Airco's vergelijken

Een airco zorgt voor een koele ruimte. Maar hoe vind je de beste airco tegen de laagste prijs? Vraag het Guus!

De voordelen van airco's vergelijken

Maximale besparing

Bespaar tot wel 40% op jouw airco

De beste airco

Ontdek welke airco het beste bij jou past

Prijs-kwaliteit

Ga alleen voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Geniet van koele ruimte

Lekker koele ruimtes in jouw woning of pand

Guus over airco's vergelijken

Je woning ontvluchten omdat het te warm is thuis? Dat is helemaal niet nodig. Een airco zorgt voor een lekker koele ruimte van jouw woning. Wil je nou een airco aanschaffen? Dan is het wel belangrijk om airco’s te vergelijken met elkaar. Niet alleen op kwaliteit, maar ook op prijs. Waar moet je op letten wanneer je een airco wilt aanschaffen? Ik zal je uitleggen hoe je airco’s moet vergelijken!

Welke airco past het beste bij jou?

Welke airco jij nodig hebt is compleet afhankelijk van jouw wensen en de woning. Wel kunnen we de verschillende airco’s vergelijken. In grove lijnen onderscheiden we eigenlijk twee soorten airco’s: Een mobiele airco en een split-unit airco. Ik zal je even uitleggen wat het verschil is tussen deze twee airco’s en wat de voor- en nadelen zijn.

 

Een mobiele airco is een airco die je kunt verplaatsen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je verschillende ruimtes op verschillende momenten wilt koelen. Denk aan overdag de woonkamer en ’s avonds de slaapkamer. Er is dan ook geen installatie nodig en het is relatief goedkoper om aan te schaffen dan een split-unit airco. Het nadeel is wel dat er een afvoerslang aan zit. Dit betekent dus dat er in de ruimte die je wilt koelen een deur of raam moet zitten om de hete lucht af te voeren via de afvoerslang. Ook is deze airco niet geschikt om grote ruimtes te kolen en het kost meer energie dan een split-unit airco. Ook is deze airco vrij luidruchtig.

 

Een split-unit airco is een airco dat bestaat uit twee delen: een binnen deel en een buiten-unit. Het binnen deel blaast koele lucht de ruimte in. De buiten-unit herken je aan de ventilator in een compacte rechthoekige of vierkante kast. De airco wordt dus geïnstalleerd op een vaste plek. De airco is geschikt om grote ruimtes te koelen, produceert weinig geluid en is energiezuinig. Een leuk pluspuntje is dat deze airco de ruimte ook kan verwarmen. Zo heb je er in de winter ook iets aan. De nadelen van deze airco zijn dan weer de hogere kosten, de beschikking over een ruimte voor de buitenunit en het moet geïnstalleerd worden door een gespecificeerd bedrijf.

Wil jij airco's vergelijken? Vraag het Guus

Er zijn zoveel soorten airco’s met verschillende prijskaartjes, voordelen en nadelen. Voor welke airco moet je gaan? Airco’s vergelijken is noodzakelijk om een goede aankoop te doen die voldoet aan al jouw wensen en de woning. Airco vergelijken? Vraag het Guus! Ik help je hier natuurlijk graag bij. Laat al jouw wensen achter. Ik stuur deze wensen door naar verschillende vakspecialisten. Vervolgens ontvang jij gratis offertes. Kies zelf voor de vakspecialist die het beste bij jouw wensen en de woning past en bespaar tot wel 40%. Zo houd je geld over om tijdens die hete dagen leuke dingen te doen.

Partners in de autobranche:

Collectief voordeel

Wil je ook besparen op je vaste lasten? Meedoen is eenvoudig. Kies een dienst, meld je aan en wij regelen alles voor jou.

Hoe klanten ons beoordelen:

5/5
5/5

Erg handig

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het beveiligen van mijn ramen. Erg handig, door Vergelijk Beveiliging kon ik goed afwegen wat voor mij de beste specialist was!”

– Kevin Jabobs

5/5
4.5/5

Snelle benadering

“Ik werd al snel benaderd door een aantal specialisten die mij hebben geholpen om mijn zonnepanelen schoon te maken.  Alle afspraken zijn nagekomen. Een absolute aanrader.”

– Nathalie Rademakers

5/5
5/5

Schoonmaken van dak

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met schoonmaken van het dak van mijn oma. Erg handig, door Vraag het Guus kon ik goed afwegen wat voor hoor de beste keus was”

– Stan Houben

De kennisbank van Guus

Hoe en wanneer kan ik een incassobureau inschakelen?

Heb jij een klant die niet betaalt? Dan kan je een incassobureau inschakelen. Er zijn alleen wel wettelijke eisen waar je rekening mee moet houden.

Terrasreiniging: hoe kan ik de groene aanslag verwijderen?

Is jouw terras bedekt door groene aanslag? Zeker na de wintermaanden ervaren heel veel mensen dit probleem. Gelukkig is er een oplossing: terrasreiniging.

Een draadloos, bekabeld of hybride alarmsysteem: wat is de beste keuze?

Welk alarmsysteem past het beste bij jou? Guus legt alle verschillen aan je uit zodat de keuze voor jouw alarmsysteem een stuk makkelijker wordt!

De 4 fases van een incassoprocedure

Weigert jouw debiteur de openstaande factuur te betalen? Dan kan de incassoprocedure worden gestart. Guus vertelt jou de 4 fases van de incassoprocedure!

Hoe kan ik het beste mijn sanitair reinigen?

In een sanitaire ruimte bevinden zich 20% meer bacteriën dan in andere ruimtes. Maar hoe kan je jouw sanitair het beste reinigen?

8 anti-inbraak tips voor als je op vakantie bent

Even weg tijdens je welverdiende vakantie? Het ideale moment voor inbrekers om toe te slaan. Guus geeft jou 8 anti-inbraak tips!

Wanneer moet ik mijn zonnepanelen reinigen?

Het reinigen van je zonnepanelen is noodzakelijk om het maximale rendement uit je zonnepanelen te halen. Maar wanneer kun je dit het beste doen?

Guus over notarissen voor bedrijven vergelijken

Ben jij op zoek naar een notaris voor jouw bedrijf? Door notarissen voor bedrijven te vergelijken vind je de specialist die bij jou past!

Guus over advocaten voor bedrijven vergelijken

Wil jij advocaten voor bedrijven vergelijken? Zo vind je de advocaat die het beste bij jou past en je bespaart al snel tot zo'n 40% op jouw advocaat!

Guus over reiniging voor bedrijven vergelijken

Ben jij op zoek naar een specialist voor de reiniging van jouw bedrijf? Dan is het belangrijk om reiniging voor bedrijven te vergelijken!
Vorige
Volgende

Ben jij een vakspecialist?

Weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Guus brengt jou op eenvoudige wijze in contact met klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij Vraaghetguus.nl en ontvang snel aantrekkelijke leads. Kom direct in contact met nieuwe klanten! Waar wacht je nog op?