Autoverzekeringen vergelijken

Door autoverzekeringen te vergelijken bespaar je al snel tot zo’n 40%! Start vandaag met vergelijken.

De voordelen van autoverzekeringen vergelijken

Maximale besparing

Bespaar tot wel 40% op jouw autoverzekering

Beste autoverzekering

Ontdek welke het beste bij jou past

Prijs-kwaliteit

De beste kwaliteit tegen de laagste prijs

Goed verzekerd

Kies jouw eigen autoverzekering

Guus over autoverzekeringen vergelijken

Als je met de auto schade veroorzaakt, wil je anderen niet met de kosten laten zitten. Het is natuurlijk niet voor niets verplicht voor alle autobezitters in Nederland om een autoverzekering af te sluiten.  Voor veel autobezitters is die autoverzekering een flinke kostenpost. Daarom geef ik als tip mee om goed te vergelijken welke autoverzekeringen je kunt vinden; voor een nieuwe auto, maar ook voor je huidige auto! Hierdoor kun je veel geld besparen. Via mijn partners bespaar je al snel meer dan honderd euro per jaar.

Vergelijk verzekeringen op basis van kenteken, postcode en bouwjaar van de auto.

Op basis van je kenteken, postcode, bouwjaar van de auto en je geboortedatum bepalen verzekeraars de hoogte van je autoverzekering. Het heeft eigenlijk alles te maken met de risico’s en de dekking daarvan. Met een snelle of juist zware auto kun je meer schade aanrichten waardoor je vaak meer betaalt voor een basispremie. Daarnaast gaan verzekeraars ervan uit dat je op jonge leeftijd minder rijervaring hebt en dus meer kans loop om schade te rijden.

 

Hoe langer je schadevrij gereden hebt, hoe meer korting een verzekeraar geeft op je basispremie. Je kunt bij je huidige verzekeraar zien hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Wanneer jij je autoverzekering wilt vergelijken, heb je onder andere je huidige schadevrije jaren nodig.

 

Alle autobezitters in Nederland zijn verplicht een autoverzekering af te sluiten.  Voordat je deze autoverzekering gaat afsluiten moet je een aantal gegevens verzamelen. Als eerst moet je de kilometers per jaar berekenen. Hoe meer je rijdt, hoe groter de kans op schade. Ook moet je kijken hoeveel schadevrije jaren je hebt. Hoe langer je geen schade hebt geclaimd, hoe meer korting je krijgt op je autoverzekering. Verder moet je je kenteken, postcode en geboortedatum doorgeven. Zo heb je in bepaalde gemeentes bijvoorbeeld meer risico om schade te rijden, dan wordt je autoverzekering dus iets duurder. Ook is de snelheid en het gewicht van je auto een belangrijk punt. Met een zwaardere of snellere auto heb je meer kans om schade te rijden.

 

Wees eerlijk  over alle bovenstaande gegevens. Dan kom je ook niet voor verassingen te staan. Denk niet dat je bij het liegen over bijvoorbeeld je schade vrije jaren, ze er niet achter komen. Wanneer ze hierachter komen zullen je kosten weer omhoog gaan. Op deze manier bespaar je dus niet op je autoverzekering maar betaal je juist steeds meer.

Autoverzekeringen vergelijken? Vraag het Guus!

Wil jij nou geld besparen op je autoverzekering? Ik help je hier graag bij! Vertel mij precies wat je zoekt en wat jouw wensen zijn. Ik stuur jouw aanvraag direct door naar de juiste specialisten. Vervolgens kies jij zelf welke vakspecialist het meest geschikt is voor jouw autoverzekering. Je bespaart tot wel 40%. Geld besparen, wie wil dat nou niet? Zo houd jij geld over om leuke dingen te doen!

Partners in de autobranche:

Collectief voordeel

Wil je ook besparen op je vaste lasten? meedoen is eenvoudig. Kies een dienst, meld je aan en wij regelen alles voor jou.

Hoe klanten ons beoordelen:

5/5
5/5

Erg handig

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het beveiligen van mijn ramen. Erg handig, door Vergelijk Beveiliging kon ik goed afwegen wat voor mij de beste specialist was!”

– Kevin Jabobs

5/5
4.5/5

Snelle benadering

“Ik werd al snel benaderd door een aantal specialisten die mij hebben geholpen om mijn zonnepanelen schoon te maken.  Alle afspraken zijn nagekomen. Een absolute aanrader.”

– Nathalie Rademakers

5/5
5/5

Schoonmaken van dak

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met schoonmaken van het dak van mijn oma. Erg handig, door Vraag het Guus kon ik goed afwegen wat voor hoor de beste keus was”

– Stan Houben

De kennisbank van Guus

7 tips om te besparen op je vaste lasten

Aan het eind van de maand meer geld overhouden? Neem jouw vaste lasten eens goed onder de loep. Wij geven je 7 tips!

10 schoonmaaktips voor huishoudens met huisdieren

Huisdieren brengen extra uitdagingen met zich mee als het gaat om schoonmaken. Wij geven jou verschillende schoonmaaktips!

Waarom mijn trap bekleden met tapijt?

Jouw trap bekleden met tapijt neemt veel voordelen met zich mee. Wij vertellen je alles wat je moet weten over tapijt.

Zo bespaar je kosten op jouw traprenovatie

Een traprenovatie kan een behoorlijke investering zijn. Daarom geven wij jou tips om kosten te besparen op jouw traprenovatie.

Wat kost een alarmsysteem?

Investeren in een alarmsysteem biedt veel voordelen als het gaat om de veiligheid van jouw eigendommen. Maar wat kost een alarmsysteem?

5 tips om ervoor te zorgen dat jouw klant op tijd betaalt

Heb jij regelmatig te maken met klanten die niet of te laat betalen? Wij geven jou 5 handige tips om dit te voorkomen!

6 tips voor het verwijderen van een vieze geur in huis

Gelukkig zijn er veel manieren om van de vieze geur in huis af te komen. Guus geeft jou in dit artikel 6 praktische tips.

3 tips om te voorkomen dat iemand je camerabeelden hackt

Je investeert in camerabewaking om je spullen goed in de gaten te houden. Maar wat als dit juist het medium blijkt te zijn waar je privacy geschonden wordt?

Wat is het verschil tussen een dome camera en een bullet camera?

We kunnen camerabewaking onderverdelen in twee soorten: dome camera's en bullet camera's. Guus vertelt je wat het verschil is.

Waarom een vast schoonmaakbedrijf inschakelen voor jouw bedrijf?

Laat een blijvende eerste indruk achter bij je (potentiële) klanten en schakel een vast schoonmaakbedrijf in die je periodiek terug laat komen.
Vorige
Volgende

Ben jij een vakspecialist? En wil jij jouw gebied vastleggen?

Weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Guus brengt jou op eenvoudige wijze in contact met klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij Vraaghetguus.nl en ontvang snel aantrekkelijke leads. Kom direct in contact met nieuwe klanten! Waar wacht je nog op?