Reiniging vergelijken

Er zijn verschillende soorten reiniging. Denk maar aan graffitireiniging en glasbewassing. Bespaar tot wel 40%!

De voordelen van reiniging vergelijken

Maximale besparing

Bespaar tot wel 40% op jouw reiniging

De beste airco

Ontdek welke specialist het beste bij jou past

Prijs-kwaliteit

Ga alleen voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Schoon en hygiënisch

Geniet van een schone woon- of werkruimte

Guus over reiniging vergelijken

Er zijn verschillende typen van reiniging. Van ramen poetsen tot gevelreiniging. Het internet staat vol met reinigingsspecialisten. Al deze reinigingsspecialisten hebben een andere kwaliteit, maar ook een ander prijskaartje. Daarom is het belangrijk om de reinigingsspecialisten goed te vergelijken. Ik kan je hierbij helpen! Hieronder vertel ik je vast welke soorten reiniging er zijn, wat de voordelen zijn van het inhuren van reinigingsspecialisten en waar je op moet letten tijdens het vergelijken van de aanbieders van reiniging.

De verschillende soorten reiniging

Er zijn verschillende soorten van reiniging. Ik zal je een aantal voorbeelden geven van de verschillende reinigingsdiensten.

Gevelreiniging

Het weghalen van aanslag of vervuiling van de gevel van je woning noemen we gevelreiniging. Je hebt hier drie verschillende methodes voor, afhankelijk van de schade van je gevel.

De drie methodes zijn gevel reiniging met stoom, gevel stralen en gevel renovatie. Stoom reiniging wordt meestal gebruikt bij lichte vervuiling zoals mos of klimop aan de gevel. Bij deze methode wordt water verwarmd tot boven de honderd graden en vervolgens met een hoge druk spuit tegen de muur aan gespoten. Het stralen wordt dan weer gebruikt bij gevels met zware vervuiling. Bij deze methode wordt water met een mild straalmiddel gemengd en vervolgens op de wand aangebracht. Wanneer je gevel echt te erg beschadigd is kun je kiezen voor gevel renovatie. Denk hierbij aan scheuren in de muur en voegen die het compleet begeven.

Graffitireiniging

Ook om graffiti te verwijderen zijn er drie verschillende methodes. Dit is afhankelijk van de ondergrond waarop de graffiti is geplaatst en de soort graffiti zelf. De drie methodes die we onderscheiden zijn stoom cleanen, reinigingsmiddel en stralen.

Bij graffiti verwijderen door middel van stoomcleanen wordt het water verhit tot zo’n 150 graden. Met hoge druk wordt de stoom tegen de gevel gespoten, waardoor de verf oplost. Alles wat niet te verwijderen valt met stoomcleanen, daar moet reinigingsmiddel bij gebruikt worden. De meest hardnekkige vorm van graffiti verwijderen is stralen., hierbij wordt een straalmiddel zoals zand of fijne steentjes aan het water toegevoegd. Dit wordt in een spuit gedaan en hiermee wordt de graffiti van de muur gespoten. Door dit door een specialist te laten doen, weet je zeker dat er geen schade aan jouw gevel ontstaat.

Kozijnen schoonmaken

Er zijn veel verschillende materialen om kozijnen schoon te maken. Ieder materiaal vraagt om een andere aanpak. Ik raad het aan om je kozijnen een of twee keer per jaar schoon te maken. Je bent er dus gelukkig niet veel tijd aan kwijt.

Glazenwasser

Glas vormt het visitekaartje van je woning en moet dus ‘stralen’. Dit vraagt dan ook om vakkennis, zeker bij nieuwe, moderne gebouwen. Van rijtjeshuizen tot hoekwoningen. Je kunt voor alles een glazenwasser inhuren.

Wil jij reiniging vergelijken? Vraag het Guus

Het uitzoeken van de geschikte reinigingsspecialist is zeker geen makkelijke klus. Ik zou je hier graag bij willen helpen. Vertel mij precies wat je zoekt en wat jouw wensen zijn. Ik stuur jouw aanvraag direct door naar de juiste vakspecialisten. Vervolgens kies jij zelf welke specialist het beste bij jouw reiniging past. Je bespaart op deze manier tot wel 40% op jouw reiniging.  

Partners in de autobranche:

Collectief voordeel

Wil je ook besparen op je vaste lasten? Meedoen is eenvoudig. Kies een dienst, meld je aan en wij regelen alles voor jou.

Hoe klanten ons beoordelen:

5/5
5/5

Erg handig

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het beveiligen van mijn ramen. Erg handig, door Vergelijk Beveiliging kon ik goed afwegen wat voor mij de beste specialist was!”

– Kevin Jabobs

5/5
4.5/5

Snelle benadering

“Ik werd al snel benaderd door een aantal specialisten die mij hebben geholpen om mijn zonnepanelen schoon te maken.  Alle afspraken zijn nagekomen. Een absolute aanrader.”

– Nathalie Rademakers

5/5
5/5

Schoonmaken van dak

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met schoonmaken van het dak van mijn oma. Erg handig, door Vraag het Guus kon ik goed afwegen wat voor hoor de beste keus was”

– Stan Houben

De kennisbank van Guus

Hoe en wanneer kan ik een incassobureau inschakelen?

Heb jij een klant die niet betaalt? Dan kan je een incassobureau inschakelen. Er zijn alleen wel wettelijke eisen waar je rekening mee moet houden.

Terrasreiniging: hoe kan ik de groene aanslag verwijderen?

Is jouw terras bedekt door groene aanslag? Zeker na de wintermaanden ervaren heel veel mensen dit probleem. Gelukkig is er een oplossing: terrasreiniging.

Een draadloos, bekabeld of hybride alarmsysteem: wat is de beste keuze?

Welk alarmsysteem past het beste bij jou? Guus legt alle verschillen aan je uit zodat de keuze voor jouw alarmsysteem een stuk makkelijker wordt!

De 4 fases van een incassoprocedure

Weigert jouw debiteur de openstaande factuur te betalen? Dan kan de incassoprocedure worden gestart. Guus vertelt jou de 4 fases van de incassoprocedure!

Hoe kan ik het beste mijn sanitair reinigen?

In een sanitaire ruimte bevinden zich 20% meer bacteriën dan in andere ruimtes. Maar hoe kan je jouw sanitair het beste reinigen?

8 anti-inbraak tips voor als je op vakantie bent

Even weg tijdens je welverdiende vakantie? Het ideale moment voor inbrekers om toe te slaan. Guus geeft jou 8 anti-inbraak tips!

Wanneer moet ik mijn zonnepanelen reinigen?

Het reinigen van je zonnepanelen is noodzakelijk om het maximale rendement uit je zonnepanelen te halen. Maar wanneer kun je dit het beste doen?

Guus over notarissen voor bedrijven vergelijken

Ben jij op zoek naar een notaris voor jouw bedrijf? Door notarissen voor bedrijven te vergelijken vind je de specialist die bij jou past!

Guus over advocaten voor bedrijven vergelijken

Wil jij advocaten voor bedrijven vergelijken? Zo vind je de advocaat die het beste bij jou past en je bespaart al snel tot zo'n 40% op jouw advocaat!

Guus over reiniging voor bedrijven vergelijken

Ben jij op zoek naar een specialist voor de reiniging van jouw bedrijf? Dan is het belangrijk om reiniging voor bedrijven te vergelijken!
Vorige
Volgende

Ben jij een vakspecialist?

Weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Guus brengt jou op eenvoudige wijze in contact met klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij Vraaghetguus.nl en ontvang snel aantrekkelijke leads. Kom direct in contact met nieuwe klanten! Waar wacht je nog op?