Reiniging vergelijken

Er zijn verschillende soorten reiniging. Denk maar aan graffitireiniging en glasbewassing. Bespaar tot wel 40%!

De voordelen van reiniging vergelijken

Maximale besparing

Bespaar tot wel 40% op jouw reiniging

De beste airco

Ontdek welke specialist het beste bij jou past

Prijs-kwaliteit

Ga alleen voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Schoon en hygiënisch

Geniet van een schone woon- of werkruimte

Guus over reiniging vergelijken

Er zijn verschillende typen van reiniging. Van ramen poetsen tot gevelreiniging. Het internet staat vol met reinigingsspecialisten. Al deze reinigingsspecialisten hebben een andere kwaliteit, maar ook een ander prijskaartje. Daarom is het belangrijk om de reinigingsspecialisten goed te vergelijken. Ik kan je hierbij helpen! Hieronder vertel ik je vast welke soorten reiniging er zijn, wat de voordelen zijn van het inhuren van reinigingsspecialisten en waar je op moet letten tijdens het vergelijken van de aanbieders van reiniging.

De verschillende soorten reiniging

Er zijn verschillende soorten van reiniging. Ik zal je een aantal voorbeelden geven van de verschillende reinigingsdiensten.

Gevelreiniging

Het weghalen van aanslag of vervuiling van de gevel van je woning noemen we gevelreiniging. Je hebt hier drie verschillende methodes voor, afhankelijk van de schade van je gevel.

De drie methodes zijn gevel reiniging met stoom, gevel stralen en gevel renovatie. Stoom reiniging wordt meestal gebruikt bij lichte vervuiling zoals mos of klimop aan de gevel. Bij deze methode wordt water verwarmd tot boven de honderd graden en vervolgens met een hoge druk spuit tegen de muur aan gespoten. Het stralen wordt dan weer gebruikt bij gevels met zware vervuiling. Bij deze methode wordt water met een mild straalmiddel gemengd en vervolgens op de wand aangebracht. Wanneer je gevel echt te erg beschadigd is kun je kiezen voor gevel renovatie. Denk hierbij aan scheuren in de muur en voegen die het compleet begeven.

Graffitireiniging

Ook om graffiti te verwijderen zijn er drie verschillende methodes. Dit is afhankelijk van de ondergrond waarop de graffiti is geplaatst en de soort graffiti zelf. De drie methodes die we onderscheiden zijn stoom cleanen, reinigingsmiddel en stralen.

Bij graffiti verwijderen door middel van stoomcleanen wordt het water verhit tot zo’n 150 graden. Met hoge druk wordt de stoom tegen de gevel gespoten, waardoor de verf oplost. Alles wat niet te verwijderen valt met stoomcleanen, daar moet reinigingsmiddel bij gebruikt worden. De meest hardnekkige vorm van graffiti verwijderen is stralen., hierbij wordt een straalmiddel zoals zand of fijne steentjes aan het water toegevoegd. Dit wordt in een spuit gedaan en hiermee wordt de graffiti van de muur gespoten. Door dit door een specialist te laten doen, weet je zeker dat er geen schade aan jouw gevel ontstaat.

Kozijnen schoonmaken

Er zijn veel verschillende materialen om kozijnen schoon te maken. Ieder materiaal vraagt om een andere aanpak. Ik raad het aan om je kozijnen een of twee keer per jaar schoon te maken. Je bent er dus gelukkig niet veel tijd aan kwijt.

Glazenwasser

Glas vormt het visitekaartje van je woning en moet dus ‘stralen’. Dit vraagt dan ook om vakkennis, zeker bij nieuwe, moderne gebouwen. Van rijtjeshuizen tot hoekwoningen. Je kunt voor alles een glazenwasser inhuren.

Wil jij reiniging vergelijken? Vraag het Guus

Het uitzoeken van de geschikte reinigingsspecialist is zeker geen makkelijke klus. Ik zou je hier graag bij willen helpen. Vertel mij precies wat je zoekt en wat jouw wensen zijn. Ik stuur jouw aanvraag direct door naar de juiste vakspecialisten. Vervolgens kies jij zelf welke specialist het beste bij jouw reiniging past. Je bespaart op deze manier tot wel 40% op jouw reiniging.  

Partners in de autobranche:

Collectief voordeel

Wil je ook besparen op je vaste lasten? Meedoen is eenvoudig. Kies een dienst, meld je aan en wij regelen alles voor jou.

Hoe klanten ons beoordelen:

5/5
5/5

Erg handig

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het beveiligen van mijn ramen. Erg handig, door Vergelijk Beveiliging kon ik goed afwegen wat voor mij de beste specialist was!”

– Kevin Jabobs

5/5
4.5/5

Snelle benadering

“Ik werd al snel benaderd door een aantal specialisten die mij hebben geholpen om mijn zonnepanelen schoon te maken.  Alle afspraken zijn nagekomen. Een absolute aanrader.”

– Nathalie Rademakers

5/5
5/5

Schoonmaken van dak

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met schoonmaken van het dak van mijn oma. Erg handig, door Vraag het Guus kon ik goed afwegen wat voor hoor de beste keus was”

– Stan Houben

De kennisbank van Guus

7 tips om te besparen op je vaste lasten

Aan het eind van de maand meer geld overhouden? Neem jouw vaste lasten eens goed onder de loep. Wij geven je 7 tips!

10 schoonmaaktips voor huishoudens met huisdieren

Huisdieren brengen extra uitdagingen met zich mee als het gaat om schoonmaken. Wij geven jou verschillende schoonmaaktips!

Waarom mijn trap bekleden met tapijt?

Jouw trap bekleden met tapijt neemt veel voordelen met zich mee. Wij vertellen je alles wat je moet weten over tapijt.

Zo bespaar je kosten op jouw traprenovatie

Een traprenovatie kan een behoorlijke investering zijn. Daarom geven wij jou tips om kosten te besparen op jouw traprenovatie.

Wat kost een alarmsysteem?

Investeren in een alarmsysteem biedt veel voordelen als het gaat om de veiligheid van jouw eigendommen. Maar wat kost een alarmsysteem?

5 tips om ervoor te zorgen dat jouw klant op tijd betaalt

Heb jij regelmatig te maken met klanten die niet of te laat betalen? Wij geven jou 5 handige tips om dit te voorkomen!

6 tips voor het verwijderen van een vieze geur in huis

Gelukkig zijn er veel manieren om van de vieze geur in huis af te komen. Guus geeft jou in dit artikel 6 praktische tips.

3 tips om te voorkomen dat iemand je camerabeelden hackt

Je investeert in camerabewaking om je spullen goed in de gaten te houden. Maar wat als dit juist het medium blijkt te zijn waar je privacy geschonden wordt?

Wat is het verschil tussen een dome camera en een bullet camera?

We kunnen camerabewaking onderverdelen in twee soorten: dome camera's en bullet camera's. Guus vertelt je wat het verschil is.

Waarom een vast schoonmaakbedrijf inschakelen voor jouw bedrijf?

Laat een blijvende eerste indruk achter bij je (potentiële) klanten en schakel een vast schoonmaakbedrijf in die je periodiek terug laat komen.
Vorige
Volgende

Ben jij een vakspecialist? En wil jij jouw gebied vastleggen?

Weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Guus brengt jou op eenvoudige wijze in contact met klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij Vraaghetguus.nl en ontvang snel aantrekkelijke leads. Kom direct in contact met nieuwe klanten! Waar wacht je nog op?