Collectief voordeel

Kwaliteit leads

Groei in klanten

Ontvang snel offertes

Mijn.host review

Wil jij een website of webshop bouwen? Ontdek of mijn.host hét ideale hostingbedrijf is voor jou. 

Mijn.host review: alles wat je moet weten over dit hostingbedrijf

Mijn.host is een hostingpartij dat is gevestigd in Haarlem. Het bedrijf wordt gerund door een klein ervaren team van professionals. Mijn.host is een van de snelste hostingproviders en biedt uitstekende uptime. Mocht je tegen problemen aanlopen? Dan kan je terecht bij een klantenservice dat enkel bestaat uit vakspecialisten.  

 

Op het internet vind je bijna alleen maar positieve reacties over deze hostingpartij. Is mijn.host écht zo fantastisch? Dat hebben wij uitgezocht. In deze mijn.host review vertellen we je alles over de voordelen, nadelen en kosten van deze hostingpartij. Op deze manier kan jij bepalen of mijn.host het ideale hostingbedrijf voor jou is of niet.  

Spring snel naar:

Mijn.host voor kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen

Mijn.host is een van de best beoordeelde hostingproviders van Nederland. Dat komt omdat je er voor veel kwalitatieve producten terecht kan. Ze maken het jou als gebruiker zo eenvoudig mogelijk en hanteren ontzettend scherpe prijzen. Bovendien zijn zij zeer transparant over hun prijzen. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan.  

 

Het is mogelijk om de hosting maandelijks op te zeggen en er wordt een niet-goed-geld-terug garantie gehanteerd. Dit vinden wij een groot voordeel aan mijn.host omdat je bij veel andere hostingpartijen een jaar of langer vastzit aan een pakket. Het is overigens wel voordeliger om per jaar te betalen. Je kan dan niet meer maandelijks opzeggen, maar je krijgt wel 50% korting.  

Wat biedt mijn.host aan hosting producten?

Mijn.host biedt veel verschillende producten. Voor alle hosting vereisten bieden zij wel een oplossing. Hieronder bespreken we de diverse producten van mijn.host: 

 

 • Domeinregistratie. Het is mogelijk om domeinnamen vast te leggen en vastgelegde domeinen te verhuizen.  

 

 • Hosting. Mijn.host biedt vier verschillende pakketten aan standaard hosting. Welk pakket de beste optie is voor jou is afhankelijk van hoe serieus je website en performance moet zijn.  

 

 • VPS. Op een VSP heb je afgeschermde ruimte op een server. Deze kan je ook weer zelf samenstellen zodat alles volledig aansluit op jouw wensen.  

 

 • Microsoft 365. Hierdoor werk je altijd met de nieuwste versies van de officeprogramma’s op ieder apparaat.  

 

 • E-mail hosting. Je hebt bij mijn.host de keuze uit drie verschillende e-mail hosting pakketten: personal, business en enterprise.  

 

 • Webshop hosting. Het hosten van een webshop is ook mogelijk met één van de pakketten. Wanneer je met WooCommerce aan de slag gaat kun je het beste kiezen voor een WordPress hosting pakket.  

 

 • WordPress hosting. Wanneer je met een WordPress site aan de slag gaat is mijn.host een zeer goede keuze. Mijn.host is namelijk dé ideale specialist op het gebied van WordPress hosting.  

 

 • Dedicated Server. Het is mogelijk om een dedicated server af te nemen waar je de hardware van je server en de locatie van waar deze moet staan zelf kan kiezen.  

 

 • Reseller hosting. Hierbij is het mogelijk om meerdere hostingpakketten af te nemen en te beheren of door te verkopen onder jouw eigen naam.  
WordPress hosting vanaf €1,99 per maand

Onbeperkt dataverkeer

Bij mijn.host heb je bij ieder pakket onbeperkt dataverkeer. Dit is een groot voordeel want hierdoor hebben bezoekers altijd toegang tot jouw website. Bij veel andere hostingpartijen zit er een limiet op het dataverkeer. Je kan dan alleen profiteren van onbeperkt dataverkeer wanneer je een groot hostingpakket aanschaft.  

CloudLinux

Kies jij voor een shared hosting pakket van mijn.host? Dan krijg jij een eigen deel van de server en heb je dus geen last van andere websites op de server. Dat komt omdat mijn.host gebruik maakt van CloudLinux. De slimme verdeling op de server beïnvloed de snelheid en uptime van je website.  

Ieder uur een automatische back-up

Mijn.host maakt elk uur een back-up van je bestanden en databases. Dit is volledig gratis! Veel andere hostingpartijen bieden deze service niet of zij maken bijvoorbeeld wekelijks een back-up. Door ieder uur een back-up te maken ben je zeker dat jij geen gegevens kwijtraakt wanneer je bijvoorbeeld per ongeluk een bestand verwijdert of overschrijft.  

WordPress hosting vanaf €1,99 per maand

Meerdere databases bij jouw pakket

Bij mijn.host heb je de mogelijkheid om meerdere databases te gebruiken. Hier kun je data van jouw website(s) opslaan. Je hebt tussen de 3 en 50 databases tot je beschikking. Dit is afhankelijk van welk pakket je kiest. Wanneer je meerdere WordPress-installaties op onbeperkte subdomeinen wilt gebruiken kun je dit zonder problemen doen.  

Gratis SSL-certificaten

Bij ieder hostingpakket krijg je gratis SSL voor al jouw domeinen. Het SSL-certificaat wordt binnen een half uur na jouw bestelling automatisch geïnstalleerd. Het grote voordeel is dat je hier dus helemaal niets voor hoeft te doen. Veel andere hostingpartijen bieden ook gratis SSL-certificaten, maar deze moet je dan zelf nog installeren.  

Enorm snelle hosting bij mijn.host

Mijn.host is snel. Heel snel. Het hebben van een snelle host is enorm belangrijk. Snelheid is namelijk een van de Google ranking factoren. Snelle sites converteren beter dan langzame sites. Het mooie van de snelheid van mijn.host is dat je hier zelf niks voor hoeft te doen. Dit is natuurlijk super voordelig voor beginners die zonder moeite een snelle website willen hebben.  

WordPress hosting vanaf €1,99 per maand

De klantenservice van mijn.host

Mijn.host heeft een eigen klantenservice die jou verder kan helpen wanneer je vragen hebt. Helaas kun je deze klantenservice niet telefonisch of per live chat bereiken. Dit is alleen mogelijk via support tickets. Dit loopt via e-mail. 

 

De klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 en in het weekend tussen 10:00 en 17:00. 

 

Wij vinden het niet zo’n gemis dat de klantenservice niet per telefoon te bereiken is. Wanneer het om hosting gaat, kunnen dingen vaak ook sneller en gemakkelijker opgelost worden via het geschreven woord.  

 

Echter duurt het wel gemiddeld anderhalf uur voordat je reactie hebt. Dit is een acceptabele reactietijd maar wanneer je veel waarde hecht aan een hostingpartij die binnen enkele minuten reageert kun je beter voor een ander bedrijf kiezen.  

 

Het voordelige aan de klantenservice van mijn.host is dat er uitsluitend hosting experts werken. Zij lossen problemen snel en eenvoudig voor je op. Dit is natuurlijk een stuk prettiger dan wanneer je geholpen wordt door een vluchtig opgeleide supportmedewerker zoals bij diverse andere hostingbedrijven.  

 

Ga jij liever zelf aan de slag met jouw vragen? Dan kun je terecht bij de zeer uitgebreide kennisbank van mijn.host. Deze artikelen zijn zeer duidelijk waardoor jij hier waarschijnlijk zelf al de oplossing vindt.  

Zijn er ook nadelen verbonden aan mijn.host?

In deze mijn.host review hebben we voornamelijk de voordelen besproken van deze hostingpartij. Wanneer je een hostingbedrijf gaat kiezen is het natuurlijk ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de nadelen. Daarom bespreken we ook de nadelen.  

 

Zoals we eerder al hebben benoemd is de klantenservice niet telefonisch bereikbaar. Wij vinden dit niet zo’n groot nadeel omdat je problemen met hosting vaak toch sneller oplost met het geschreven woord. Wanneer je liever met Plesk werkt kan je Direct Admin als control panel als een nadeel zien. Dit maakt voor beginners echter niet zo veel uit.  

WordPress hosting vanaf €1,99 per maand

De kosten voor mijn.host

Wanneer je na het lezen van deze mijn.host review interesse hebt gekregen in dit hostingbedrijf rest er waarschijnlijk nog één belangrijke vraag: ‘met welke kosten moet je rekening houden?’. Op die vraag geven wij jou graag antwoord. 

 

Domeinregistratie 

Mijn.host is een van de voordeligste providers op het gebied van domeinregistratie. Je bespaart zo’n 10 euro per jaar wanneer je een domeinnaam stalt bij mijn.host i.p.v. bij een andere hostingpartij in Nederland. Hieronder vind je de prijzen, die op het moment dat wij deze mijn.host review schrijven, gehanteerd worden:  

 

 • .nl: 4,99 euro 
 • .be: 5,99 euro 
 • .com: 9,99 euro 
 • .eu: 5,99 euro 
 • .info: 5,99 euro 
 • .org: 11,99 euro 

 

Webhosting 

Ook de standaard webhosting pakketten zijn scherp geprijsd. De prijs-kwaliteitsverhouding is wat ons betreft uitstekend. Zeker omdat vrijwel alles inclusief gratis SSL, direct admin en back-ups is.  

 

Mijn.host biedt de mogelijkheid om uit 4 verschillende hostingpakketten te kiezen. Per upgrade neemt de CPU, RAM en webruimte toe. Hieronder vind je de prijzen die gehanteerd worden op het moment dat wij deze mijn.host review schrijven: 

 

 • Mijn.host starter pakket: 3,99 euro  
 • Mijn.host basic pakket: 7,99 euro 
 • Mijn.host advance pakket: 12,99 euro 
 • Mijn.host ulimate pakket: 16,99 euro 

 

Op het eerste jaar hosting kan je 50% korting krijgen. De prijzen die je hierboven leest worden dan dus gehalveerd! Wil jij liever een maandelijks opzegbaar pakket? Dan vervalt deze 50% korting.  

 

VPS 

Bij mijn.host is het mogelijk om zelf een VPS samen te stellen. Je kiest zelf welk OS je wilt, van Ubuntu tot CentOS, Debian, Fedora of CoreOS. Daarnaast kan je kiezen welk Webcontrol Panel je hierbij wil hebben. De volgende prijzen worden gehanteerd op het moment dat wij deze mijn.host review schrijven: 

 

 • VPS XS: 7,50 euro per maand 
 • VPS S: 12,50 euro per maand 
 • VPS M: 25 euro per maand 
 • VPS L: 55 euro per maand 

 

Op het moment dat wij deze mijn.host review schrijven is er een korting waardoor je soms wel 10 euro per maand bespaart. Neem voor actuele kortingen een kijkje op de website van mijn.host.  

 

Dedicated Server 

Je kunt bij mijn.host ook terecht voor dedicated server. De prijzen hiervoor beginnen bij 69 euro en kunnen oplopen tot 1459 euro. Wat de uiteindelijke kosten zijn is afhankelijk van welke hardware en serverlocatie je kiest.  

Aan de slag met mijn.host? Vraag het Guus!

Heb jij na het lezen van deze mijn.host review interesse gekregen in deze hostingpartij? Twijfel dan niet en ga direct aan de slag met mijn.host! 

Ben je op zoek naar alternatieven? Check dan onze top 10 beste webhosting van Nederland en ontdek wel hostingbedrijf het beste bij jou past. 

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten