Wat is de beste stoomreiniger?

Check onze top 10 beste stoomreinigers en ontdek welke het beste bij jou past.

Top 10 beste stoomreinigers?

We hebben de 10 beste stoomreinigers geselecteerd voor jouw woning. Bekijk snel en gemakkelijk alle specificaties en bestel direct!  

1

Steam-IT

Uitstekend
4.8/5

9,9

Uitstekend
4.7/5

2

Kärcher

Uitstekend
4.7/5

9,7

Uitstekend
4.7/5

3

Leifheit

Uitstekend
4.4/5

9,6

Uitstekend
4.7/5

4

Vileda

Uitstekend
4.4/5

9,6

Uitstekend
4.7/5

5

Kärcher

Uitstekend
4.3/5

9,4

Uitstekend
4.7/5

6

Vileda

Uitstekend
4.2/5

9,3

Uitstekend
4.7/5

7

Bestron

Uitstekend
4.1/5

9,0

Uitstekend
4.7/5

8

BLACK+DECKER

Uitstekend
3.8/5

8,8

Uitstekend
4.7/5

9

Vileda

Uitstekend
3.7/5

8,8

Uitstekend
4.7/5

10

BLACK+DECKER

Uitstekend
3.6/5

8,7

Uitstekend
4.7/5

Vergelijken is een stuk makkelijker dan je denkt, start direct

– Guus

Een stoomreiniger is ideaal om je huis op te frissen en bepaalde oppervlakken goed te reinigen. Stoomreinigers maken gebruik van warm water om vuil en bacteriën uit je huis te verwijderen. Het is ook nog eens veiliger voor je gezondheid omdat je geen agressieve, chemische producten meer hoeft te gebruiken om je vloeren, meubels en oppervlakken schoon te maken. Uiteraard is het hiervoor wel essentieel om een goede, kwalitatieve stoomreiniger in huis te halen. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de 10 beste stoomreinigers. Op die manier kun je enorm snel verschillende producten met elkaar vergelijken. Je kunt iedere stoomreiniger eenvoudig direct bestellen via de linkjes. 

1: Steam-IT 2 in 1 Stoomreiniger en Handstomer

Steam-IT stoomreiniger

Met de Steam-IT 2 in 1 Stoomreiniger neem je voor eens en altijd afscheid van vieze oppervlaktes. Schoonmaken wordt een eitje met deze stoomreiniger. Deze stoomreiniger maakt het makkelijk om vloeren, tapijten, banken, spiegels en zelfs badkamers te reinigen. Je beweegt de Steam-IT comfortabel door je huis terwijl je elk plekje eenvoudig reinigt. Bovendien is het mogelijk om de 2 in 1 stoomreiniger in te schuiven en te gebruiken als handstoomreiniger voor bijvoorbeeld het stomen van kleding. In combinatie met de extra opzetstukken is de Steam-IT multi inzetbaar voor vrijwel elke schoonmaakklus. 
 

De multifunctionele tool maakt het schoonmaken enorm gemakkelijk. Het is een lichtgewicht stoomreiniger met een ergonomisch design waardoor je hem zowel als lange stoomreiniger als kleine handstomer kunt gebruiken. De Steam-IT 2 in 1 stoomreiniger is binnen 15 seconden opgewarmd zodat je niet lang hoeft te wachten en direct aan de slag kunt gaan. Er wordt ook een handig driehoek opzetstuk met microfiber doek meegeleverd. Hiermee kom je gemakkelijk in iedere hoek van de kamer.  

 

 • Prijs: 79,95 euro. 
 • Een uniek 2 in 1 ontwerp waardoor het zowel dient als stoomreiniger en handstomer. Dit maakt de Steam-IT stoomreiniger een veelzijdig apparaat. 
 • Het is een lichtgewicht waardoor het gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren is. 
 • De stoomreiniger heeft een vloerreinigingssysteem dat felle schittering en fijne, zachte vezels voor een diepe reiniging verwijdert. 
 • Het product is voorzien van een wisselstroom. Hierdoor kan het overal gebruikt worden. 
 • De stoomreiniger is voorzien van verschillende veiligheidsfuncties, waaronder automatische uitschakelfunctie, een anti-slip handvat en een anti-lekbescherming. 

 

Bestel de Steam-IT 2 in 1 Stoomreiniger en handstomer eenvoudig via onderstaande betrouwbare webshop: 

Steam-IT Stoomreiniger

2: Kärcher SC 3 EasyFix Stoomreiniger

Kärcher Stoomreiniger

De Kärcher SC 3 EasyFix Stoomreiniger is de perfecte keuze om je huis schoon te maken. Met een opwarmtijd van slechts 30 seconden is hij binnen no-time klaar voor gebruik. Het product is gemaakt van hoogwaardige materialen en is geschikt voor harde vloeren, keukens en badkamers. De EasyFix is uitgerust met een vloerpadsysteem dat voor optimale prestaties zorgt, waardoor je huis in een handomdraai schoon is. De Kärcher SC 3 EasyFix Stoomreiniger is een effectieve en veelzijdige oplossing voor al je schoonmaakbehoeften. 

 

Er wordt een breed assortiment aan accessoires meegeleverd waardoor vloeren, tegels, kookplaten, afzuigkappen en zelfs de kleinste voegen hygiënisch kunnen worden gereinigd. Ook bij hardnekkig vuil! Ook inbegrepen is het EasyFix-vloermondstuk met flexibel gewricht voor de beste werkhouding en lamellentechnologie. Hiermee realiseer je de perfecte reinigingsresultaten. 

 

 • Prijs: 160,99 euro 
 • De stoomreiniger heeft een snelle opwarmtijd van slechts 30 seconden. 
 • Het product is geschikt voor de reiniging van vloeren, keukens en badkamers. 
 • Het is compact en licht van gewicht waarvoor de stoomreiniger makkelijk draagbaar is. 
 • Een snelle verdamping van water voor een enorm snelle en efficiënte schoonmaak. 
 • Er wordt een uitgebreide accessoire-set meegeleverd voor een grondige reiniging. 
 • Om energie te besparen schakelt de stoomreiniger zich na 5 minuten automatisch uit. 

 

Bestel de Kärcher SC 3 EasyFix Stoomreiniger eenvoudig via onderstaande betrouwbare webshop: 

Kärcher SC 3 Stoomreiniger

3: Leifheit CleanTenso - Stoomreiniger - Wit

Leifheit stoomreiniger

De Leifheit CleaTenso stoomreiniger is dé perfecte oplossing voor ieder schoonmaakwerk. Deze stevige, compacte stomer heeft een wit design waardoor hij past bij ieder interieur. Met een gebruiksduur van 40 minuten en een XL watertank is dit een uitstekende optie voor het reinigen van vloeren, meubels en andere oppervlakken in je woning. 

 

Met een waterreservoir van 1,2 liter kun je vloeren en meubels moeiteloos reinigen, waarbij de stoom die wordt geproduceerd tot wel 150 graden kan worden verwarmd. Met dit verwarmde water verwijder je moeiteloos alle bacteriën, waardoor alle oppervlakken schoon en hygiënisch blijven. Bovendien is de Leifheit CleanTenso stoomreiniger volledig veilig in gebruik. Zo zit er een automatische oververhittingsbeveiliging op de stoomreiniger. Ook kan de stomer zowel in horizontale als verticale positie gebruikt worden. Dit betekent dat je makkelijk bij meubels, muren en plafonds kunt. 

 

 • Prijs: 78,99 euro. 
 • Een watertank met een hoge capacitiet (XL) voor een langere gebruiksduur. 
 • De stoomreiniger is compact en licht van gewicht, voor een makkelijk transport. 
 • Zeer hoge kwaliteit materialen en technologie voor betrouwbare resultaten. 
 • Ingebouwde veiligheidsfuncties voor een veilig gebruik. 
 • Er worden handige accessoires meegeleverd, waaronder een verstelbare telescoopsteel waarmee je eenvoudiger kunt reinigen. 

 

Bestel de Leifheit CleanTenso Stoomreiniger eenvoudig via onderstaande betrouwbare webshop:

Leifheit CleanTenso

4: Vileda Stoomreiniger Steam XXL Plus

Vileda Stoomreiniger

Met de krachtige stoom en de unieke combinatie van accessoires is deze stoomreiniger uitgerust met alles wat nodig is om je huis effectief te reinigen. Dankzij de extra-gevoelige stoomregeling heeft de stoomreiniger de ideale temperatuur voor iedere klus. Het product biedt ook een krachtige, constante stroom van warme stoom die ervoor zorgt dat verschillende oppervlakken grondig worden schoongemaakt. De stoomreiniger beschikt ook over een krachtige verdamper voor het verwijderen van kalkaanslag en hardnekkig vuil. 

 

Bij de Vileda Stoomreiniger Steam XXL Plus wordt een uitgebreid assortiment aan accessoires meegeleverd. Denk aan een handig verlengstuk voor moeilijk bereikbare plekken, een verstelbare microvezeldoek en een vloerborstel. Je reinigt met deze stoomreiniger dus snel en gemakkelijk alle oppervlakken in je woning.  

 

 • Prijs: 73,90 euro. 
 • Het heeft een 3 in 1 systeem voor het reinigen van harde vloeren, meubels en textiel. 
 • Het heeft een krachtige stoomkracht van 2600 W. 
 • De stoomreiniger heeft 4 verschillende verstelbare stoomstanden voor diverse reinigingsniveaus. 
 • Het product heeft een grote watertank van 2,5 liter voor langere sessies. 
 • De Vileda stoomreiniger beschikt over een geïntegreerde reinigingsborstel die vuil en stof effectief verwijdert. 
 • De stoomreiniger heeft een opwarmtijd van slechts 15 seconden. 
 • Het is een compact model waardoor je de stoomreiniger eenvoudig gebruikt en verplaatst. 
 • Om de veiligheid te bevorderen heeft het een automatische uitschakelfunctie. 
 • Met de extra lange kabel heb je een groter bereik. 

 

Bestel de Vileda Stoomreiniger Steam XXL Plus eenvoudig op onderstaande betrouwbare webshop: 

Vileda Stoomreiniger

5: Kärcher SC 3 EasyFix Premium - Stoomreiniger

Karcher EasyFix Premium Stoomreiniger

De Kärcher SC 3 EasyFix Premium Stoomreiniger is een zeer goede keuze om je huis grondig schoon te maken. Met deze stoomreiniger is het mogelijk om alle harde oppervlakken zoals tegels, vloeren, wastafels, ovens en meubels effectief te reinigen. De EasyFix Premium is een innovatieve stoomreiniger die moeiteloos schoonmaakt met water. Hiervoor zijn geen schoonmaakmiddelen of chemische stoffen nodig. Bovendien is het een zeer milieuvriendelijk apparaat met een hoog rendement. 

 

De stoomreiniger heeft een krachtige motor met 2 bars druk, een grote watertank met 2 liter inhoud en een efficiënte verwarming. Deze verwarming produceert in slechts 3 minuten heet water.Daarnaast bevat de Kärcher EasyFix Premium een extra lange stroomkabel en koppelbare accessoire-opzetstukken voor een optimaal resultaat. Met de Kärcher SC 3 EasyFix Premium stoomreiniger ben je verzekerd van een glanzende, schone en gezonde omgeving. 

 

 • Prijs: 175 euro. 
 • Het heeft een duurzame, verwarmde aluminium boiler die de stoomverhitting verbetert. 
 • De stoomreiniger heeft een geavanceerde stoomdrukregeling die een constante stoomstroom biedt voor een maximaal rendement. 
 • Het heeft een 4 in 1 EasyFix-systeem met een volledig geïntegreerde vloerborstel, waardoor je gemakkelijk verschillende oppervlakken kunt reinigen. 
 • Deze stoomreiniger van Kärcher heeft een krachtige motor met een vermogen van 1500 watt voor een optimale prestatie. 
 • Door het verrijdbare ontwerp met wielen, is de stoomreiniger eenvoudig te verplaatsen. 
 • Het heeft een comfortabel en ergonomisch ontwerp met een voetpedaal voor eenvoudig gebruik. 
 • Door de ruime stoomtank van 1,5 liter creëer je een langere reinigingssessie. 

 

Bestel de Kärcher SC 3 EasyFix Premium stoomreiniger eenvoudig online via onderstaande betrouwbare webshop:

Kärcher Easyfix Premium

6: Vileda Stoomreiniger Steam Plus XXL Power Pad

Vileda stoomreiniger XXL PowerPad

De Vileda Steam Plus XXL Power Pad is een revolutionaire stoomreiniger dat jou helpt om het huis schoon en hygiënisch te houden. Het is door de technologie mogelijk om je vloeren effectief en snel te reinigen. De Steam Plus XXL Power Pad heeft een uniek 2 in 1 systeem, waarmee je alle harde, vaste oppervlakken kunt reinigen. Je kunt de stoomreiniger niet alleen gebruiken voor het reinigen van harde vloeren, maar ook voor het verwijderen van vuil en vlekken op tapijt, vloerkleden en andere soorten stoffen. 

 

De stoomreiniger van Vileda is voorzien van een krachtige stoomreinigingskracht die alle bacteriën en virussen verwijdert. De Steam Plus XXL Power Pad heeft ook een speciale schuimfilter dat voor een superieure schoonmaakprestatie zorgt. Je krijgt ook een gratis ‘XXL Power Pad’ meegeleverd bij aankoop van deze stoomreiniger. Deze XXL Power Pad is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en het is ideaal geschikt voor de reiniging van grotere oppervlakken. 

 

 • Prijs: 99,95 euro. 
 • De XXL Power Pad biedt een groot reinigingsoppervlak, waardoor je meer oppervlakte kunt reinigen in een kortere tijd. 
 • Om een grondige reiniging mogelijk te maken, biedt de XXL Power Pad een sterkere stoomkracht. 
 • Met het unieke design wordt een diepe en grondige reiniging mogelijk gemaakt. Hardnekkig vuil kan effectief worden verwijderd. 
 • De stoomreiniger is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor het reinigen van vloeren, meubels, badkamers en keukens. 
 • Het is een veilige manier van reinigen voor je gezondheid, omdat er geen chemicaliën of schoonmaakmiddelen worden gebruikt. 
 • De XXL Power Pad is eenvoudig te bedienen en biedt een comfortabel gebruik. 
 • Het is een compacte en draagbare stoomreiniger, waardoor het gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken is. 

 

De Vileda Stoomreiniger Steam Plus XXL Power Pad is eenvoudig online te bestellen via onderstaande betrouwbare website: 

Vileda Stoomreiniger

7: Bestron Stoomreiniger inclusief 12-delig accessoire pakket

Bestron Stroomreiniger

De stoomreiniger van Bestron is een krachtige, gebruiksvriendelijke en veelzijdige reinigingsoplossing voor je huishouden. Met zijn 1500 Watt kracht en 4 bar stoomdruk is deze stoomreiniger ideaal geschikt voor het schoonmaken van badkamers en keukens. Deze stoomreiniger heeft een actieradius van 10 meter, waardoor je gemakkelijk en efficiënt kunt reinigen. De Bestron stoomreiniger wordt met een 12-delig accessoirepakket en kinderbeveiliging geleverd die jouw veiligheid garanderen. 

 

Deze stoomreiniger is handig in gebruik en de gele kleur voegt een extra stijlvolle touch toe aan je reinigingsroutine. Dit model is licht van gewicht en heeft een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is en in kleine ruimtes kan worden opgeslagen. Overigens is hij ook makkelijk te bedienen met de aan-uitknop en de regelbare stoomknop. 

 

 • Prijs: 74,47 euro. 
 • Met de kinderbeveiliging ben je er zeker van dat je kinderen altijd veilig zijn tijdens het gebruik van de stoomreiniger. 
 • Met de 10 meter actieradius bereik je gemakkelijk alle moeilijk bereikbare plaatsen van je woning. 
 • Je verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken met de 4 Bar stoomdruk. 
 • De stoomreiniger is ideaal geschikt voor het reinigen van badkamers en keukens. 
 • Het 12-delige accessoirepakket bevat een aantal handige accessoires om het schoonmaken een stuk makkelijker te maken. 
 • De stoomreiniger is verkrijgbaar in de kleur geel, wat een leuke toevoeging is aan je interieur. 

 

Bestel de Bestron Stoomreiniger inclusief 12-delig accessoire pakket eenvoudig via onderstaande betrouwbare webshop: 

Bestron Stoomreiniger

8: BLACK + DECKER FSM1616-QS - Stoomreiniger

BLACKDECKER stoomreiniger

De BLACK + Decker FSM1616-QS Stoomreiniger is een eenvoudige en efficiënte oplossing om je huis te desinfecteren. Met 1600 watt is deze krachtige stoomreiniger geschikt om stof, vuil, bacteriën en andere verontreinigingen te verwijderen. Het is veilig voor gebruik op kwetsbare vloerbedekking, meubels en huishoudelijke apparaten en heeft een groot bereik van meer dan 8 meter. 

 

Deze stoomreiniger vereenvoudigt het schoonmaken van jouw huis door de verschillende functies en accessoires die erbij worden geleverd. Met de meegeleverde borstel en handstofzuiger kun je gemakkelijk stof, haren en andere kleine stukjes vuil verwijderen. Met de draaibare mondstukken kun je gemakkelijk bij lastig bereikbare plekken komen. En het waterreservoir van 1,5 liter biedt voldoende capaciteit om je huis te reinigen. 

 

 • Prijs: 83,48 euro. 
 • Deze stoomreiniger heeft een vermogen van 1600W, waardoor hij enorm krachtig is. 
 • Het grote waterreservoir van 1,5 liter zorgt voor een langere reinigingsduur, zonder dat je deze moet bijvullen. 
 • De stoomreiniger wordt geleverd met verschillende accessoires. Hiermee kun je verschillende oppervlakken reinigen en bij moeilijk bereikbare plekken komen. 
 • De BLACK + DECKER FSM1616-QS stoomreiniger heeft een compact en draagbaar design, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. 
 • De stoomreiniger is eenvoudig in gebruik en heeft een intuïtieve bediening. 

 

Bestel de BLACK + DECKER FSM1616-QS Stoomreiniger eenvoudig via onderstaande betrouwbare webshop: 

BLACK+DECKER Stoomreiniger

9: Vileda Stoomreiniger 1550W

Vileda stoomreiniger

De Vileda Stoomreiniger is een krachtig model met een vermogen van 1550 watt. Deze stoomreiniger is de beste keuze voor het reinigen van harde vloeren, meubels en andere oppervlakken. De stomer is ontworpen met een krachtig vermogen, zodat je in korte tijd betere resultaten krijgt. 

 

Je verwijdert met deze stoomreiniger moeiteloos aangekoekte etensresten, vetvlekken en andere hardnekkige vlekken. Het model heeft ook een grote watertank waarmee je tot wel 45 minuten kan schoonmaken. Overigens kan je deze watertank ook zeer gemakkelijk bijvullen. Er worden ook twee microvezeldoeken meegeleverd. Deze kun je gebruiken om oppervlakken grondig schoon te maken. De doeken zijn gemaakt van een kwalitatieve stof en ze zijn makkelijk te reinigen. Bovendien heeft de stoomreiniger een veiligheidssluiting en een automatische uitschakelfunctie om oververhitting te voorkomen. 

 

 • Prijs: 114 euro. 
 • Er worden 2 microvezeldoeken meegeleverd, wat het schoonmaken en hergebruiken van de doeken gemakkelijker maakt. 
 • Er zit een veiligheidssysteem op, dat voorkomt dat de stoomreiniger oververhit raakt. 
 • De slang is uit te breiden waardoor je een betere bereikbaarheid en flexibiliteit mogelijk maakt. 
 • De stoomreiniger is licht van gewicht, wat transport en opslag mogelijk maakt. 
   

Bestel de Vileda Stoomreiniger eenvoudig online via onderstaande betrouwbare webshop: 

Vileda Stoomreiniger

10: BLACK + DECKER FSMH13101SM-QS Stoomreiniger

BLACK+DECKER Stoomreiniger

De BLACK + DECKER FSMH13101SM-QS is een multifunctioneel apparaat dat het beste van twee werelden combineert: stoomreiniging en stoomhandschoenen. Met deze twee krachtige reinigingswapens kun je jouw eigen huis grondig reinigen zonder agressieve chemicaliën of schurende pads te gebruiken. Dit model is een hybride stofzuiger en stoomreiniger die een krachtige stoomstoot levert om vuil en vlekken te verwijderen. De stoomstoot laat de hardnekkige vlekken los zonder schoonmaakmiddelen. Het apparaat heeft een extra lange slang en een aanpasbare buis om gemakkelijk meubelen te bereiken. 

 

 • Prijs: 171,50 euro. 
 • Een geavanceerd 3 in 1 stoomtechnologie voor het verwijderen van hardnekkig vuil. 
 • De stoomreiniger is uitgerust met een 11,4 meter lange kabel, waarmee je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken kunt bereiken. 
 • Het is enorm makkelijk in gebruik. 
 • Het heeft een verstelbare temperatuur voor meer flexibiliteit. 
 • De stoomreiniger heeft een veiligheidssluiting die voorkomt dat het apparaat kan oververhitten. 

 

Bestel de BLACK + DECKER FSMH13101SM-QS Stoomreiniger eenvoudig via onderstaande betrouwbare webshop: 

BLACK+DECKER Stoomreiniger

Wat zijn de voordelen van een stoomreiniger?

Een stoomreiniger is een van de meest veelzijdige en effectieve manieren om je huis grondig te reinigen. Of je nu een klein appartement of een grote vrijstaande woning hebt, een stoomreiniger maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger. Hieronder nemen we de belangrijkste voordelen van een stoomreiniger met je door. 

 

Ten eerste is een stoomreiniger een stuk hygiënischer dan andere schoonmaakmiddelen. Het gebruik van heet water en stoom maakt het mogelijk om alle bacteriën en schimmels te verwijderen, waardoor het huis gezond en schoon blijft. Bovendien is het ook een milieuvriendelijke optie, omdat het geen chemicaliën of schadelijke stoffen bevat. 

 

Daarnaast is een stoomreiniger een uiterst efficiënte manier om vuil te verwijderen. Door de hete stoom is het mogelijk om diepgaand vuil te verwijderen, waardoor het huis er glanzend en schoon uitziet. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor het reinigen van verschillende soorten vloeren, meubels, gordijnen etc. Met een stoomreiniger reinig je alle ruimtes in je huis. Van keuken tot badkamer en zelfs de meubels. 

 

Kortom, als je op zoek bent naar een effectieve, efficiënte en milieuvriendelijke manier om je huis te reinigen, dan is een stoomreiniger de ideale oplossing. 

Maandelijks de beste tips om geld te besparen in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Op die manier houd je geld én tijd over voor de leuke dingen in het leven.