Autoverzekeringen vergelijken

Door autoverzekeringen te vergelijken bespaar je al snel tot zo’n 40%! Start vandaag met vergelijken.

De voordelen van autoverzekeringen vergelijken

Maximale besparing

Bespaar tot wel 40% op jouw autoverzekering

Beste autoverzekering

Ontdek welke het beste bij jou past

Prijs-kwaliteit

De beste kwaliteit tegen de laagste prijs

Goed verzekerd

Kies jouw eigen autoverzekering

Guus over autoverzekeringen vergelijken

Als je met de auto schade veroorzaakt, wil je anderen niet met de kosten laten zitten. Het is natuurlijk niet voor niets verplicht voor alle autobezitters in Nederland om een autoverzekering af te sluiten.  Voor veel autobezitters is die autoverzekering een flinke kostenpost. Daarom geef ik als tip mee om goed te vergelijken welke autoverzekeringen je kunt vinden; voor een nieuwe auto, maar ook voor je huidige auto! Hierdoor kun je veel geld besparen. Via mijn partners bespaar je al snel meer dan honderd euro per jaar.

Vergelijk verzekeringen op basis van kenteken, postcode en bouwjaar van de auto.

Op basis van je kenteken, postcode, bouwjaar van de auto en je geboortedatum bepalen verzekeraars de hoogte van je autoverzekering. Het heeft eigenlijk alles te maken met de risico’s en de dekking daarvan. Met een snelle of juist zware auto kun je meer schade aanrichten waardoor je vaak meer betaalt voor een basispremie. Daarnaast gaan verzekeraars ervan uit dat je op jonge leeftijd minder rijervaring hebt en dus meer kans loop om schade te rijden.

 

Hoe langer je schadevrij gereden hebt, hoe meer korting een verzekeraar geeft op je basispremie. Je kunt bij je huidige verzekeraar zien hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Wanneer jij je autoverzekering wilt vergelijken, heb je onder andere je huidige schadevrije jaren nodig.

 

Alle autobezitters in Nederland zijn verplicht een autoverzekering af te sluiten.  Voordat je deze autoverzekering gaat afsluiten moet je een aantal gegevens verzamelen. Als eerst moet je de kilometers per jaar berekenen. Hoe meer je rijdt, hoe groter de kans op schade. Ook moet je kijken hoeveel schadevrije jaren je hebt. Hoe langer je geen schade hebt geclaimd, hoe meer korting je krijgt op je autoverzekering. Verder moet je je kenteken, postcode en geboortedatum doorgeven. Zo heb je in bepaalde gemeentes bijvoorbeeld meer risico om schade te rijden, dan wordt je autoverzekering dus iets duurder. Ook is de snelheid en het gewicht van je auto een belangrijk punt. Met een zwaardere of snellere auto heb je meer kans om schade te rijden.

 

Wees eerlijk  over alle bovenstaande gegevens. Dan kom je ook niet voor verassingen te staan. Denk niet dat je bij het liegen over bijvoorbeeld je schade vrije jaren, ze er niet achter komen. Wanneer ze hierachter komen zullen je kosten weer omhoog gaan. Op deze manier bespaar je dus niet op je autoverzekering maar betaal je juist steeds meer.

Autoverzekeringen vergelijken? Vraag het Guus!

Wil jij nou geld besparen op je autoverzekering? Ik help je hier graag bij! Vertel mij precies wat je zoekt en wat jouw wensen zijn. Ik stuur jouw aanvraag direct door naar de juiste specialisten. Vervolgens kies jij zelf welke vakspecialist het meest geschikt is voor jouw autoverzekering. Je bespaart tot wel 40%. Geld besparen, wie wil dat nou niet? Zo houd jij geld over om leuke dingen te doen!

Partners in de autobranche:

Collectief voordeel

Wil je ook besparen op je vaste lasten? meedoen is eenvoudig. Kies een dienst, meld je aan en wij regelen alles voor jou.

Hoe klanten ons beoordelen:

5/5
5/5

Erg handig

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het beveiligen van mijn ramen. Erg handig, door Vergelijk Beveiliging kon ik goed afwegen wat voor mij de beste specialist was!”

– Kevin Jabobs

5/5
4.5/5

Snelle benadering

“Ik werd al snel benaderd door een aantal specialisten die mij hebben geholpen om mijn zonnepanelen schoon te maken.  Alle afspraken zijn nagekomen. Een absolute aanrader.”

– Nathalie Rademakers

5/5
5/5

Schoonmaken van dak

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met schoonmaken van het dak van mijn oma. Erg handig, door Vraag het Guus kon ik goed afwegen wat voor hoor de beste keus was”

– Stan Houben

De kennisbank van Guus

3 manieren om nieuwe klanten te werven voor inbraakbeveiliging

Wil jij nieuwe klanten werven voor jouw inbraakbeveiliging? Ontvang het eerste jaar gratis kwalitatieve leads!

Hoe werf je nieuwe klanten voor jouw schoonmaakbedrijf?

Sluit je aan als vakspecialist bij Vraag het Guus om nieuwe klanten te werven. Daarnaast ontvang je een jaar lang gratis kwalitatieve leads!

De 3 methodes van graffiti reiniging

Is jouw gevel voorzien van ongewenste graffitiwerken? Dan kan je 3 methodes van graffiti reiniging gebruiken.

Hoe en wanneer kan ik een incassobureau inschakelen?

Heb jij een klant die niet betaalt? Dan kan je een incassobureau inschakelen. Er zijn alleen wel wettelijke eisen waar je rekening mee moet houden.

Terrasreiniging: hoe kan ik de groene aanslag verwijderen?

Is jouw terras bedekt door groene aanslag? Zeker na de wintermaanden ervaren heel veel mensen dit probleem. Gelukkig is er een oplossing: terrasreiniging.

Een draadloos, bekabeld of hybride alarmsysteem: wat is de beste keuze?

Welk alarmsysteem past het beste bij jou? Guus legt alle verschillen aan je uit zodat de keuze voor jouw alarmsysteem een stuk makkelijker wordt!

De 4 fases van een incassoprocedure

Weigert jouw debiteur de openstaande factuur te betalen? Dan kan de incassoprocedure worden gestart. Guus vertelt jou de 4 fases van de incassoprocedure!

Hoe kan ik het beste mijn sanitair reinigen?

In een sanitaire ruimte bevinden zich 20% meer bacteriën dan in andere ruimtes. Maar hoe kan je jouw sanitair het beste reinigen?

8 anti-inbraak tips voor als je op vakantie bent

Even weg tijdens je welverdiende vakantie? Het ideale moment voor inbrekers om toe te slaan. Guus geeft jou 8 anti-inbraak tips!

Wanneer moet ik mijn zonnepanelen reinigen?

Het reinigen van je zonnepanelen is noodzakelijk om het maximale rendement uit je zonnepanelen te halen. Maar wanneer kun je dit het beste doen?
Vorige
Volgende

Ben jij een vakspecialist?

Weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Guus brengt jou op eenvoudige wijze in contact met klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij Vraaghetguus.nl en ontvang snel aantrekkelijke leads. Kom direct in contact met nieuwe klanten! Waar wacht je nog op?