Collectief voordeel

Kwaliteit leads

Groei in klanten

Ontvang snel offertes

GayParship review

Wij vertellen jou alles over de voordelen, nadelen, kosten en ervaringen van GayParship. 

GayParship review: alles wat je moet weten over GayParship

Ben jij op zoek naar de liefde van je leven? GayParship is de ideale datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een duurzame relatie met iemand van hetzelfde geslacht. De datingsite is een dochter website van het welbekende Parship. Het grootste gedeelte van de gebruikers van GayParship is hoger opgeleid. Meer dan een derde van de leden vindt daadwerkelijk de liefde van hun leven via GayParship.  

 

In deze GayParship review geven we jou een duidelijk overzicht van alle voor- en nadelen die de datingsite met zich meeneemt. Verder vertellen we jou over de meningen van de leden. Aan de hand van deze informatie kun jij bepalen of GayParship de ideale datingsite voor jou is of niet.  

Spring snel naar:

GayParship met een geavanceerd matchingsysteem

GayParship is een datingsite dat zich richt op gay mannen, lesbische vrouwen en biseksuelen die op zoek zijn naar een duurzame relatie. GayParship maakt onderdeel uit van Parship. Dit is een datingsite dat bekend staat om hun zeer geavanceerde matchingsysteem op basis van een zeer uitgebreide en onderbouwde persoonlijkheidstest. 

 

Ieder nieuw lid vult deze test in. Aan de hand hiervan stelt GayParship een matchprofiel op. Op die manier worden de beste kandidaten aan je voorgesteld voor een leuke date. De datingsite is ook beschikbaar via een handige mobiele app. Zo kun jij waar en wanneer je maar wil op zoek gaan naar een leuke match. Ideaal!  

De doelgroep van GayParship

GayParship is een van de weinige datingsites voor mannen en vrouwen die iemand van hetzelfde geslacht zoeken waar je écht serieus kunt daten. De doelgroepen van GayParship zijn dan ook lesbische en bi vrouwen en gay en bi mannen. We zien op andere datingsites dat gays vaak alleen een vrijblijvende ontmoeting zoeken. Zeker bij mannen zien we dit vaak terug. Echter zijn er ook heel veel gays die wel op zoek zijn naar een serieuze relatie. Daarvoor kunnen zij terecht op GayParship.  

 

De aanpak en uitvoering van het GayParship concept is zo uitgebreid en gedegen dat die groep mensen hier nauwelijks op voorkomt. Er is niets mis met het zoeken van een casualdate, echter kan dit enorm afleiden wanneer je op zoek bent naar een duurzame relatie. Bij GayParship is het mogelijk om je gratis in te schrijven. Daar vertellen we je in deze GayParship review graag meer over. 

Wat kun je met een gratis account bij GayParship?

Net als op veel andere datingsites is het mogelijk om je op GayParship gratis in te schrijven. Dit gratis account is bedoeld om te kijken of de datingsite iets voor jou is. Met een gratis account op GayParship heb je beperkte toegang tot verschillende functies. 

 

Je doorloopt direct een persoonlijkheidstest zodat GayParship op zoek gaat naar jouw ideale matches. Je kan je eigen matchprofiel inzien en de dagelijkse matches bekijken. Het is mogelijk om Ijsbrekers en Glimlachen (flirts) te verzenden. Je kunt berichtjes lezen die Premium leden naar je versturen en hier kun je eenmalig een berichtje naar terugsturen.  

 

Met een gratis account op GayParship is het dus mogelijk om leuke matches te vinden. Echter kun je hier niet veel mee communiceren. Dit is uiteraard wel noodzakelijk om iemand écht te leren kennen en een serieuze relatie te beginnen. Daarom adviseren we je om zo snel mogelijk over te stappen naar een betaald lidmaatschap. Dan kun je namelijk optimaal profiteren van de functies die de datingsite te bieden heeft. En we kunnen je vast vertellen: dit zijn enorm veel functies. 

De voordelen van betaald lidmaatschap bij GayParship

Wanneer je een betaald lidmaatschap afsluit kun je gebruik maken van alle functionaliteiten die de datingsite te bieden heeft. Op die manier kun je écht leuke singles ontmoeten en een serieuze relatie opbouwen. Met en Premium account op GayParship kun je, naast de functies bij een gratis account, ook van de volgende functionaliteiten gebruik maken: 

 

 • Je kunt alle berichten die je ontvangt lezen 
 • Het is mogelijk om zelf onbeperkt berichten te versturen 
 • Het bekijken van privéfoto’s die een lid voor je heeft vrijgegeven is mogelijk 
 • Je kan zien wie jouw profiel bekeken heeft 
 • Je ontvangt een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel via de mail 
 • Het is mogelijk jouw partnervoorstellen te filteren op afstand 

Zo kun jij jezelf inschrijven bij GayParship

Wil jij je inschrijven bij GayParship? Klik dan op deze link. We zullen je in deze gayParship review stap voor stap uitleggen hoe je jezelf kan inschrijven op GayParship. Je selecteert je eigen geslacht en het geslacht van de persoon waar je naar op zoek bent. Als je bij beide “vrouw” aanklikt zeg je dus eigenlijk: “ik ben een vrouw en ik ben op zoek naar een vrouw”. Vul hierna je e-mailadres in en kies een veilig wachtwoord voor je account. Klik vervolgens op de button “nu gratis aanmelden”. 

 

Je kunt er ook voor kiezen om een profiel aan te maken met de hulp van Facebook. Je geeft dan enkel toestemming aan GayParship om een koppeling te maken met Facebook. Vervolgens ga je een persoonlijkheidstest doorlopen. 

 

Doe de persoonlijkheidstest 

Alleen wanneer je de persoonlijkheidstest hebt gedaan kun je voor de volle 100% op zoek gaan naar een leuke date. De test kan even duren dus zorg ervoor dat je hier minimaal een kwartier voor inplant. Het is in jouw eigen belang om deze persoonlijkheidstest zo goed en volledig mogelijk in te vullen. Met deze persoonlijkheidstest worden jouw persoonlijke gegevens vastgelegd. Daarnaast probeert GayParship erachter te komen wat jouw dromen, wensen en eisen zijn.  

 

Jouw persoonlijke matchvoorstellen 

Heb je de persoonlijkheidstest doorlopen? Dan maakt GayParship jouw persoonlijke partnerprofiel op. Hieruit blijkt wat voor singles het beste bij jou zouden passen. Daar worden meteen een aantal singles van bij elkaar gezocht en voor je klaargezet tussen je persoonlijke matches.  

 

GayParship hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze matches. Het is namelijk niet mogelijk om handmatig te zoeken naar leuke singles. We raden je dan ook aan om minimaal één keer per dag in je matchlijst te kijken. Zitten er vandaag weer leuke mannen of vrouwen tussen?  

 

Je ziet bij ieder profiel voor hoeveel procent jullie met elkaar matchen. Wanneer je doorklikt op het profiel kun je exact zien op welke punten jullie bij elkaar passen. Dit is zelfs mogelijk met een gratis account.  

Welke opties zijn er om in contact te komen met leuke singles?

Stel, je kijkt tussen je matches en je ziet een persoon waarmee je wel in contact zou willen komen. Wat kan je dan doen? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. In deze GayParship review nemen we deze verschillende manieren met je door. 

 

De meest directe manier om in contact te komen met een leuke single is het versturen van een berichtje. Die optie zie je op ieder profiel vrijwel direct staan. Stuurt de single een reactie terug? Dan kun je het gesprek in dezelfde chat voortzetten. Dit werkt eigenlijk een beetje hetzelfde als een Whatsappgesprek. Dit werkt enorm makkelijk en handig. Je kunt namelijk ook meteen leuke foto’s, stickers en emoji’s versturen.  

 

Naast het versturen van een bericht is het ook mogelijk om op andere manieren een gesprek op gang te brengen. In deze Parship review vertellen we je daar graag meer over. Je kunt namelijk kiezen uit de volgende opties: 

 

 • Een Glimlach versturen. Dit is eigenlijk de snelste manier om iets van jezelf te laten horen. Het is een kleine moeite om een Glimlach te versturen maar het is natuurlijk wel heel leuk om er een te ontvangen.  
 • Verstuur een IJsbreker. Hiermee kun je op een leuke en snelle manier het ijs breken. Je beantwoord vier multiple choice vragen. Jouw match beantwoordt dezelfde vragen. Geven jullie dezelfde antwoorden? Dan zal dit al snel opgevolgd worden door een chat.  
 • Doe een Fun Match. Dit is een minigame waarbij je foto’s moet selecteren die jou het meest aanspreken. Jouw match krijgt vervolgens dezelfde foto’s te zien. Heb jij voldoende dezelfde afbeeldingen gekozen? Dan kun je met elkaar gaan chatten. 
 • De functie Foto Delen. Met deze functie ben je in staat om direct een leuke privéfoto te delen met iemand die jou wel leuk lijkt. 

 

Kortom, genoeg manieren om in contact te komen met leuke singles! 

Hoe betrouwbaar is GayParship?

Nieuw profielen op GayParship worden handmatig gecontroleerd op betrouwbaarheid en echtheid. Dit doen zij niet alleen zodra iemand een profiel aanmaakt, maar medewerkers controleren ook daarna wie er lid zijn en of dit inderdaad echte mensen zijn die op zoek zijn naar een relatie.  

 

Het is ook mogelijk om profielen te rapporteren wanneer je een persoon niet vertrouwt of wanneer iemand je lastigvalt. Uiteraard maakt GayParship gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Hierdoor kan niemand jouw berichtjes onderscheppen. De berichten die jij verstuurt en ontvangt zijn dus volledig privé.  

 

Gayparship beschikt ook over het Keurmerk Veilig Daten en Thuiswinkel Waarborg. Dit wil zeggen dat jij als gay of bi single op deze datingsite veilig en betrouwbaar op zoek kunt gaan naar een leuke match.  

GayParship heeft een eigen dating app

Wanneer je jezelf inschrijft op GayParship kun je ook inloggen op de datingapp. De datingapp van GayParship is een van de meest uitgebreide en veelzijdige datingapps van Nederland. Het is ook mogelijk om de persoonlijkheidstest via de app te doorlopen. Het vullen van je eigen profiel en het bekijken en contactleggen met matches kan allemaal via de app. De app maakt het dus mogelijk om waar en wanneer je wil leuke singles te ontmoeten. Ontzettend handig dus! 

Wat zijn de kosten voor GayParship?

Heb jij door deze GayParship review interesse gekregen om je aan te melden voor deze datingsite? Dan rest er waarschijnlijk nog een vraag: “met welke kosten moet ik rekening houden?”. Bij GayParship heb je een grote kans om een leuke relatie te vinden met een gay single die echt goed bij je past. Hier hangt uiteraard wel een prijskaartje aan.  

 

Niet iedereen is positief te spreken over de prijzen die GayParship hanteert. Dit komt omdat we GayParship helaas vrij duur kunnen noemen. Bovendien vindt niet iedereen het prettig dat de minimale abonnementsduur 6 maanden is. Echter kun je wel optimaal daten wanneer je een betaald lidmaatschap aangaat. Wat ons betreft krijg je dus wel waar voor je geld.  

 

Op het moment dat wij deze GayParship review schrijven worden de volgende prijzen gehanteerd: 

 

 • Een betaald lidmaatschap van 6 maanden kost 269,40 euro (44,90 euro per maand) 
 • Een betaald lidmaatschap van 12 maanden kost 394,80 euro (32,90 euro per maand) 
 • Een betaald lidmaatschap van 24 maanden kost 549,60 euro (22,90 euro per maand) 

GayParship opzeggen

Er komt een moment dat je jezelf wilt uitschrijven bij GayParship. Bijvoorbeeld omdat je een leuke partner hebt gevonden. Voordat je jezelf uitschrijft op de website is het van belang dat je jouw eventuele betaalde abonnement opzegt. Hierbij geldt een opzegtermijn van 28 dagen. Dus wanneer je besloten hebt om niet langer gebruik te willen maken van GayParship is het verstandig om direct actie te ondernemen. In deze GayParship review leggen we je uit hoe je jouw GayParship account kunt opzeggen. 

 

Heb je een betaald abonnement en wil je deze stopzetten? Log dan in op je profiel en kies voor de optie ‘Hulp & Contact’. Klik op ‘Klantenservice’ en typ het woord ‘opzeggen’ in. Je klikt vervolgens op het eerste zoekresultaat dat in de lijst verschijnt. Hierna zie je informatie over het opzeggen van jouw Premium account. Kies voor de optie ‘Contact’ en vul het formulier in. Wanneer je deze verstuurt heb je de eerste stap voltooid. 

 

De volgende stap is het verwijderen van je profiel en het bijbehorende account. Klik rechtsboven in het scherm op je eigen profielfoto en kies voor de optie ‘Gegevens & Instellingen’. Ga vervolgens naar ‘Mijn lidmaatschap’ en klik bij het kopje ‘Profielstatus’ op ‘Klik hier om het profiel te verwijderen’. Hierna vul je jouw wachtwoord in en klik je op de knop ‘Profiel verwijderen’. Hiermee toon je aan dat jij het bent en dat je jouw profiel écht wilt verwijderen. Hierna ben je dan ook definitief uitgeschreven bij GayParship. 

Interesse in GayParship? Schrijf je direct in!

Heb jij na het lezen van deze GayParship review interesse gekregen in deze datingsite? Probeer GayParship dan nu gratis! 

Ben je op zoek naar alternatieven? Check dan onze top 10 beste datingsites van Nederland en ontdek welke datingsite beter bij jou past. 

 

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten