Wat is de beste luchtreiniger?

Check onze top 10 beste luchtreinigers en ontdek welke het beste bij jou past.

Top 10 beste luchtreinigers

We hebben de 10 beste luchtreinigers geselecteerd. Bekijk snel en gemakkelijk alle specificaties en bestel direct!  

1

Clear Air Optima

Uitstekend
4.8/5

9,9

Uitstekend
4.7/5

2

Clear Air Optima

Uitstekend
4.7/5

9,7

Uitstekend
4.7/5

3

Dyson Pure Cool

Uitstekend
4.4/5

9,6

Uitstekend
4.7/5

4

Clean Air Optima

Uitstekend
4.4/5

9,6

Uitstekend
4.7/5

5

Philips AC0820/10

Uitstekend
4.3/5

9,4

Uitstekend
4.7/5

6

Philips AC0830/10

Uitstekend
4.2/5

9,3

Uitstekend
4.7/5

7

WINIX

Uitstekend
4.1/5

9,0

Uitstekend
4.7/5

8

Vibrix Vortex

Uitstekend
3.8/5

8,8

Uitstekend
4.7/5

9

Rolfstone Air

Uitstekend
3.7/5

8,8

Uitstekend
4.7/5

10

Air Purfifier

Uitstekend
3.6/5

8,7

Uitstekend
4.7/5

Vergelijken is een stuk makkelijker dan je denkt, start direct

– Guus

Luchtreinigers zijn een populaire en effectieve manier om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Ze worden gebruikt om de lucht te filteren en te zuiveren van verontreinigende stoffen zoals stof, pollen, rook en allergenen. De voordelen van het gebruik van een luchtreiniger zijn talrijk, waaronder verminderde allergieën, betere slaap en een algemeen gezonder binnenklimaat. Er zijn echter veel verschillende soorten luchtreinigers op de markt, wat het moeilijk kan maken om de beste keuze te maken. In deze tekst nemen we de 10 beste luchtreinigers van dit moment door, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. 

1: Clear Air Optima CA-509Pro Smart luchtreiniger

Luchtreiniger Clear Air Optima CA-509 Pro Smart

Ben jij op zoek naar een luchtreiniger die jouw binnenklimaat effectief zuivert van verontreinigende stoffen? Dan is de Clean Air Optima® CA-509Pro Smart de perfecte oplossing voor jou! Met zijn slimme technologie en krachtige HEPA-filter, UV-C en ionisator, reinigt deze luchtreiniger de lucht optimaal en creëert hij een gezonde en frisse omgeving. 

 

Bovendien is de CA-509Pro Smart ultrastil, zodat hij niet stoort tijdens jouw dagelijkse activiteiten of ’s nachts terwijl je slaapt. De bediening is eenvoudig via het touchpanel of de handige app op jouw smartphone. Dankzij het compacte formaat past hij perfect in elke kamer. Kortom, de Clean Air Optima® CA-509Pro Smart biedt een slimme en effectieve oplossing voor een gezonder binnenklimaat. Bestel nu en adem weer vrij! 

 

 • Prijs: 319 euro. 
 • De Clean Air Optima® CA-509Pro Smart biedt een slimme oplossing voor het zuiveren van de lucht in huis, dankzij de combinatie van een HEPA-filter, UV-C en ionisator. 
 • De luchtreiniger heeft een ultrastille werking, waardoor hij niet stoort tijdens dagelijkse activiteiten of ’s nachts wanneer je slaapt. 
 • De bediening is eenvoudig via het touchpanel of de app op jouw smartphone. 
 • Het compacte formaat maakt het mogelijk om de luchtreiniger in elke kamer te plaatsen. 
 • Door het verwijderen van verontreinigende stoffen zoals stof, pollen, rook en allergenen, creëert de CA-509Pro Smart een gezondere en frissere omgeving. 

 

Bestel de Clear Air Optima CA-509Pro Smart luchtreiniger via onderstaande webshop: 

Clear Air Optima CA-509Pro

2: Clean Air Optima CA-510Pro Smart luchtreiniger

Clean Air Optima CA510 Pro

 

Ben jij op zoek naar een luchtreiniger die jouw binnenklimaat optimaal zuivert? Dan is de Clean Air Optima® CA-510Pro Smart de perfecte keuze voor jou. Deze slimme luchtreiniger combineert de kracht van een HEPA-filter, UV-C en ionisator om de lucht te zuiveren van verontreinigende stoffen en zo een gezonde en frisse omgeving te creëren.  

 

De CA-510Pro Smart is bovendien ultrastil, zodat je hem ongestoord kunt gebruiken tijdens je dagelijkse activiteiten of terwijl je slaapt. De luchtreiniger is gemakkelijk te bedienen via het touchpanel of de handige app op jouw smartphone. Dankzij het moderne design past hij perfect in elk interieur. Bovendien heeft de CA-510Pro Smart een groot bereik, waardoor hij geschikt is voor kamers tot 80m². Kortom, met de Clean Air Optima® CA-510Pro Smart haal je een intelligente en krachtige luchtreiniger in huis voor een gezonder binnenklimaat.  

 

 • Prijs: 429 euro. 
 • De Clean Air Optima® CA-510Pro Smart is een slimme luchtreiniger die de lucht optimaal zuivert door gebruik te maken van een HEPA-filter, UV-C en ionisator. 
 • De luchtreiniger heeft een ultrastille werking, waardoor hij niet stoort tijdens dagelijkse activiteiten of tijdens het slapen. 
 • De bediening is eenvoudig via het touchpanel of de app op je smartphone. 
 • Het moderne design van de CA-510Pro Smart past perfect in elk interieur. 
 • De luchtreiniger heeft een groot bereik en is geschikt voor kamers tot 80m². 
 • Het verwijderen van verontreinigende stoffen zoals stof, pollen en rook zorgt voor een gezonder binnenklimaat en een frissere omgeving. 

 

Bestel de Clean Air Optima CA-510Pro Smart via onderstaande webshop: 

Clean Air Optima CA-510Pro

3: Dyson Pure Cool Link luchtreiniger

Dyson luchtreiniger

 

Op zoek naar een krachtige en stijlvolle luchtreiniger die zorgt voor schone lucht in huis? Maak kennis met de Dyson Pure Cool Link in zilver/wit! Deze luchtreiniger van Dyson is voorzien van de nieuwste technologieën en zuivert de lucht optimaal door gebruik te maken van een HEPA-filter en actieve koolstoflaag.  

 

Daarnaast is de Pure Cool Link in staat om de luchtkwaliteit in jouw huis continu te meten en aan te passen. Hierdoor ben jij verzekerd van een gezonde en frisse omgeving, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen! Dankzij het strakke en moderne design past de Dyson Pure Cool Link perfect in elk interieur. De luchtreiniger is eenvoudig te bedienen via de afstandsbediening of de handige app die je kunt installeren op je smartphone. Bestel nu en ervaar de kracht en kwaliteit van deze luchtreiniger. 

 

 • Prijs: 479 euro. 
 • De Dyson Pure Cool Link luchtreiniger zuivert de lucht in jouw huis optimaal met behulp van een HEPA-filter en actieve koolstoflaag. 
 • De luchtreiniger meet continu de luchtkwaliteit en past zich daarop aan voor een gezonde en frisse omgeving. 
 • Het moderne design van de Pure Cool Link in zilver/wit past perfect in elk interieur. 
 • De luchtreiniger is eenvoudig te bedienen via de afstandsbediening of de app op jouw smartphone. 
 • Naast luchtreiniging, zorgt de Pure Cool Link ook voor verkoeling tijdens warme dagen dankzij de ingebouwde ventilatorfunctie. 
 • De Dyson Pure Cool Link is efficiënt en energiezuinig waardoor je bespaart op jouw energierekening. 

 

Bestel de Dyson Pure Cool Link luchtreiniger via onderstaande webshop: 

Dyson Pure Cool Link

4: Clean Air Optima CA-506 luchtreiniger

Clean Air Optima CA506

Maak kennis met de Clean Air Optima® CA-506 – HEPA UV Ionisator Luchtreiniger. Deze slimme luchtreiniger zuivert de lucht optimaal door gebruik te maken van een TRUE HEPA (H13) filter, koolstoffilter en UV-C lamp. Daarnaast maakt hij gebruik van maar liefst 6 reinigingstechnieken voor een maximale zuivering van de lucht.  

 

De CA-506 is bovendien voorzien van een ultrastille werking en 5 instelbare snelheden voor een optimale controle over de luchtkwaliteit. Het slanke design zorgt ervoor dat de luchtreiniger in elke ruimte van het huis past. Dankzij de slimme bediening en eenvoudige instellingen is de CA-506 gemakkelijk te gebruiken. Bestel nu en geniet van een gezonde en frisse omgeving met de Clean Air Optima® CA-506 luchtreiniger. 

 

 • Prijs: 179 euro. 
 • Het apparaat maakt gebruik van 6 verschillende reinigingstechnieken, waaronder een UV-C lamp, voor maximale luchtzuivering en het verwijderen van bacteriën, virussen en schimmels. 
 • De Clean Air Optima® CA-506 luchtreiniger is voorzien van een TRUE HEPA (H13) filter en koolstoffilter voor optimale zuivering van de lucht. 
 • De luchtreiniger is uitgerust met een ultrastille werking en 5 instelbare snelheden voor een optimale controle over de luchtkwaliteit. 
 • Het slanke design zorgt ervoor dat de luchtreiniger in elke ruimte van het huis past. 
 • De CA-506 is energiezuinig en effectief waardoor je bespaart op je energierekening. 
 • De luchtreiniger is eenvoudig te bedienen en te onderhouden, waardoor het een praktisch en duurzaam apparaat is. 

 

Bestel de Clean Air Optima CA506 luchtreiniger via onderstaande webshop: 

Clean Air Optima CA-506

5: Philips AC0820/10 series 800 Luchtreiniger

Philips AC0820 10 series

 

Een variant die absoluut niet mag ontbreken in onze lijst met beste luchtreinigers is de Philips AC0820/10 Series 800 luchtreiniger! Deze slimme luchtreiniger is voorzien van een krachtig filtersysteem en kan de lucht in een kamer tot wel 49 vierkante meter zuiveren. De luchtreiniger is in staat om 99,97% van de allergenen en vervuilende stoffen uit de lucht te verwijderen, waardoor jij en jouw gezin kunnen genieten van gezonde en frisse lucht.  

 

De Philips AC0820/10 is voorzien van een slimme sensor die de luchtkwaliteit constant in de gaten houdt en aanpast aan de omstandigheden. Het apparaat heeft een stille werking en kan gemakkelijk worden bediend met één druk op de knop. Bestel nu en ervaar zelf hoe de Philips AC0820/10 Series 800 luchtreiniger jou kan helpen om een gezonde leefomgeving te creëren. 

 

 • Prijs: 169 euro. 
 • De luchtreiniger heeft een hoogwaardig filtersysteem dat in staat is om 99,97% van de allergenen en vervuilende stoffen uit de lucht te filteren. 
 • De Philips AC0820/10 series 800 Luchtreiniger is voorzien van een slimme sensor die de luchtkwaliteit constant meet en de werking van de luchtreiniger daarop aanpast. 
 • Deze luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot wel 49 vierkante meter, waardoor je in de gehele ruimte kan genieten van schone en frisse lucht. 
 • Het apparaat heeft een zeer stille werking, zodat het niet storend is tijdens het gebruik. 
 • De luchtreiniger is gemakkelijk te bedienen met een druk op de knop, waardoor het een gebruiksvriendelijke optie is voor iedereen. 

 

Bestel de Philips AC0820/10 Series 800 Luchtreiniger via onderstaande webshop: 

Philips AC0820/10 luchtreiniger

6: Philips AC0830/10 Luchtreiniger

Philips AC0830 Luchtreiniger grijs

Wil jij genieten van frisse, schone en vooral gezonde lucht in huis? Dan is de Philips AC0830/10 luchtreiniger precies wat je nodig hebt. Deze luchtreiniger is voorzien van een hoogwaardig filtersysteem dat in staat is om 99,97% van de allergenen en vervuilende stoffen uit de lucht te filteren. Zo adem je altijd gezonde lucht in, zonder dat je last hebt van nare geuren of schadelijke stoffen. 

 

De Philips AC0830/10 luchtreiniger heeft een slimme sensor die de luchtkwaliteit constant meet en de werking van de luchtreiniger daarop aanpast. Hierdoor hoef je jezelf nooit zorgen te maken over de luchtkwaliteit in huis. De luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot wel 49 vierkante meter en heeft een stille werking, waardoor het niet storend is tijdens het gebruik. 

De bediening van de Philips AC0830/10 luchtreiniger is eenvoudig. Je bedient het systeem met slechts één druk op de knop. Het compacte design en de moderne grijze kleur maken het een mooie toevoeging aan ieder interieur. Kies voor de Philips AC0830/10 luchtreiniger en geniet van de voordelen van schone en frisse lucht in huis! 

 

 • Prijs: 159,99 euro. 
 • Hoogwaardig filtersysteem dat 99,97% van de allergenen en vervuilende stoffen uit de lucht filtert. 
 • De luchtreiniger bevat een slimme sensor die de luchtkwaliteit constant meet en de werking van de luchtreiniger daarop aanpast. 
 • Geschikt voor ruimtes tot wel 49 vierkante meter. 
 • Stille werking, waardoor het niet storend is tijdens gebruik. 
 • Eenvoudige bediening met een druk op de knop. 
 • Compact design en moderne grijze kleur die mooi past in ieder interieur. 

 

Bestel de Philips AC0830/10 Luchtreiniger via onderstaande webshop: 

Philips AC0830/10 luchtreiniger

7: WINIX Luchtreiniger ZERO

WINIX luchtreiniger

Adem jij ook graag schone en gezonde lucht in? Dan is de WINIX Luchtreiniger ZERO de perfecte keuze voor jou! Met het geavanceerde HEPA filter en de Plasmawave technologie zorgt deze luchtreiniger voor een efficiënte filtering van de lucht, waardoor je verzekerd bent van schone en gezonde lucht in huis. De CADR van 390m3/h zorgt ervoor dat de luchtreiniger snel en effectief de lucht in jouw ruimte kan zuiveren. 

Met de WINIX Luchtreiniger ZERO geniet je van een stille werking en eenvoudige bediening. Je kunt de luchtreiniger op drie verschillende snelheden instellen, afhankelijk van jouw wensen en de luchtkwaliteit. Daarnaast heeft deze luchtreiniger een modern en stijlvol design, waardoor het een aanvulling is op ieder interieur. Maak nu kennis met de WINIX Luchtreiniger ZERO en geniet van de voordelen van schone lucht in huis! 

 

 • Prijs: 149,95 euro. 
 • De WINIX Luchtreiniger ZERO is uitgerust met een krachtig HEPA filter dat tot 99,97% van de deeltjes in de lucht verwijdert, zoals pollen, stof, rook en allergenen. 
 • De Plasmawave technologie neutraliseert bacteriën, virussen en andere schadelijke stoffen in de lucht. 
 • De luchtreiniger heeft een hoge CADR van 390m3/h, wat betekent dat hij geschikt is voor ruimtes tot 99 m². 
 • Het apparaat heeft een automatische modus die de luchtkwaliteit continu meet en aanpast aan de hand van de gemeten luchtkwaliteit. 
 • De WINIX Luchtreiniger ZERO is energiezuinig en heeft een stille werking. 
 • Het apparaat heeft een filterindicator die aangeeft wanneer het filter vervangen moet worden. 
 • De luchtreiniger heeft een modern en slank ontwerp dat past in elk interieur. 

 

Bestel de WINIX Luchtreiniger ZERO via onderstaande webshop: 

WINIX Luchtreiniger

8: Vibrix Vortex20 luchtreiniger

Vibrix luchtreiniger

Met de Vibrix Vortex20 luchtreiniger creëer jij eenvoudig een gezonde en schone lucht in elke ruimte. Dankzij het 6-in-1 HEPA filtersysteem en de ionisator worden schadelijke stoffen zoals pollen, stof, bacteriën en virussen effectief uit de lucht gezuiverd. Het apparaat is geschikt voor ruimtes van 1 tot wel 70 m² en beschikt over een automatische stand en luchtkwaliteit indicator, zodat jij altijd verzekerd bent van optimale luchtkwaliteit.  

 

Door de compacte en strakke vormgeving past de Vibrix Vortex20 luchtreiniger bovendien in elke ruimte. Zo geniet jij altijd van een gezonde en schone leefomgeving. Bestel vandaag nog jouw Vibrix Vortex20 luchtreiniger en adem eindelijk weer opgelucht in jouw eigen huis of kantoor. 

 

 • Prijs: 159 euro. 
 • Geschikt voor het reinigen van lucht in ruimtes van 1 m² tot wel 70 m², waardoor het ideaal is voor thuis, op kantoor of in andere omgevingen. 
 • De automatische stand past de snelheid van de luchtreiniger aan op basis van de huidige luchtkwaliteit, zodat je altijd schone lucht inademt zonder handmatig instellingen te hoeven aanpassen. 
 • Het 6-in-1 HEPA filtersysteem verwijdert niet alleen deeltjes zoals pollen en stof, maar ook onaangename geuren en schadelijke gassen. 
 • De luchtkwaliteit indicator geeft realtime informatie over de luchtkwaliteit in de kamer, zodat je altijd op de hoogte bent van de lucht die je inademt. 
 • Het luchtfilter is eenvoudig te vervangen en vereist weinig onderhoud. 
 • Het compacte en stijlvolle ontwerp past in elke ruimte en is gemakkelijk te verplaatsen indien nodig. 

 

Bestel de Vibrix Vortex20 luchtreiniger via onderstaande webshop: 

Vibrix Vortex20

9: Rolfstone Air Balance Luchtreiniger

Rolfstone Air Balance

Op zoek naar een luchtreiniger die jouw huis vrijhoudt van allergenen en stof? Dan is de Rolfstone Air Balance iets voor jou! Deze luchtreiniger bevat een vervangbaar HEPA 13 filter en koolstoffilter om de lucht in jouw huis fris en schoon te houden. Het apparaat werkt tegen huisstofmijt, hooikoorts, allergie en stof en heeft een CADR van 160m3/h.  

 

Met 3 standen, een slaapstand en automatische stand past de luchtreiniger zich aan aan jouw behoeften. Ook beschikt het apparaat over een luchtkwaliteit indicator, zodat je altijd weet hoe schoon de lucht is. Met de Rolfstone Air Balance ben jij verzekerd van schone lucht in huis. Bestel nu en adem gemakkelijker! 

 

 • Prijs: 119 euro. 
 • De luchtreiniger is voorzien van een vervangbaar HEPA 13 filter en koolstoffilter, die effectief huisstofmijt, hooikoorts, allergenen, stof en andere verontreinigingen in de lucht kunnen filteren. 
 • De Rolfstone Air Balance Luchtreiniger heeft drie standen, waaronder een slaapstand en automatische stand, zodat je de luchtreiniger kunt instellen op basis van je behoeften en voorkeuren. 
 • Met een CADR van 160 m³/h kan de luchtreiniger de lucht snel en efficiënt in grote ruimtes zuiveren, waardoor de luchtkwaliteit in huis verbetert. 
 • Met de luchtkwaliteit indicator kun je gemakkelijk zien hoe schoon de lucht in huis is en of de luchtreiniger actief aan het filteren is. 
 • Het duurzame ontwerp van de Rolfstone Air Balance luchtreiniger zorgt ervoor dat het apparaat lang meegaat en dat de filters eenvoudig vervangbaar zijn. Dit maakt het onderhoud van de luchtreiniger eenvoudig en betaalbaar. 

 

 Bestel de Rolfstone Air Balance Luchtreiniger via onderstaande webshop: 

Rolfstone Air Balance

10: Luchtreiniger Air Purfifier met APP en HEPA 13 filter

Luchtreiniger Air Purfifier

Haal diep adem en voel hoe schoon de lucht is dankzij de Zedar L600 luchtreiniger. Vergeet die vervelende allergieën, huisstofmijten en stofdeeltjes. Dit apparaat heeft alles wat je nodig hebt om je lucht te zuiveren en je ademhaling te verbeteren. Met een HEPA 13 filter en koolstoffilter is de Zedar L600 in staat om zelfs de kleinste verontreinigingen uit de lucht te filteren.  

 

Maar dat is nog niet alles, want de luchtreiniger is ook voorzien van een handige app waarmee je de luchtkwaliteit kunt meten en het apparaat op afstand kunt bedienen. De Zedar L600 heeft een indrukwekkende CADR van 210 m³/u, waardoor het snel en efficiënt de lucht in je huis kan zuiveren. Dus, waar wacht je nog op? Investeer in je gezondheid en adem de frisse, schone lucht in die je verdient met de Zedar L600 luchtreiniger. 

 

 • Prijs: 110 euro. 
 • De luchtreiniger is voorzien van een HEPA 13 filter en koolstoffilter die effectief verontreinigende stoffen in de lucht verwijderen, zoals huisstofmijt, hooikoorts, allergenen en stof. 
 • De luchtreiniger heeft een CADR (Clean Air Delivery Rate) van 160 m3/h, wat betekent dat het in staat is om de lucht in een kamer snel en efficiënt te reinigen. Dit kan bijdragen aan een betere luchtkwaliteit en dus ook aan een gezondere omgeving. 
 • De luchtreiniger heeft drie verschillende standen en een slaapstand, waardoor het apparaat kan worden aangepast aan de verschillende behoeften van de gebruiker. De automatische stand past zich automatisch aan de luchtkwaliteit in de kamer aan. 
 • Ook is de luchtreiniger voorzien van een luchtkwaliteitsindicator die aangeeft hoe schoon of vervuild de lucht in de kamer is. Dit kan de gebruiker helpen om de luchtreiniger op de juiste manier in te stellen en de effectiviteit te controleren. 

 

Bestel de luchtreiniger Air Purfifier via onderstaande webshop: 

Luchtreiniger Air Purfifier

Maandelijks de beste tips om geld te besparen in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Op die manier houd je geld én tijd over voor de leuke dingen in het leven.