Collectief voordeel

Kwaliteit leads

Groei in klanten

Ontvang snel offertes

X10 met Crypto

Wil jij een vliegende start maken in de cryptowereld? Ontdek X10 met Crypto!

X10 met Crypto review: alles wat je moet weten over deze crypto cursus

X10 met Crypto is een crypto cursus van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Hun doel is om jouw kennis en inzet te vertienvoudigen op het gebied van cryptomunten. En dat in één jaar! Je ontvangt ontzettend veel lesmateriaal in de vorm van video’s. Deze crypto cursus is uniek omdat je maar liefst een jaar lang koop- en verkoopsignalen krijgt waardoor je ook écht de kans hebt om x10 te gaan met jouw crypto.  

 

In deze X10 met Crypto review geven we jou een duidelijk overzicht van alle voordelen, nadelen en kosten van deze cursus. We vertellen je alles over Jan Robert Schutte, Harm van Wijk en de inhoud van deze cursus. Op die manier kom jij erachter of X10 met Crypto de ideale crypto cursus is voor jou.  

Spring snel naar:

Wat is X10 met Crypto?

Cryptocurrency wordt ieder jaar steeds populairder. Dit komt omdat de koersen flink gestegen zijn en doordat er meer media-aandacht is gekomen. Dit klinkt allemaal heel positief, maar dit brengt helaas ook mensen met verkeerde bedoelingen met zich mee. Daarom is het ook belangrijk om kritisch te kijken naar de risico’s in de cryptowereld.  

 

Om een succesvolle start te maken in de cryptowereld is het van groot belang om een kwalitatieve crypto cursus te volgen. Wanneer je hiernaar op zoek bent kom je al snel bij X10 met Crypto uit. Logisch, want bij dit programma draait het slechts om één ding: succesvol handelen in cryptocurrency. Om dit te realiseren hebben de ontwikkelaars een programma opgesteld met meerdere onderdelen, meerdere cursussen en meerdere aanvullende bonussen.  

 

X10 met Crypto is een zeer uitgebreide onlinecursus waarbij alles om cryptocurrencies draait. Het is een zeer populaire crypto cursus dat is ontwikkeld door ware experts. Op het internet vind je dan ook bijna alleen maar positieve reviews. In deze X10 met Crypto review geven we jou graag een duidelijk beeld van deze cursus, zodat jij weet of je ermee aan de slag wil gaan of niet. 

Voor wie is de cursus geschikt?

Laten we direct antwoord geven op een zeer belangrijke vraag: voor wie is X10 met Crypto eigenlijk geschikt? Wat ons betreft is de cursus het meest geschikt voor mensen die al enige affiniteit hebben met crypto. Overigens wil dit niet zeggen dat de startende crypto investeerder niet deel kan nemen aan deze cursus. Doe gewoon eerst wat basiskennis op. Binnen de cursus is genoeg informatie te vinden om jou de juiste kennis bij te brengen.  

 

Ook ervaren traders hebben veel profijt van deze cursus. Het volledige programma wordt namelijk afgestemd op de deelnemers. Wanneer je meer uitleg wil tijdens de cursus is dit dus ook mogelijk. In de X10 met Crypto cursus wordt exact uitgelegd wanneer de juiste momenten zijn om cryptocurrencies te kopen en verkopen. Bovendien blijf jij ten aller tijden zelf bepalen hoeveel geld je wil investeren. Ideaal, toch? 

De experts achter X10 met Crypto: Jan Robert Schutte en Harm van Wijk

Heb jij al enige ervaring in de cryptowereld? Dan is de kans groot dat je al eens van de namen Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hebt gehoord. Beide heren kunnen zich ware experts noemen op het gebied van crypto. Hoe tof is het dan om te weten dat deze twee heren het brein achter X10 met Crypto zijn? 

 

Wij vertellen jou in deze X10 met Crypto cursus graag meer over deze twee heren. Op die manier krijg jij een duidelijk beeld van de ontwikkelaars én de kwaliteit van deze crypto cursus.  

 

Jan Robert Schutte 

Als we in het verleden van Jan Robert Schutte kijken gaat onze aandacht eigenlijk direct uit naar het jaar 2011. In dit jaar startte hij namelijk zijn eigen bedrijf OptieAcademy. Hij wilde met dit bedrijf andere mensen helpen in de wereld van opties. Hoe kun je in opties handelen en hier geld mee verdienen? 

 

In 2017 startte hij de onderneming CryptoAcademy. Hierbij ligt de focus voornamelijk op de cryptocoins. De twee bedrijven sluiten perfect op elkaar aan. Vanaf 2017 heeft Jan Robert Schutte zeker niet stilgezeten. Hij heeft meerdere seminars ontwikkeld en is gaan werken voor het bedrijf van Harm van Wijk. Hiervoor heeft hij diverse crypto cursussen ontwikkeld.  

 

Eén ding is zeker: Jan Robert Schutte is een ware expert en hij is voor de volle 100% te vertrouwen. Hij doet er alles aan om andere mensen te helpen en kan zichzelf hierbij volledig wegcijferen. Hij is behoorlijk transparant. Hij staat met naam én afbeelding op het internet, deelt veel informatie over zichzelf én is altijd eerlijk over zijn bedrijfsgegevens. Kortom, Jan Robert Schutte is een open, transparant en betrouwbaar persoon. 

 

Harm van Wijk 

Harm van Wijk is de oprichter en eigenaar van het bedrijf Beleggen.com. Met dit bedrijf en de bijbehorende website heeft hij een flinke naam weten op te bouwen. Hij help met dit bedrijf andere mensen om succesvol te beleggen. Hij deelt zijn kennis in de vorm van diverse onlinecursussen. Daarnaast heeft hij een levendig forum en plaatst hij regelmatig blogartikelen op het internet.  

 

Harm van Wijk heeft veel ervaring in de financiële sector. Hij is namelijk meer dan 30 jaar actief geweest in deze sector. Hij heeft bij verschillende banken een belangrijke functie gehad en hij heeft bij de Financiële Telegraaf een hoofdfunctie mogen bekleden. 

 

Je begrijpt natuurlijk wel dat hij in deze jaren enorm veel kennis heeft weten op te doen. Een aantal jaren geleden kwam hij met het idee om deze kennis te gaan delen. Hij besloot zelfstandig te gaan werken en ondertussen andere mensen te helpen. Dit resulteerde in het prachtige bedrijf: Beleggen.com. 

 

Later besloot Harm van Wijk om zich ook op de wereld van cryptocoins te gaan richten. Hij heeft een eigen cursus ontwikkeld. Daarnaast heeft hij samen met Jan Robert Schutte het uitgebreide programma X10 met Crypto ontwikkeld.  

 

We zullen je in deze X10 met Crypto review ook iets vertellen over de betrouwbaarheid van Harm van Wijk. Hier kunnen we kort over zijn: Harm van Wijk is, net als Jan Robert Schutte, voor de volle 100% te vertrouwen. Hij heeft in de afgelopen jaren namelijk een flinke naam weten op te bouwen. Harm van Wijk is een sympathieke man die graag klaar staat om andere mensen te helpen. Deze expert is ook nog eens enorm transparant: op het internet kun je ontzettend veel informatie over hem vinden.

Wat is het doel van het X10 met Crypto programma?

Nu je kennis hebt gemaakt met de experts Harm van Wijk en Jan Robbert Schutte is het tijd om de volgende vraag te beantwoorden: waarom hebben deze heren hun handen ineengeslagen? Oftewel: wat is eigenlijk het doen van het X10 met Crypto programma? 

 

Beide heren hadden de ambitie om andere mensen te helpen. Omdat zij zich beide richtten op de wereld van cryptocoins, besloten ze het gesprek met elkaar aan te gaan. Het klikte direct en ze besloten intensief samen te gaan werken. Jan Robert is bij het bedrijf van Harm gaan werken en ze hebben samen het programma X10 met Crypto ontwikkeld.  

 

Het doel van dit X10 met Crypto programma is om jouw vermogen te vertienvervoudigen. En dat binnen één jaar! Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn? Echter beweren Jan Robert Schutte en Harm van Wijk dat dit écht mogelijk is met het X10 met Crypto programma.  

Waar bestaat het programma uit?

Ben je tijdens het lezen van deze X10 met Crypto review al geïnteresseerd geraakt in dit programma? Dan wil je natuurlijk weten waaruit deze fantastische crypto cursus bestaat. Daarom vertellen we je in deze X10 met Crypto review graag meer over de inhoud van het programma.  

 

Het programma van X10 met Crypto is zeer uitgebreid. Je krijgt toegang tot meerder onderdelen. Ieder onderdeel is weer behoorlijk uitgebreid opgebouwd. Elk onderdeel is uniek, terwijl ze elkaar toch perfect aanvullen. Hieronder geven we je een overzicht van welke onderdelen zij, op het moment dat wij deze X10 met Crypto review schrijven, aanbieden: 

 

 • Geld verdienen met Bitcoin cursus (ontwikkeld door Harm van Wijk) 
 • De CryptoAcademy cursus (ontwikkeld door CryptoAcademy) 
 • Wekelijkse live Q&A sessies (met Harm van Wijk en/of Jan Robert Schutte) 
 • Exclusieve toegang tot diverse platforms 
 • Trading updates 
 • Onderzoeksrapporten van de experts (met daarin concrete opties) 

Welke bonussen krijg je meegeleverd?

Tegenwoordig krijg je bij veel cursussen bonussen meegeleverd. Ook Harm van Wijk en Jan Robbert Schutte hebben hiervoor gekozen. Je krijgt namelijk de volgende gratis extra’s meegeleverd: 

 

 • E-book met daarin de meest gestelde vragen over de Bitcoin 
 • E-book met daarin 7 etappes: van start tot finish 
 • E-book met daarin 10 tips voor de aanschaf van ICO’s 

Waarom kiezen voor X10 met Crypto?

Handelen in crypto is in de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Dit is te danken aan de enorme koersstijgingen en de media-aandacht. Juist dankzij de stijgende koersen is het mogelijk om veel geld te verdienen met crypto. Hiervoor is het wel van belang dat je de juiste trades plaatst. Wil je erachter komen hoe je continu de juiste trades plaatst in de cryptowereld? Dan is het noodzakelijk om hier behoorlijk wat kennis over op te doen. 

 

Dit is bijna onmogelijk om volledig op eigen houtje te doen. Een goede crypto cursus is hierbij essentieel. Wanneer je op zoek gaat naar een goede crypto cursus kom je al snel bij X10 met Crypto uit. Een ontzettend betrouwbare cursus, het is namelijk ontwikkeld door twee bekende experts! 

 

X10 met Crypto is een volledig onlineprogramma. Wanneer je jezelf aanmeldt krijg je direct toegang tot een online dashboard. Je kunt hier alle onderdelen van de cursus bekijken en volgen. Om de cursus te volgen heb je enkel een laptop, pc, tablet of smartphone nodig met een werkende internetverbinding.  

 

Het grote voordeel van X10 met Crypto is dat je direct toegang krijgt tot meerdere cursussen. Je vindt er diverse interessante en nuttige onderdelen terug. Met de aanvullende onlinediensten kun je nog meer kennis opdoen. Wij raden X10 met Crypto dan ook aan voor iedereen die meer kennis op wil doen in de cryptowereld. 

De voordelen en nadelen op een rij

We hebben het in deze X10 met Crypto review tot nu toe voornamelijk gehad over de voordelen van het programma. Logisch, want de cursus biedt nou eenmaal ontzettend veel voordelen. Wanneer je erachter wil komen over X10 met Crypto de ideale crypto cursus voor jou is, is het natuurlijk ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de nadelen. In deze X10 met Crypto review geven we je graag een duidelijk overzicht van alle voor- en nadelen.  

 

De belangrijkste voordelen van X10 met Crypto: 

 • Het X10 met Crypto programma is volledig online te volgen op jouw eigen tempo 
 • Het is een zeer uitgebreid programma 
 • Op het moment dat wij deze X10 met Crypto review schrijven wordt er een korting van 1000 euro gehanteerd 
 • De ontwikkelaars zijn twee betrouwbare experts: Harm van Wijk en Jan Robert Schutte 
 • Je ontvangt bij het X10 met Crypto programma veel interessante extra’s 
 • De lesstof wordt duidelijk uitgelegd waardoor iedereen het kan volgen 
 • Er zijn veel mogelijkheden tot interactie: per mail en via Q&A’s 
 • Je profiteert van een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding 

 

De belangrijkste nadelen van X10 met Crypto: 

 • Het programma biedt geen garantie dat je daadwerkelijk succes weet te behalen 
 • Enkele modules zijn ingewikkelder waardoor niet iedereen deze makkelijk kan volgen 
 • Er worden grote hoeveelheden details en informatie aangeboden, dit kan voor starters overweldigend zijn 

Kosten voor X10 met Crypto

Heb je na het lezen van deze X10 met Crypto review interesse gekregen in deze crypto cursus? Begrijpelijk! Het programma is namelijk ontzettend waardevol en het overtreft al onze verwachtingen. Er rest uiteraard nog één belangrijke vraag: met welke kosten moet je rekening houden wanneer je het X10 met Crypto programma wil volgen? Op deze vraag geven we jou in deze X10 met Crypto review graag een antwoord. 

 

Op het moment dat wij deze X10 met Crypto review schrijven betaal je eenmalig 1997 euro. Echter hebben we hier goed nieuws over: momenteel wordt er een korting van 1000 euro gehanteerd waardoor je nog 997 euro voor het programma hoeft te betalen. Voor de actuele prijzen (en kortingen) kun je een kijkje nemen op de website van X10 met Crypto.  

 

Dit is natuurlijk nog steeds een flink bedrag. Echter krijg je wel écht waar voor je geld! Bovendien kun je dit geld dankzij deze crypto cursus binnen de kortste keren terugverdienen. De investering is wat ons betreft zeker de moeite waard. En reken maar eens om: 997 delen door 365 dagen in een jaar. Dan kom je uit op 2,73 euro per dag! 

Aan de slag met X10 met Crypto? Vraag het Guus!

In deze X10 met Crypto cursus heb je veel informatie kunnen vinden over het programma. Je hebt kennisgemaakt met de ontwikkelaars van de cursus: Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Daarnaast ben je op de hoogte van alle voor- en nadelen en de betrouwbaarheid van deze cursus. Je weet met welke kosten je rekening kunt houden en wat de inhoud van het X10 met Crypto programma is.  

 

Onze conclusie? Wij raden X10 met Crypto voor de volle 100% aan! In onze ogen is de cursus van ongekend hoog niveau en het is ook nog eens leuk om te volgen. Het is mogelijk om alles op je eigen tempo te doen waardoor jij een vliegende start kan maken in de cryptowereld. 

 

Momenteel kun je profiteren van een korting van maar liefst 1000 euro! Reden genoeg om je direct aan te melden voor het X10 met Crypto programma. Wij wensen jou vast enorm veel succes en plezier met het programma van Jan Robert Schutte en Harm van Wijk! 

Ben je op zoek naar alternatieven? Check dan onze top 4 beste crypto cursussen en ontdek welke cursus het beste bij jou past. 

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten