Energieleveranciers vergelijken

Jouw energiekosten kunnen maandelijks hoog oplopen. Bespaar tot wel honderden euro’s per jaar.

De voordelen van energieleveranciers vergelijken

Maximale besparing

Bespaar honderden euro’s per jaar

De beste voor jou

Ontdek welke leverancier het beste bij jou past

Prijs-kwaliteit

Ga alleen voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Geld overhouden

Houd geld over om leukere dingen te doen

Guus over energieleveranciers vergelijken

Een gemiddeld Nederlands gezin betaalt zo’n €185 per maand aan energiekosten. Dit is een flink bedrag. Toch kun je geld besparen op je energiekosten. Hoe doe je dat? Naast korter douchen, de lampen uit te doen en een warme trui aan te trekken in plaats van de verwarming heel hoog te zetten kun je ook geld besparen door energieleveranciers te vergelijken. Ben jij nou benieuwd hoe je energieleveranciers vergelijkt en waar je allemaal op moet letten? Ik leg het je graag uit.   

Waarom en wanneer energieleveranciers vergelijken?

De kosten voor energie kunnen enorm hoog oplopen. Door energieleveranciers te vergelijken kun je gemiddeld €280 per jaar besparen. Zeker de moeite waard dus. Er zijn enorm veel verschillende energieleveranciers. Al deze energieleveranciers concurreren flink met elkaar om zoveel mogelijk nieuwe klanten te verwelkomen. Dit doen zij met verschillende welkomskortingen.

 

Het is daarom belangrijk dat je ieder jaar vergelijkt welke energieleverancier het voordeligste voor jou is. Dat kan dus een andere energieleverancier zijn dan het jaar ervoor. Er zijn trouwens meer momenten waarop het verstandig is om energieleveranciers te vergelijken. Natuurlijk kan dit op ieder gewenst moment, maar er zijn een aantal momenten waarop het extra verstandig is. Ik zal deze momenten even  opnoemen:

 

  • Wanneer je gaat verhuizen. Dit is het perfecte moment om energieleveranciers te vergelijken zodat je de voordeligste deal hebt voor je nieuwe woning. Een verhuizing kost al geld genoeg, dus wat kosten besparen is wel fijn!

 

  • Wanneer de jaarrekening van je huidige leverancier binnenkomt en je bent geschrokken van de prijzen. Kijk dan goed naar de andere energieprijzen. Waarschijnlijk is een andere energieleverancier die voor jou voordeliger is.

 

  • Heb je een contract met variabele prijzen? En heeft je huidige energieleverancier de prijzen verhoogd (dat mag namelijk op 1 januari en op 1 juli)? Een uitstekend moment om anderen energieleveranciers te vergelijken.

 

  • Is je vaste contract overgegaan op een contract met variabelen en wil je dit liever niet? Vergelijk bij welke energieleveranciers je wel een vast contract kunt afsluiten en bespaar kosten.

 

  • Loopt je vaste contract binnen twee weken af? Het ideale moment om op onderzoek uit te gaan waar je wellicht geld kunt besparen.

 

Het overstappen op een andere energieleverancier is bij mij, Guus, zo geregeld. Je laat jouw wensen achter. Vervolgens ontvang je gratis offertes van verschillende energieleveranciers. Jij kiest zelf de energieleverancier die het beste bij jouw wensen past en waar jij het voordeligst uit bent. Zo kun je gemiddeld €280 per jaar besparen! 

Wil jij energieleveranciers vergelijken? Vraag het Guus

Enorm veel energieleveranciers op de markt. Ieder met zijn eigen welkomskortingen. Hoe kies je nou de energieleverancier waar je het goedkoopst uit bent? Vraag het Guus! Ik help je hier graag bij. Geef jouw wensen door en ik stuur deze door naar verschillende energieleveranciers. Vervolgens kies jij zelf welke energieleverancier het beste bij jouw wensen past. Zo kun je gemiddeld €280 per jaar besparen. Jij en ik kunnen wel honderd dingen opnoemen waaraan we dat geld liever uitgeven!

 

Heb je nog vragen over energie, energieleveranciers, energieleveranciers vergelijken, overstappen of verhuizen? Neem dan snel contact op met mijn partners in Energie. Zij hebben alle kennis in huis om jou verder te helpen met jouw keuze. Zo bespaar je honderden euro’s per jaar.

Partners in de autobranche:

Collectief voordeel

Wil je ook besparen op je vaste lasten? Meedoen is eenvoudig. Kies een dienst, meld je aan en wij regelen alles voor jou.

Hoe klanten ons beoordelen:

5/5
5/5

Erg handig

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het beveiligen van mijn ramen. Erg handig, door Vergelijk Beveiliging kon ik goed afwegen wat voor mij de beste specialist was!”

– Kevin Jabobs

5/5
4.5/5

Snelle benadering

“Ik werd al snel benaderd door een aantal specialisten die mij hebben geholpen om mijn zonnepanelen schoon te maken.  Alle afspraken zijn nagekomen. Een absolute aanrader.”

– Nathalie Rademakers

5/5
5/5

Schoonmaken van dak

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met schoonmaken van het dak van mijn oma. Erg handig, door Vraag het Guus kon ik goed afwegen wat voor hoor de beste keus was”

– Stan Houben

De kennisbank van Guus

7 tips om te besparen op je vaste lasten

Aan het eind van de maand meer geld overhouden? Neem jouw vaste lasten eens goed onder de loep. Wij geven je 7 tips!

10 schoonmaaktips voor huishoudens met huisdieren

Huisdieren brengen extra uitdagingen met zich mee als het gaat om schoonmaken. Wij geven jou verschillende schoonmaaktips!

Waarom mijn trap bekleden met tapijt?

Jouw trap bekleden met tapijt neemt veel voordelen met zich mee. Wij vertellen je alles wat je moet weten over tapijt.

Zo bespaar je kosten op jouw traprenovatie

Een traprenovatie kan een behoorlijke investering zijn. Daarom geven wij jou tips om kosten te besparen op jouw traprenovatie.

Wat kost een alarmsysteem?

Investeren in een alarmsysteem biedt veel voordelen als het gaat om de veiligheid van jouw eigendommen. Maar wat kost een alarmsysteem?

5 tips om ervoor te zorgen dat jouw klant op tijd betaalt

Heb jij regelmatig te maken met klanten die niet of te laat betalen? Wij geven jou 5 handige tips om dit te voorkomen!

6 tips voor het verwijderen van een vieze geur in huis

Gelukkig zijn er veel manieren om van de vieze geur in huis af te komen. Guus geeft jou in dit artikel 6 praktische tips.

3 tips om te voorkomen dat iemand je camerabeelden hackt

Je investeert in camerabewaking om je spullen goed in de gaten te houden. Maar wat als dit juist het medium blijkt te zijn waar je privacy geschonden wordt?

Wat is het verschil tussen een dome camera en een bullet camera?

We kunnen camerabewaking onderverdelen in twee soorten: dome camera's en bullet camera's. Guus vertelt je wat het verschil is.

Waarom een vast schoonmaakbedrijf inschakelen voor jouw bedrijf?

Laat een blijvende eerste indruk achter bij je (potentiële) klanten en schakel een vast schoonmaakbedrijf in die je periodiek terug laat komen.
Vorige
Volgende

Ben jij een vakspecialist? En wil jij jouw gebied vastleggen?

Weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Guus brengt jou op eenvoudige wijze in contact met klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij Vraaghetguus.nl en ontvang snel aantrekkelijke leads. Kom direct in contact met nieuwe klanten! Waar wacht je nog op?