Collectief voordeel

Kwaliteit leads

Groei in klanten

Ontvang snel offertes

WeetWieJeDate review

Wij vertellen jou alles over de voordelen, nadelen, kosten en ervaringen van WeetWieJeDate.

WeetWieJeDate review: alles wat je moet weten over WeetWieJeDate

Op WeetWieJeDate kun je mannen en vrouwen vinden die op zoek zijn naar een leuke date, een serieuze relatie of een leuk mailcontact. Het is dus een vrij algemene datingsite die zich niet per se richt op één doelgroep. Er is een vrijwel gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen aanwezig op WeetWieJeDate. Ideaal voor beide partijen dus!  

 

In deze WeetWieJeDate review geven we je een duidelijk overzicht van alle voordelen, nadelen en kosten van de datingsite. Aan de hand van deze WeetWieJeDate review kun jij bepalen of dit de ideale datingsite voor jou is of niet. 

Spring snel naar:

WeetWieJeDate om leuke vrijgezellen te ontmoeten

WeetWieJeDate is een datingsite waar je op zoek kunt gaan naar een serieuze relatie. Ook kun je er terecht voor het vinden van een leuke date of een gezellig mailcontact. WeetWieJeDate zorgt voor een veilige date-omgeving door dagelijks automatisch en handmatig profielen te controleren. Daarnaast is het mogelijk om profielen te blokkeren of te melden. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je een profiel niet vertrouwt of iemand je lastigvalt.  

 

Door het uitgebreide matchprofiel is het op WeetWieJeDate mogelijk om mensen te vinden die dezelfde interesses hebben als jij. Als betaald lid heb je een vast aantal gegarandeerde contactmomenten. Dit wil zeggen dat een betaald lidmaatschap je altijd wat leuks oplevert.  

Wie is de doelgroep van WeetWieJeDate?

WeetWieJeDate is niet zo bekend als andere datingsites die zich op ongeveer dezelfde doelgroep richten. De doelgroep bestaat namelijk uit singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie en die veel waarde hechten aan de betrouwbaarheid van een datingsite. Er is een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen aanwezig op deze datingsite. Dit is uiteraard gunstig voor beide partijen. De kans is hierdoor namelijk ontzettend groot dat je een leuke single vindt. 

Wat kun je met een gratis account op WeetWieJeDate?

Bij WeetWieJeDate is het mogelijk om een gratis account aan te maken. Aan de hand van dit gratis account kun je bepalen op WeetWieJeDate de ideale datingsite voor jou is of niet. Met een gratis account heb je beperkte toegang tot verschillende functionaliteiten. In deze WeetWieJeDate review nemen we deze functionaliteiten uiteraard met je door. 

 

Het is met een gratis account mogelijk om foto’s te plaatsen op je eigen profiel. Daarnaast kun je andere profielen bekijken. Je kunt interesseberichten versturen en berichtjes van andere leden lezen.  

 

Met een gratis account zijn er dus best wel wat dingen mogelijk. In principe zou je hiermee al een leuke single kunnen vinden. Echter is het lastig om een serieuze relatie op te bouwen wanneer je niet uitgebreid kan communiceren met de singles. Een gratis account is dus handig om te kijken of WeetWieJeDate iets voor jou is, echter raden we je wel aan om zo snel mogelijk over te stappen naar een betaald lidmaatschap. Op deze manier kan je optimaal van start gaan met de zoektocht naar jouw ware liefde. 

De voordelen van een betaald lidmaatschap bij WeetWieJeDate

Wanneer je een betaald lidmaatschap afsluit bij WeetWieJeDate kun je pas écht op zoek gaan naar de ware liefde. Hiermee krijg je namelijk afhankelijk van je type premium lidmaatschap toegang tot alle functies die de datingsite biedt. In deze WeetWieJeDate review nemen we graag de voordelen van een betaald lidmaatschap met je door. 

 

Kies jij voor een betaald lidmaatschap bij WeetWieJeDate? Dan kun je gebruikmaken van de volgende functionaliteiten:  

 

 • Je kunt zelf onbeperkt berichtjes versturen 
 • Checken wie jouw profiel heeft bezocht is mogelijk 
 • Je kan zien welke leden ook Premium zijn 
 • Het is mogelijk om te checken wie jouw profiel heeft geliket 
 • Je kunt alle foto’s van een profiel bekijken 
 • Het is mogelijk een leesbevestiging te ontvangen voor verstuurde berichten 
 • Je hebt een gegarandeerd aantal contactmomenten 
 • Het is mogelijk de incognito modus aan te zetten 

 

Het is wel belangrijk om te weten dat het afhankelijk is van het type premium lidmaatschap welke functies je daadwerkelijk kunt gebruiken. Dit heeft namelijk te maken met de duur waarin jij jouw lidmaatschap bij WeetWieJeDate afsluit. Je hebt de keuze om een betaald lidmaatschap af te sluiten voor één maand, drie maanden of zes maanden. Daar vertellen we je in deze WeetWieJeDate review meer over onder het kopje dat gaat over de kosten. 

Zo schrijf je jezelf in bij WeetWieJeDate

Ben jij geïnteresseerd in deze datingsite? Wij leggen je in deze WeetWieJeDate review uit hoe je jezelf inschrijft. Inschrijven is 100% veilig. Het is niet mogelijk om je Facebook of Googleaccount met WeetWieJeDate te koppelen. Je maakt dus eigenlijk altijd een nieuw account aan op de streng beveiligde server van de datingsite.  

 

Hoe maak je een nieuw account aan? 

Om je in te schrijven op WeetWieJeDate kun je op deze link klikken. Je vult hier vast wat gegevens in voor jouw nieuwe account. Bij jouw Nickname kun je een zelfverzonnen naam gebruiken. Dit kan uiteraard ook gewoon je voornaam zijn. Vervolgens selecteer je jouw eigen geslacht en het geslacht van de vrijgezellen die je op WeetWieJeDate zou willen ontmoeten. 

 

Je vult hierna je geboortedatum en e-mailadres in. Je bedenkt een wachtwoord en klikt op de knop ‘Nu inschrijven’. Je wordt vervolgens direct toegelaten tot jouw nieuwe datingprofiel. Echter moet je dit wel eerst nog even bevestigen via de e-mail.  

 

Hoe vul jij jouw profiel verder in? 

Als je bovenstaande stappen gevolgd hebt heb je nu jouw eigen profiel op WeetWieJeDate, super tof! Nu is het tijd om je profiel aan te vullen met interessante informatie en leuke foto’s van jezelf. Wanneer je bij de vorige stap op ‘Nu inschrijven’ hebt geklikt word je direct doorverwezen naar de pagina met je profielinstellingen.  

 

Op deze pagina heb je vier tabbladen tot je beschikking. Bij het eerste tabblad (Profiel) kun je jouw algemene eigenschappen invullen. Denk aan je leeftijd, geaardheid en locatie. Het is mogelijk hier direct in te vullen naar wat voor type relatie je op zoek bent. Ook kun je instellen wat de minimale en maximale leeftijd van je matches moet zijn.  

 

Wanneer je dit hebt ingevuld kun je naar het volgende tabblad: Persoonlijkheid. Hier kun je een aantal open vragen beantwoorden om wat meer over jezelf te vertellen. Vervolgens kun je naar het tabblad ‘Matchprofiel’. In dit tabblad kun je zelf de matches verfijnen met profielen die aan je gekoppeld zullen gaan worden.  

 

Tot slot heb je toegang tot het tabblad ‘Foto’s’. Deze spreekt uiteraard een beetje voor zich. Onder dit tabblad kun je jouw foto’s op WeetWieJeDate uploaden. Let hierbij wel goed op de instellingen. Je kunt jouw foto’s namelijk openbaar zetten of eerst even privé houden.  

Hoe betrouwbaar is WeetWieJeDate?

Prioriteit nummer één van WeetWieJeDate is de privacy en veiligheid van de leden en deze site als geheel. Hier besteden zij dan ook erg veel aandacht aan. Alle profielen worden zowel handmatig als met automatische processen gecontroleerd. 

 

Niet alleen ieder nieuw profiel wordt gecheckt, maar ook bijvoorbeeld iedere individuele afbeelding op een profiel wordt gecontroleerd. Bovendien profiteer je van een extra veilige verbinding dankzij een geverifieerd SSL-certificaat. Alle berichten die je ontvangt en verstuurt zijn dus volledig privé. 

 

Tot slot heb jij altijd zelf de controle over je profiel. Je bepaalt zelf wat er met je profiel gebeurt. Je kunt kiezen welke foto’s je openbaar zet en welke je liever nog even privé houdt. Het is mogelijk om incognito te daten en je kunt op ieder gewenst moment direct jouw eigen profiel verwijderen zonder dat je hierbij sporen achterlaat.  

WeetWieJeDate heeft momenteel geen eigen datingapp

Het is ook niet bekend of WeetWieJeDate nog met een datingapp gaat komen. Gelukkig werkt de website wel uitstekend op de mobiele telefoon en tablet. Op deze manier kun je nog steeds daten waar en wanneer je wil. Alle functionaliteiten werken prima en de schermen schalen automatisch mee naar de grootte van jouw beeldscherm. Het is ook mogelijk om in te loggen op zowel je computer als je telefoon. Dus je kunt WeetWieJeDate op meerdere apparaten gebruiken.  

Wat kost een betaald lidmaatschap bij WeetWieJeDate?

Wil jij profiteren van de verschillende functionaliteiten van WeetWieJeDate? Dan is het verstandig om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Hierbij heb je drie verschillende mogelijkheden. Deze drie versies verschillen niet alleen in prijs en looptijd, maar ook in het aantal extra functies waar je toegang tot krijgt.  

 

De volgende prijzen worden op het moment dat wij deze WeetWieJeDate review schrijven gehanteerd:  

 

 • Een Premium Lite lidmaatschap duurt 1 maand en kost 29,95 euro 
 • Een Premium Platinum lidmaatschap duurt 3 maanden en kost 59,85 euro (19,95 euro per maand) 
 • Een Premium Platinum Plus lidmaatschap duurt 6 maanden en kost 89,70 euro (14,95 euro per maand) 

 

De betaling afronden is mogelijk met onder andere iDeal, creditcard en PayPal. De abonnementen worden hierna automatisch verlengd. Let hier dus goed op! Uiteraard is het wel mogelijk om je abonnement op ieder gewenst moment uit te zetten via je instellingen.  

 

Op de afbeelding hieronder kun je zien tot welke functies je toegang hebt wanneer je verschillende lidmaatschappen afsluit.  

Hoe kun je WeetWieJeDate opzeggen?

Er komt een moment dat je jouw profiel en account op WeetWieJeDate wil verwijderen. Bijvoorbeeld wanneer je jouw ware liefde al hebt gevonden. Wil je WeetWieJeDate opzeggen? Dan leggen wij jou in deze WeetWieJeDate review uit hoe je dit doet.  

 

Klik in het menu op de knop met het tandwiel en kies voor de optie ‘Profielinstellingen’. Onderaan deze pagina staat de knop ‘Account verwijderen’. Wanneer je hierop klikt kun je invullen met welke reden jij geen lid meer wil zijn van WeetWieJeDate. Tot slot klik je op ‘Bevestigen’. Hierna worden jouw account en alle daarbij behorende gegevens weggegooid. Je profiel en account op WeetWieJeDate zijn nu officieel verwijderd. 

Inschrijven voor WeetWieJeDate? Vraag het Guus!

Heb jij na het lezen van deze WeetWieJeDate review interesse gekregen in deze datingsite? Twijfel dan niet en maak een account aan op WeetWieJeDate! En wie weet vind jij binnenkort een leuke date.  

Ben je op zoek naar alternatieven? Check dan onze top 10 beste datingsites van Nederland en ontdek welke datingsite beter bij jou past.