Wat is de beste elektrische kachel?

Check onze top 10 beste elektrische kachels en ontdek welke het beste bij jou past.

Top 10 beste waterontharders

We hebben de 10 beste waterontharders geselecteerd voor jouw woning. Bekijk snel en gemakkelijk alle specificaties en bestel direct!  

1

Auronic

Uitstekend
4.8/5

9,9

Uitstekend
4.7/5

2

Tristar LA-5911

Uitstekend
4.7/5

9,7

Uitstekend
4.7/5

3

Oneiro's

Uitstekend
4.4/5

9,6

Uitstekend
4.7/5

4

DUUX Threesixty

Uitstekend
4.4/5

9,6

Uitstekend
4.7/5

5

ICQN

Uitstekend
4.3/5

9,4

Uitstekend
4.7/5

6

Wifi convector

Uitstekend
4.2/5

9,3

Uitstekend
4.7/5

7

Clean Air Optima

Uitstekend
4.1/5

9,0

Uitstekend
4.7/5

8

AirKing

Uitstekend
3.8/5

8,8

Uitstekend
4.7/5

9

Marsstar

Uitstekend
3.7/5

8,8

Uitstekend
4.7/5

10

Rowenta

Uitstekend
3.6/5

8,7

Uitstekend
4.7/5

Vergelijken is een stuk makkelijker dan je denkt, start direct

– Guus

Is het niet mogelijk om jouw woning te verwarmen met een cv-installatie of vloerverwarming? Dan is het gebruik van een elektrische kachel een uitstekend alternatief. Sluit jouw elektrische kachel aan op de stroom en je zit er weer warmpjes bij deze winter. Ben jij op zoek naar de ideale elektrische kachel voor jouw ruimte? Dan zal je al snel ontdekken dat er enorm veel keuze is. Om jou op weg te helpen met het maken van de juiste keuze hebben wij de 10 beste elektrische kachels voor jou samengesteld. 

Dit zijn de 10 beste elektrische kachels

We hebben de 10 beste elektrische kachels geselecteerd voor jouw woning. Bekijk snel en gemakkelijk alle specificaties en bestel direct!  

1: Auronic Elektrische Convector kachel

Auronic elektrische kachel

Zit jij al op de bank met een dikke trui, maar heb je het nog steeds enorm koud? Warm jouw ruimte binnen no-time op met de Auronic Elektrische Convector kachel. De elektrische kachel is compact, efficiënt en altijd veilig te verplaatsen dankzij de hittebestendige handvaten. Je kunt kiezen uit één van de drie warmtestanden: 750W, 1250W of 2000W. 

 

De elektrische kachel zuigt de koude lucht uit de ruimte op, verwarmt deze en blaast vervolgens de warme lucht weer uit. Dit is een zeer gelijkmatig proces wat ervoor zorgt dat de kamer direct warmer aanvoelt. Zet je de kachel uit? Dan koelt de ruimte ook zeer snel weer af. Kijk overigens wel goed uit dat je geen kledingstukken of andere dingen op je elektrische kachel legt. Op die manier kan de kachel de hitte niet meer kwijt en dit zorgt voor brandgevaar. De Auronic Elektrische Convertor kachel is geschikt voor ruimtes met een afmeting tot ongeveer 15m2. Ideaal voor bijvoorbeeld in de slaapkamer. 

 

 • Prijs: 44,99 
 • De Auronic Elektrische Convertor Kachel is gebouwd met een energiezuinig ontwerp dat minder energie verbruikt dan veel andere elektrische kachels. 
 • De elektrische kachel heeft een verstelbare thermostaat waarmee je de temperatuur gemakkelijk kunt aanpassen. 
 • Deze elektrische kachel weet ruimtes tot 15m2 enorm snel en efficiënt te verwarmen. 
 • De elektrische kachel is ontworpen met veiligheidsmaatregelen om oververhitting te voorkomen. 
 • Met de knoppen en bedieningspanelen op het apparaat is de elektrische kachel gemakkelijk te bedienen. 

 

Bestel de Auronic Elektrische Convertor kachel eenvoudig via onderstaande betrouwbare website: 

Auronic Elektrische Convector kachel

2: Tristar KA-5911 Elektrische Kachel

Tristar Elektrische kachel

De Tristar KA-5911 Elektrische Kachel biedt een veelzijdige oplossing voor verwarming. Het is een krachtige kachel met drie vermogensniveaus en een instelbare thermostaat om de temperatuur te regelen. De kachel heeft een stijlvol en modern design en is eenvoudig te bedienen. Het is energiezuinig en heeft geen schadelijke stoffen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.  

 

De kachel is uitgerust met een beveiligingssysteem tegen oververhitting, waardoor het een veilige optie is voor het verwarmen van huis en kantoor. De Tristar KA-5911 Elektrische Kachel biedt dus een veelzijdige oplossing voor verwarming met een moderne look, eenvoudig te bedienen en energiezuinig. 

 

 • Prijs: 39,99 
 • De Tristar KA-5911 Elektrische Kachel heeft een hoge energie-efficiëntie met een lage kostenfactor. Het heeft een verbeterde energie-efficiëntie met een verminderde kostenfactor, waardoor het een zuinigere optie is voor het verwarmen van een ruimte.  
 • Het is gemakkelijk te installeren en je hebt geen extra onderdelen nodig.  
 • De Tristar KA-5911 Elektrische Kachel heeft een groot vermogen van 2000 Watt, waarmee het meer warmte produceert dan veel andere elektrische kachels. 
 • De KA-5911 elektrische kachel heeft een thermostaat waarmee de temperatuur instelbaar is. Het heeft ook een timer die de kachel op een specifiek tijdstip uitzet.  
 • De Tristar KA-5911 Elektrische Kachel heeft een stille werking met een minimale vibratie waardoor het een goede optie is voor het verwarmen van een kleine of stille ruimte.  
 • Het heeft een compact ontwerp waardoor het makkelijk in elke ruimte past.  
 • Het heeft een hoge kwaliteit bouw en is gemaakt van duurzame materialen, waardoor het een lange levensduur heeft. 

 

Bestel de Tristar KA-5911 Elektrische Kachel eenvoudig op onderstaande betrouwbare website: 

Tristar KA-5911

3: Oneiro's Originele elektrische ventilator kachel WIT 1200W

Oneiro's elektrische kachel

Oneiro’s Originele™ elektrische kachel WIT 1200W biedt een elektrische verwarmingsmogelijkheid. Deze kachel is perfect voor de winter en biedt een milieuvriendelijke optie. Deze kachel is gemakkelijk te installeren en biedt een effectieve verwarming van de ruimte. Met zijn maat van 10 x 13 x 20 cm is deze kachel ideaal voor kleinere ruimtes.  

 

Zeker nu de energieprijzen zo gestegen zijn is het verstandig om naar een goedkoper alternatief te zoeken, die je huis even goed verwarmt. Waarom zo’n hoge gasrekening betalen als het ook goedkoper kan? Kies één van de twee warmtestanden en warm je kamer direct op met de elektrische kachel van Oneiro. Deze elektrische kachel is compact, duurzaam en natuurlijk veilig te gebruiken. 

 

 • Prijs: 48,99 
 • De elektrische kachel heeft een klein formaat en een laag energieverbruik. 
 • Het heeft een hoog rendement, waardoor het meer warmte produceert dan andere elektrische kachels. 
 • Er worden geen fossiele brandstoffen gebruikt waardoor het een milieuvriendelijke optie is. 
 • Het heeft een ingebouwde ventilator, waardoor de warmte effectiever in een kamer wordt verspreid. 
 • Het heeft een thermostaat die de warmte instellingen automatisch regelt. 
 • De Oneiro elektrische kachel heeft een verwarmingsmodus en een ventilatiemodus. 
 • Het heeft een veiligheidssysteem dat automatisch uitschakelt als de kachel te heet wordt. 

 

Bestel de Oneiro’s Originele elektrische kachel WIT 1200W eenvoudig online via onderstaande betrouwbare webshop: 

Oneiro's elektrische kachel

4: DUUX Threesixty 2 Smart Elektrische Kachel

Duux elektrische kachel

De Duux Threesixty 2 Smart Elektrische Kachel is een energiezuinige keramische verwarmingsoplossing met drie verschillende wattage-instellingen: 800, 1200 en 1800 watt. De kachel is gemaakt van hoogwaardig grijs keramiek, waardoor hij mooi in elke ruimte past. De kachel is ook voorzien van slimme technologie, waardoor je de temperatuur kunt regelen met je smartphone of tablet. De DUUX Threesixty is een betrouwbare en veilige optie om je woning te verwarmen. 

 

De Threesixty elektrische kachel heeft een unieke organische vorm die ervoor zorgt dat het apparaat naadloos past in iedere inrichting, zonder dat het direct de aandacht trekt. De elektrische kachel heeft een matte afwerking en is voorzien van een minimalistisch vormgegeven bediening met twee knoppen aan de voorkant. Doordat de diameter slecht 22 cm is, neemt de Threesixty elektrische kachel ook nog eens weinig ruimte in beslag. 

 

 • Prijs: 99,95 
 • De DUUX Threesixty 2 is een energiezuinige elektrische kachel. Het verbruikt slechts 800, 1200 of 1800 Watt. Dit betekent dat je minder energie verbruikt dan bij veel andere elektrische kachels. 
 • Door de keramische verwarmingselementen is de DUUX Threesixty 2 enorm veilig te gebruiken. Bovendien heeft het een ingebouwde beveiliging tegen oververhitting. 
 • De elektrische kachel heeft verschillende verwarmingsstappen, waardoor je de temperatuur kunt aanpassen aan je behoeften.  
 • De DUUX Threesixty is een vrij stille kachel, waardoor je jezelf geen zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast. 

 

Bestel de DUUX Threesixty 2 Smart Elektrische kachel eenvoudig online via onderstaande betrouwbare webshop: 

DUUX Threesixty

5: ICQN Infrarood kachel - IP20 - Zwart

ICQN infrarood kachel

De ICQN Infrarood Kachel is een energiezuinige elektrische verwarming met een IP20-certificering en een zwarte kleur. Met dit product kun je op een eenvoudige manier je woning of kantoor (extra) verwarmen. De kachel is zeer zuinig en duurzaam in gebruik. De elektrische kachel is geschikt voor ruimtes tussen de 8 en 16 m2 en het maximale verwarmingsvermogen is 900 Watt. 

 

 • Prijs: 49,90 
 • De ICQN infrarood kachel is ontworpen om energie te besparen. Het gebruikt infraroodstralingen om warmte af te geven, waardoor het meer energie efficiënt is. 
 • Deze elektrische kachel heeft een IP20-classificatie, wat betekent dat het bestand is tegen stof en andere vuiligheid. 
 • De ICQN Infrarood Kachel heeft een uniek, modern design dat perfect past in ieder interieur. 
 • Door de veiligheidsschakelaar is de ICQN Infraroos kachel extra veilig. 
 • De kachel is ideaal geschikt om warmte af te geven in alle ruimtes tussen de 8 en 16 m2. 

 

Bestel de ICQN Infrarood kachel op onderstaande betrouwbare webshop: 

ICQN Infrarood kachel

6: 2000Watt Wifi convector kachel basic elektrische verwarming

2000watt wifi convector

Wil jij op een veilige, snelle én efficiënte manier jouw woning verwarmen? Kies dan zeker voor deze elektrische kachel. Dit is een uitstekende oplossing voor iedere ruimte. Het grote voordeel is dat deze radiator een slang ontwerp heeft en tegen iedere muur gemonteerd kan worden. En met de digitale bediening is het eenvoudig mogelijk om de temperatuur in te stellen.  

 

Deze wandconvector heeft een vermogen van 2,0 kW. Hierdoor is hij ideaal geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes. Met het slanke ontwerp van slechts 3,2 cm dik plaats je de convector eenvoudig onder een raam of in de badkamer. De elektrische kachel is overigens ook zeer makkelijk schoon te maken. Stof en vuil veeg je zo weg! 

 

 • Prijs: 109 
 • Deze convector heeft een vermogen van 2000Watt. Dat maakt dit model een stuk krachtiger dan veel andere elektrische kachels. 
 • Het heeft een ingebouwde wifi-verbinding, waardoor je het vermogen kunt regelen en besturen vanaf een afstand. 
 • De elektrische kachel is gemakkelijk te bedienen dankzij de instelbare thermostaat en de timerfunctie. 
 • Het is veilig in gebruik dankzij de oververhittingsbeveiliging en het automatische uitschakelmechanisme. 
 • Het is mogelijk om deze elektrische kachel zowel als wand- als vrijstaand model kan worden gebruikt. 
 • Het is een stijlvol design waardoor het in vrijwel ieder interieur past. 

 

Bestel de 2000Watt Wifi convector kachel basic elektrische verwarming eenvoudig online via onderstaande betrouwbare webshop: 

Wifi Convector Kachel

7: Clean Air Optima CA-904B - 2in1 Design Elektrische kachel

Clean Air elektrische kachel

De high-end keramische Clean Air Optima Design PTC elektrische kachel heeft een vermogen van 1000/2000 Watt. Het is dé perfecte oplossing om ruimtes tot 100m2 comfortabel te verwarmen tijdens de koudere dagen. De energiezuinige ventilatorkachel CA-904B heeft twee instelmogelijkheden voor de PTC-verwarming en de ventilator. Daarnaast zit er een timer op voor uitschakeling tussen 1 en 12 uur en is er een regelbare thermostaar aanwezig voor het automatisch regelen van de gewenste temperatuur in de ruimte. 

 

Met de regelbare thermostaat reageert de Clean Air Optima de kamertemperatuur. Wanneer de ingestelde temperatuur bereikt is stopt de elektrische kachel met verwarmen. Begint de temperatuur weer enkele graden te dalen? Dan schakelt de verwarming automatisch weer aan. Op koele dagen zorgt de thermostaat gestuurde Design PTC ventilatorkachel CA-904B voor energiezuinige, veilige en comfortabele bijverwarming van de binnenruimte. 

 

 • Prijs: 169 
 • De Clean Air Optima CA-904B is een 2in1-designventilator en elektrische kachel, waardoor je het beste van twee werelden krijgt. 
 • De kachel is voorzien van een digitale thermostaat die je kunt instellen tussen 15 en 35 graden, waardoor je de warmte in je woning naar wens kunt regelen. 
 • Het apparaat is ontworpen om op energie te besparen. Hierdoor kun je jouw energiekosten flink verlagen! 
 • De CA-904B is voorzien van een geavanceerde luchtfiltertechnologie, waardoor je lucht schoner en gezonder is. 
 • De elektrische kachel is ontworpen met een stijlvol en modern uiterlijk, waardoor het een mooie aanvulling is op je interieur. 

 

Betsel de Clean Air Optima CA-904B Elektrische kachel eenvoudig via onderstaande betrouwbare webshop: 

Clean Air Optima CA-904B

8: AirKing Elektrische kachel - 2000 Watt

AirKing elektrische kachel

De AirKing Elektrische kachel biedt een betrouwbare, krachtige warmtebron voor iedere ruimte. Met een vermogen van 2000 watt biedt het een snelle warmte, ideaal voor koude dagen. De zwarte keramische ventilatorkachel maakt gebruik van geavanceerde technologie en bevat een afstandsbediening en timerfunctie voor een eenvoudige bediening. Het is stil en energiezuinig, waardoor het de perfecte oplossing is voor elke woning of kantoorruimte. 

 

Binnen enkele minuten bereikt deze goede elektrische kachel een aangename kamertemperatuur tot wel 30 graden. De elektrische kachel beschikt over een krachtig warmte-element van 2000 Watt, 80 oscillatie én bediening op afstand. Hierdoor gebruik je de elektrische kachel van AirKing ideaal als bijverwarming of hoofdverwarming. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

 • Prijs: 99,99 
 • De AirKing elektrische kachel heeft een 2000 Watt vermogen, wat betekent dat het een sterk verwarmingsvermogen heeft. 
 • De kachel heeft een keramische ventilator die de warmte gelijkmatig verspreidt. Dit vermindert het risico op brand. 
 • Het is gemakkelijk om de temperatuur op de juiste manier in te stellen, door de bijgeleverde afstandsbediening en de timerfunctie. 
 • De AirKing Elektrische kachel is zeer energie-efficiënt. 
 • De kachel is compatibel met andere apparaten, waardoor het gemakkelijk is om deze te gebruiken. 

 

Bestel de AirKing Elektrische kachel eenvoudig op onderstaande betrouwbare webshop: 

AirKing Elektrische kachel

9: Marsstar Elektrische kachel - 2000 W Infrarood kachel

Marsstar elektrische kachel

Deze elektrische kachel staat niet voor niets in onze lijst met beste elektrische kachels. Het heeft namelijk een vermogen van 2000 Watt en is verkrijgbaar in de kleur zwart. Met deze kachel kun je jouw binnenruimtes verwarmen en deze warmte behouden. De infrarood heater is gericht op een specifieke locatie in de ruimte en verwarmt snel de directe omgeving. Omdat het een elektrische radiator betreft, is het energiezuinig en produceert het minder geluid. Een zeer veilige manier om ruimtes te verwarmen omdat het geen koolmonoxide produceert. 

 

Schrik jij iedere maand van de energierekening? Dan is het tijd om deze elektrische kachel van Marsstar aan te schaffen. Deze infrarood kachel van 2000 Watt is ideaal geschikt om kamers tot 35m2 te verwarmen. Bovendien kun jij met de hulp van de draaibare knop zelf bepalen hoe warm je het wil hebben. 

 

 • Prijs: 65 
 • De infraroodstraling werkt direct op het lichaam, waardoor het verwarmingsproces sneller gaat en je kamer sneller warm wordt. 
 • De elektrische kachel is veilig omdat er geen open vlammen gebruikt worden. 
 • De infraroodverwarming van Marsstar is zeer energiezuinig en verbruikt minder stroom dan veel andere verwarmingsbronnen. 
 • Er wordt geen geluid geproduceerd wanneer de elektrische kachel aan staat. Hierdoor ervaar je geen geluidsoverlast. 
 • De elektrische kachel kan in verschillende posities geplaatst worden, waardoor hij zowel in kleine als grote ruimtes kan worden gebruikt. 
 • De kachel is relatief goedkoop in aanschaf en heeft lage lopende kosten omdat hij weinig stroom verbruikt. 

 

Bestel de Marsstar Elektrische kachel online op onderstaande betrouwbare webshop: 

Marsstar Elektrische kachel

10: Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 - Ventilatorkachel

Rowenta elektrische kachel

De Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 Ventilatorkachel is een krachtige, veelzijdige en energiezuinige ventilatorkachel die je voorziet van een comfortabele warmte voor je woning. Deze elektrische kachel is voorzien van een krachtige motor die een luchtstroom van maximaal 1000m3/h kan leveren. Het apparaat heeft een dubbelwandige behuizing die de warmte effectief verdeelt in de kamer. De thermische beveiliging voorkomt oververhitting en het vaste handvat maakt het verplaatsen van de kachel zeer eenvoudig. 

 

Het apparaat heeft twee instelbare thermostaatstanden, waardoor de temperatuur voor een comfortabele warmte kan worden ingesteld. Daarnaast heeft de elektrische kachel een timerfunctie die het apparaat automatisch na een vooraf ingestelde tijd uitschakelt. Het apparaat is energiezuinig en heeft een lage geluidsproductie. 

 

 • Prijs: 49 
 • De Rowenta Instant Comfort Compact SO2320-ventilatorkachel is gemakkelijk te bedienen en te verplaatsen dankzij het lichte gewicht en de ergonomische handgreep. 
 • De elektrische kachel bespaart een hoop energie door de hoge luchtstroom en het lage stroomverbruik. 
 • Het gebruik van deze elektrische kachel is helemaal veilig. Dat komt omdat de kachel is voorzien van een beveiligingssysteem dat verhindert dat het apparaat oververhit raakt. 
 • De Rowenta Instant Comfort Compact SO2320-ventilatorkachel is ontworpen voor een comfortabele warmteverdeling in de kamer door de twee verwarmingsstanden. 
 • Er wordt geen geluid geproduceerd wanneer de elektrische kachel aanstaat. Hierdoor heb je geen last van geluidsoverlast. 

 

Bestel de Rowenta Instant Comfort Compact SO2320 elektrische kachel eenvoudig op onderstaande betrouwbare webshop: 

Rowenta Instant Comfort

Wat is het verbruik van een elektrische kachel?

Wil jij uitrekenen hoeveel je verbruikt met jouw toekomstige elektrische kachel? Dat kun je heel eenvoudig berekenen. De aangegeven wattage is de indicator van het verbruik van jouw kachel.  

Je berekent de kosten voor het verbruik eenvoudig door het aantal kilowatt (1000 Watt is 1 kiloWatt) te vermenigvuldigen met de stroomprijs.  

 

De elektrische kachel die het zuinigste is, is de infrarood kachel. Dit komt omdat je de warmte in dit geval direct voelt en dus geen wattage verspilt met opwarmtijd. Er is dus sprake van een maximaal rendement. 

Wat zijn de belangrijkste voordelen van elektrisch verwarmen?

Steeds meer consumenten schaffen een elektrische kachel aan. En dat is niet voor niets zo. Elektrisch verwarmen neemt namelijk enorm veel voordelen met zich mee. 

 

 • Het is met een elektrische kachel mogelijk om iedere kamer apart te verwarmen. Op die manier hoeven er niet nutteloos ongebruikte ruimtes verwarmd te worden. 
 • Een elektrische kachel verwarmt je ruimte doorgaans sneller op dan een verwarmingstoestel op aardgas. 
 • Een ander voordeel is de minimale ruimte die een elektrische kachel in gebruik neemt. Grote boilers nemen erg veel ruimte in beslag. Voor mensen met een klein huis of appartement is de installatie ervan soms niet eens mogelijk. 
 • Elektrische kachels zijn veilig. Wanneer je elektrische radiatoren plaatst, loop je nooit het risico op CO-vergiftiging. Het verwarmingselement van de elektrische kachel is 100% veilig omdat er geen gas aan te pas komt. 

Maandelijks de beste tips om geld te besparen in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Op die manier houd je geld én tijd over voor de leuke dingen in het leven.