Financial lease vergelijken

97% van de Nederlanders leaset te duur. Door te vergelijken kun jij besparen op jouw financial lease.

De voordelen van het vergelijken van financial lease

Maximale besparing

Bespaar tot wel 40% op financial lease

Prijs-kwaliteit

Ga alleen voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding

De beste specialist

Ontdek welke specialist het beste bij jou past

Nog nooit zo makkelijk

Maakt geld besparen makkelijk

Guus over financial lease vergelijken

Uit onderzoek blijkt dat 97% van de Nederlanders te duur leaset. Dat zijn verbazingwekkend veel mensen. Om te voorkomen dat jij te veel betaalt is er één oplossing: financial lease vergelijken. Ik kan je daarbij helpen! Ik vertel jou alles wat je moet weten over financial lease vergelijken.

Waar moet je op letten als je financial lease gaat vergelijken

Bij financial lease vergelijken is het van belang om op een aantal zaken te letten. De belangrijkste vier zaken heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet.

 

  • Kies je voor een slottermijn of een aanbetaling?

Het slottermijn betaal je aan het eind van de looptijd. Hierdoor worden jouw maandlasten lager. In de meeste gevallen wordt het slottermijn gelijkgesteld aan de verwachte restwaarde van de auto. Een aanbetaling betaal je daarentegen met de eerste termijn mee. Ook wanneer je kiest voor een aanbetaling worden je maandlasten lager. Tijdens het vergelijken van financial lease is het dus belangrijk om hier een keuze tussen te maken.

 

  • De looptijd

Hoelang ga jij doen over het aflossen van de financiering? Vaak wordt er uitgegaan van een looptijd van 60 maanden. Dit komt omdat de afschrijving van de auto over dezelfde periode plaats vindt.

 

  • Het rentepercentage

Het rentepercentage is natuurlijk waar het voornamelijk om draait. Tegen welk percentage kun je het bedrag lenen? Factoren die met dit percentage samenhangen zijn de looptijd, het leasebedrag, de jaarcijfers van de onderneming en wat de kredietverstrekker kan aanbieden.

 

  • De kosten voor de afhandeling

Tijdens het vergelijken van financial lease is het ook verstandig om te kijken naar de afhandelingskosten. In de meeste gevallen wordt er namelijk nog éénmalige kosten berekend.

Financial lease vergelijken? Vraag het Guus!

Wil jij financial lease vergelijken maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Vraag het Guus. Ik kan je helpen met financial lease vergelijken. Stuur jouw wensen naar me toe. Vervolgens ontvang je gratis en vrijblijvende offertes van verschillende vakspecialisten. Zo kun je zelf vergelijken welke financial lease het beste bij jouw wensen past. Twijfel niet en begin vandaag nog met financial lease vergelijken op vraaghetguus.nl!

Partners in de autobranche:

Collectief voordeel

Maatwerk offertes voor particulieren en de zakelijke markt. Van advocaat tot incassobureau en.

Hoe klanten ons beoordelen:

5/5
5/5

Erg handig

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het beveiligen van mijn ramen. Erg handig, door Vergelijk Beveiliging kon ik goed afwegen wat voor mij de beste specialist was!”

– Kevin Jabobs

5/5
4.5/5

Snelle benadering

“Ik werd al snel benaderd door een aantal specialisten die mij hebben geholpen om mijn zonnepanelen schoon te maken.  Alle afspraken zijn nagekomen. Een absolute aanrader.”

– Nathalie Rademakers

5/5
5/5

Schoonmaken van dak

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met schoonmaken van het dak van mijn oma. Erg handig, door Vraag het Guus kon ik goed afwegen wat voor hoor de beste keus was”

– Stan Houben

De kennisbank van Guus

7 tips om te besparen op je vaste lasten

Aan het eind van de maand meer geld overhouden? Neem jouw vaste lasten eens goed onder de loep. Wij geven je 7 tips!

10 schoonmaaktips voor huishoudens met huisdieren

Huisdieren brengen extra uitdagingen met zich mee als het gaat om schoonmaken. Wij geven jou verschillende schoonmaaktips!

Waarom mijn trap bekleden met tapijt?

Jouw trap bekleden met tapijt neemt veel voordelen met zich mee. Wij vertellen je alles wat je moet weten over tapijt.

Zo bespaar je kosten op jouw traprenovatie

Een traprenovatie kan een behoorlijke investering zijn. Daarom geven wij jou tips om kosten te besparen op jouw traprenovatie.

Wat kost een alarmsysteem?

Investeren in een alarmsysteem biedt veel voordelen als het gaat om de veiligheid van jouw eigendommen. Maar wat kost een alarmsysteem?

5 tips om ervoor te zorgen dat jouw klant op tijd betaalt

Heb jij regelmatig te maken met klanten die niet of te laat betalen? Wij geven jou 5 handige tips om dit te voorkomen!

6 tips voor het verwijderen van een vieze geur in huis

Gelukkig zijn er veel manieren om van de vieze geur in huis af te komen. Guus geeft jou in dit artikel 6 praktische tips.

3 tips om te voorkomen dat iemand je camerabeelden hackt

Je investeert in camerabewaking om je spullen goed in de gaten te houden. Maar wat als dit juist het medium blijkt te zijn waar je privacy geschonden wordt?

Wat is het verschil tussen een dome camera en een bullet camera?

We kunnen camerabewaking onderverdelen in twee soorten: dome camera's en bullet camera's. Guus vertelt je wat het verschil is.

Waarom een vast schoonmaakbedrijf inschakelen voor jouw bedrijf?

Laat een blijvende eerste indruk achter bij je (potentiële) klanten en schakel een vast schoonmaakbedrijf in die je periodiek terug laat komen.
Vorige
Volgende

Ben jij een vakspecialist? En wil jij jouw gebied vastleggen?

Weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Guus brengt jou op eenvoudige wijze in contact met klanten die op zoek zijn naar jouw diensten. Sluit je nu aan bij Vraaghetguus.nl en ontvang snel aantrekkelijke leads. Kom direct in contact met nieuwe klanten! Waar wacht je nog op?