In het eerste deel van het Crypto Masterclass programma ga je voornamelijk aan de slag met de basisprincipes van crypto. Je leert hoe je bepaalde strategieën toe kunt passen zodat je geld kan gaan verdienen met cryptomunten. Een ander belangrijk onderdeel van deze cursus gaat over het beveiligen van jouw Cryptocurrencies. Het komt namelijk regelmatig voor dat kostbare bezittingen verloren gaan. Deze cursus helpt jou om dit te voorkomen.  

 

Onderdeel 1 ‘beginnen met crypto’ bestaat uit de volgende modules: 

 • Het geld van de toekomst 
 • Je eerste cryptocurrency 
 • Maak een killer start! 
 • Je onbreekbare kluis 
 • Je winst cashen! 
 • De allereerste investeerder zijn 
 • Een passief crypto-inkomen 
 • De crypto-trends de baas 

 

Deel 2: Geld verdienen met Crypto Trading 

In het tweede onderdeel van Crypto Masterclass ga je onder andere leren hoe je daadwerkelijk geld kunt verdienen met cryptocurrencies. De modules zijn zeer uitgebreid. Zo leer je bijvoorbeeld om je emoties in bedwang te houden. Het is namelijk van belang dat jij je emoties onder controle kan houden zodat jij niet je complete vermogen gaat investeren in crypto.  

 

Onderdeel 2 ‘geld verdienen met Crypto Trading’ bestaat uit de volgende modules: 

 • The Winning Mindset 
 • Vrijheid dankzij Crypto trading 
 • De beste tools & indicatoren 
 • Word Crypto Trading Master 

Wat zijn de bonussen van Crypto Masterclass?

Patrick Suiker en Derek Westra hebben een aantal interessante bonussen bij het Crypto Masterclass programma gedaan. In deze Crypto Masterclass review vertellen we je daar uiteraard graag meer over. 

Bonus 1: De Bitcoinbijbel als pdf 

De Bitcoinbijbel bevat ontzettend veel informatie over bitcoins. Het is een e-book van maar liefst 132 pagina’s. Dit is handig wanneer je even iets vergeten bent en niet de hele cursus door wil nemen om een antwoord te vinden op jouw vraag.  

Bitcoinbijbel Crypto MasterClass

Bonus 2: De Crypto Parels / Het Crypto Portfolio (t.w.v. 200 euro) 

Dit portfolio bevat 10 cryptomunten die volgens Patrick en Derek in waarde zullen gaan stijgen. Verder krijg je veel informatie over deze munten en de bedrijven die hierachter zit. Je krijgt ieder jaar een nieuwe versie waardoor jij de komende tijd vooruit kunt.  

Crypto Parels Crypto Masterclass

Bonus 3: VIP Community – The Zone 

Wat is er nou leuker dan je passie over een bepaald onderwerp te delen met anderen die dezelfde passie hebben? Bij Crypto Masterclass heet deze community ‘The Zone’. Hier vind je dus allemaal mensen die ook bezig zijn met Crypto Masterclass en cryptomunten. Ideaal om kennis te delen of vragen te stellen.  

Bonus 4: De Million Dollar Template 

Dit is een template waarin al jouw trades worden bijgehouden. Dit is naar onze mening een erg waardevolle bonus.  

Bonus 5: Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst (pdf) 

Dit is ontzettend handig. Met deze begrippenlijst ken je namelijk ieder begrip dat te maken heeft met cryptomunten.  

begrippenlijst Crypto Masterclass

Bonus 6: Bitcoin & Belasting voor Nederland en België (pdf) 

Met dit pdf-bestand ga jij alles leren over hoe het precies zit met belasting en bitcoins.  

Bitcoin en Belasting Crypto Masterclass

Bonus 7: Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (pdf) 

In dit pdf-bestand ontvang je 5 handige tips waarmee jij een leven zonder zorgen krijgt dankzij de bitcoin.  

Bonus bij Crypto Masterclass

De voor- en nadelen van Crypto Masterclass op een rij

In deze Crypto Masterclass review hebben we je tot nu toe voornamelijk verteld over de voordelen van deze cursus. Het is natuurlijk ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de nadelen. Je wil namelijk een crypto cursus volgen dat perfect bij jou past. Daarom geven we jou in deze Crypto Masterclass review een duidelijk overzicht van alle voor- en nadelen.  

 

De voordelen van Crypto Masterclass 

 • Het Crypto Masterclass programma is voor iedereen (ook zonder hoge opleiding) goed te begrijpen en te volgen. 
 • Je ontvangt veel waardevolle gratis bonussen.  
 • Er zijn een examen en quiz bij inbegrepen. Dit maakt het programma wat speelser en je kunt goed controleren of je alles begrijpt. 
 • Er is ruim voldoende afwisseling tussen tekst en video’s. Hierdoor ga je ontzettend makkelijk door de modules heen.  
 • Het is mogelijk om het programma als beginner te kopen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd waardoor je van tevoren nog geen kennis over crypto nodig hebt.  
 • Wij vinden de prijs-kwaliteitsverhouding van deze cursus erg goed. Het is naar onze mening de meest uitgebreide cursus over cryptocurrencies van Nederland.  
 • Je kunt het programma op je eigen tempo volgen. De video’s kunnen namelijk eenvoudig gepauzeerd, teruggespoeld, vooruit gespoeld of nogmaals bekeken worden. 

 

De nadelen van Crypto Masterclass 

 • Het blijft natuurlijk een flinke investering. Echter bestaat er wel een aanzienlijke kans dat je dit geld weer terug gaat verdienen met crypto.  
 • Wat ons betreft had de module over mindset ook in het begin al aan bod mogen komen. (Dit blijft natuurlijk een mening.) 
 • Crypto Masterclass bestaat uit zoveel informatie dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Ze hebben overigens wel een overzichtelijke indeling gemaakt.

Hoe betrouwbaar is Crypto Masterclass?

Crypto Masterclass bevat veel informatie om jou een betere crypto handelaar te maken. Denk aan het kopen van crypto’s, het veilig opslaan van cryptomunten en het timen van je verkopen van cryptomunten. De makers Patrick Suiker en Derek Westra zijn ware experts binnen dit vakgebied wat de cursus erg betrouwbaar maakt. 

 

Bovendien heb je eigenlijk niets te verliezen. Mocht de Crypto Masterclass toch niet zijn wat je ervan verwacht had? Dan wordt het gehele bedrag netjes teruggestort. Zij maken namelijk gebruik van een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.  

Crypto Masterclass cursus

Kosten voor Crypto Masterclass

Heb jij na het lezen van deze Crypto Masterclass review interesse gekregen in deze crypto cursus? Dan rest er nog één belangrijke vraag: met welke kosten moet je rekening houden? Daar geven we jou in deze Crypto Masterclass review uiteraard graag antwoord op.  

 

Op het moment dat wij deze Crypto Masterclass review schrijven wordt er een prijs van 1997 euro gehanteerd. Dit bedrag betaal je eenmalig en is inclusief levenslange toegang, updates en bonussen. Voor de huidige prijzen en eventuele kortingen kun je terecht op de website van Crypto Masterclass 

 

Onze mening: is Crypto Masterclass je geld waard? 

Wanneer je op zoek bent naar een complete cursus op het gebied van crypto, dan is Crypto Masterclass dé ideale keuze.  Je leert hier alles over wat je precies moet doen met crypto. Wat ons betreft is Crypto Masterclass het geld meer dan waard.

Aan de slag met Crypto Masterclass? Vraag het Guus!

Door deze Crypto Masterclass review ben jij nu op de hoogte van alle voordelen, nadelen en kosten van deze crypto cursus. Je weet wat je van de crypto cursus kan verwachten en wie het brein achter Crypto Masterclass is. Ben jij klaar om een vliegende start te maken in de cryptowereld? Start dan direct met het Crypto Masterclass programma.

Ben je op zoek naar alternatieven? Check dan onze top 4 beste crypto cursussen en ontdek welke cursus het beste bij jou past. 

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten